Kontorartikler

Kontorartikler til virksomheden, hjemmekontor og privat - find alt du skal bruge ét sted

Hos JustMore finder du alle de kontorartikler du bruger i løbet af hverdagen på kontoret, privat og på hjemmearbejdspladsen. Ingen af os tænker over det, når vi slår op i kalenderen og laver en aftale. Hænger et papir op på whiteboardet/køleskabet med magneter eller sætter nye batterier i musen. Når vi klipper julepynt eller i emballage med en saks, limer med limstift eller taper to stykker papir sammen. Når vi vejer et brev / pakke til en kunde, er i det kreative hjørne og skærer med en hobbykniv eller laver huller i papir - for det hele er bare normalt ...
Men står du og skal holde loppemarked, klassefest o.lign. og mangler en pengekasse, bliver dit regnskab ikke helt ordentligt uden en lineal og to streger under eller falder bøgerne uden en bogstøtte - så opdager vi at noget er galt ...
Vi har samlet et stort sortiment af alle de kontorartikler du bruger i din hverdag her på siden.
Her er alt fra kalendere, papirclips, tapedispensere, hulapparater, batterier, kuverter, hæftemaskiner og alt det andet du bare rækker ud efter, men når den ikke er der - så savner du tingene. Godt du får hurtig levering hos JustMore og konkurrencedygtige priser.

Hulapparater med 2 huller og 4 huller

Alt efter hvad du skal hulle har du brug for en hullemaskine med enten 2 eller 4 huller. Vi har modeller, hvor du kan sætte ekstra hugpiber på, så du kan hulle 6. Du finder hulapparater der kan hulle helt op til 250 ark ad gangen - det er en halv pakke kopipapir. Miljøvenlige kontorartikler lavet af recirkuleret plastik finder du naturligvis også lige her.

 

Batterier til musen i AA, AAA etc. 

Du finder her mange størrelser batterier, fra AA batterier, AAA batterier, C, D, genopladelige batterier, knapcellebatterier og mange andre varianter til din computermus, legetøj, kamera, lommelygte m.m. De fås i forskellig pakningsstørrelse og kvaliteter.

Hæftemaskiner en masse - vælg mellem mange modeller

Leder du efter en hæfter til at hæfte papirer sammen, har vi et bredt udvalg af alt fra langhæfter til foldere, kataloger m.m., hæftepistoler du bruger til DIY projekter. En hæftetang er nem at betjene og god til at hæfte kuverter m.m., den elektriske hæftemaskine er god når du har meget der skal hæftes eller kræfterne ikke rækker. Med en blokhæfter får du en kraftig maskine, der kan tage mange papirer ad gangen og en almindelige bord hæftemaskine, den kaldes også en bordhæfter eller en klipsemaskine - den har de fleste af os stående på skrivebordet eller liggende i skrivebordsskuffen. Inde på hver hæftemaskine finder du de hæfteklammer der passer til hver enkelt model, så du får de rigtige med i købet.

 
Få styr på vægten med en brevvægt og pakkevægt

Ordnung muss sein - og det også med jeres udgående forsendelser, derfor er det rart at veje dem inden de sendes. Du finder her brevvægte, tællevægte og pakkevægte, de kan veje fra 500 gram med 0,1 gram interval og andre modeller op til 100 kg. Slip for at betale for meget i fragt, når du sætter den rigtige porto på. Vi har også transportable vægte du kan have med på marked fx.


Alt i tape og tapedispenser - fra den usynlige tape til dobbeltklæbende og tæppetape

Skal du bruge kontortape og en tapedispenser har vi et stort udvalg, både med en stor kerne og de helt almindelige små ruller. Klisterbåndet er gennemsigtig og usynlig, så det ikke ses at du taper. Vi har også flytbar magic tape. Dobbeltklæbende tape er praktisk at have, så du ikke selv skal fedte med at vende enderne. Du finder også bogtape, så du selv kan reparere bøger, der er gået i stykker. Tæppetape bruges til at montere tæpper og PVC-gulve midlertidigt, fx til messer.
Hold styr på din tape med en tapedispenser, du kan vælge en helt standard eller batteridrevet model. Står du med fibertape eller dobbeltklæbende tape har vi naturligvis også en model til det. En dejlig tung tapedispenser i bordmodel der ikke flytter sig, når du bruger den er et godt arbejdsredskab.

Kuverter og konvolutter - send sikkert for virksomheder, webshops og private

Om du kalder dem det ene eller andet betyder ikke så meget, vi har et stort udvalg af standard konvolutter med og uden rude med peel & seal eller selvklæbende lim. Skal du sende og har brug for beskyttelse er boblekonvolutter gode, de beskytter mod slag og tryk. Har du noget særligt der skal sendes kan det gøres i en karton kuvert, den bliver ikke bøjet undervejs. I en Securitex sikkerhedskuvert får du en slidstærk, vandafvisende og holdbar kuvert der kan tåle en hårdhændet behandling. Skal du sende volumiøse pakker kan det være en Tyvek kuvert eller en prøvepose, der er plads til en del i begge.
De fleste webshops der sender tøj, bruger allerede forsendelsesposer og med god grund, de er geniale, lette, brudsikre, rivesikre og vandafvisende.
 

Magneter - hæng noter op på whiteboards og magnetiske tavler

Vi har et stort udvalg af magneter, så du kan hænge billeder, noter, informationer m.m. op. De runde magneter fås med forskellige bæreevne alt efter hvad du skal hænge op. Magnetlommer er geniale til at hænge info op på køleskab m.m. og løbende udskifte. Magnetark kan du skrive eller printe på med din inkjet printer. Magnetfolie skærer du selv til, så det passer dit formål. Magnetbånd, magnettape og magnetskilte er fleksible og gode når du vil skilte og opmærke. De bruges eks. til opdeling af lagerreoler m.m.


Hold styr på dine aftaler med en Mayland kalender

Har du brug for en week planner der giver et godt hold på ugens aktiviteter (ugekalender), en månedskalender til det forkromede overblik? Med en bordkalender har du en karton kontorkalender. En planner fås bl.a. som refill og som familiekalender. Du kender nok spiralkalender og studiekalender - de er klassiske ...  Og så er der de andre modeller som systemkalender, vægkalender, ferie- og projektkalender eller en timekalender, find dem alle her. Vi hjælper dig, dine kollegaer og familie med at alle kan strukturere tiden og få et overblik. Her er kalender til taske, bord eller til væggen tilgængelig for alle.  


Skær let med en hobbykniv

På lageret, i butikken, i kreative fag og hjemme når der skal laves DIY er en hobbykniv uundværlig! Når du skal åbne kasser, skære gulvtæpper eller skære præcist er den uundværlig. Du finder et stort udvalg af den lille billige kniv, der fås med 9 til 18 mm klinge og også sikkerhedskniv til de tunge opgaver. Du kan på hver hobbykniv finde de ekstra klinger, de ligger under relaterede produkter. Vi har også skæreplader.


Klæbepuder, klæbesøm og elefantsnot - op på væggen med det ...

Sæt papirer op på væggen med klæbepuder, der også går under de eksotiske navne som lærertyggegummi, elefantsnot m.m. uden de efterlader mærker, når du tager papir/plakat ned igen. Du kan bruge dobbeltklæbende tape og hurtigt montere et skilt udenfor eller sætte op indenfor. Powerstrips, klæbesøm og klæbeskruer fungerer på samme måde - de er nemme, væggen bliver ikke ødelagt og du har ikke brug for værktøj.
Vil du beskytte dokumenter bruger du filing strips, det er selvklæbende file strips, hvor du kan sætte dokumenter i din brevordner uden at lave huller i tegningen, dokumentet m.v. Nu vi er ved beskyttelse kan du nemt beskytte dine gulve ved at sætte filtpuder under stolebenene på dine spisestuestole, køkkenstole, konferencestole, loungestole og caféstole. Du slipper for ridset gulv, når du sætter en filtpude under.


Lim nemt med limstift og limroller, hurtigt med sekundlim og universallim

Skal du bruge spraylim til midlertidigt at fastholde emner eller har brug for permanent klæbende evne? Eller hvad med permanent eller non-permanent limroller, der gør det nemt at påføre limen fra en rulle? Du finder et stort udvalg af limprodukter, så du kan få limet det du skal. Vi har også hurtigtklæbende sekundlim og universallim samt limstifter lavet af genbrugsplast.


Find den perfekte saks til dit formål - universalsaks, kontorsaks, ergonomisk saks m.m.

Der findes mange forskellige slags sakse, der er venstrehåndssakse, ergonomiske sakse så det er rart at klippe i lang tid. Kontor sakse og uiversalsakse bruges hver dag og ligger i alle køkkenskuffer og skrivebordsskuffer. Vi har skræddersakse og sysakse til kreative projekter med stof og tråd. Til børnehaven og hjemme finder du børnesakse, så børnene også kan være med til DIY projekter og leg.


Kongresmærker, navneskilte og ID-kort til messer, job m.v.

Der er mange virksomheder, hvor vi skal identificere os med medarbejderkort og navneskilte og have skilte for at komme rundt i virksomheden. Du finder de ID-kortholdere og yo-yo nøglesnore med plastwire og halsbånd til at holde kortet her. Laver du gæstekort og navneskilte eller skilte til messer, møder m.m. har vi et stort udvalg af kongresmærker i mange størrelser, både til klemme, magnet og nål. Du printer selv etiketark ud med kongresmærker med navn, firma m.m.

 

Få dit personlige stempel - GODKENDT

Dit eget stempel med firmanavn, adresse, logo m.v. Det ser godt ud, den klarer vi for dig, når bare vi ved hvad vi skal skrive. Eller du kan få de klassiske med betalt, kopi, godkendt m.v. Det er også her du finder Colop stempler og Trodat stempler, tekstplader, stempelpuder, farver og alt andet du bruger.


Linealer og målestokke, når du vil måle præcist - sæt kursen og læs søkort

Vi har et stort udvalg af linealer og måleredskaber til skole og erhverv. Alt fra linealer i genanvendt træ, plast og metal, målebånd, flexkurvelinealer, skolehovedlinealer, rullelinealer, vinkelmålere m.m. Til søs har vi nautiske plottere og parallel linealer. Du bruger den nautiske plotter lineal til at afsætte kurs og pejling og parallellinealen er til aflæsning af kursen.

 

Pins og tegnestifter til opslagstavler - kortnåle og markeringsnåle til landkort

Sæt papir, udklip m.m. fast på opslagstavlen og lav en collage af fede billeder, flyt hele tiden rundt, så den bliver personlig og afspejler dig og din personlighed. Eller brug den på kontoret og hæng huskesedler, memoer, dagsordener m.m. op. Du finder vores udvalg af opslagstavler her, de fås med og uden ramme, til væg og på stativ og i mange farver samt lydabsorberende modeller. Hæng verdenskort op på væggen og nåle i der hvor du har været og fyld kortet ud med kortnåle. 

 

Papirklemmer holder sammen på dine tykke dokumenter

Slip for virvaret med løse papirer og dokumenter, og sæt dem sammen med en foldback papirklemme eller en bulldog. De fås i sort og sølv fra 19 - 65mm, det er derfor også et stort bundt du kan opbevare i papirklemmen.

 

Sæt papirerne sammen med papirclips

Når du har brug for at sætte dine papirer sammen ude at clipse og nemt få dem fra hinanden igen er papirclips fantastiske. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og med en clipsholder er de altid lige ved hånden, når du skal bruge dem.

 

Hold bøgerne på plads med bogstøtter

Den nemmeste måde at holde dine bøger på plads i bogreolen er ved at bruge en bogstøtte. Du finder her bogstøtter i sort, hvid, grå og sølv i forskellige former i metal til at holde dine bøger på plads på reolen eller boghylden. Skal du have orden op skrivebordet er en katalogholder ideel.  

Læring er sjovt, når det leges

Børn opdager ikke, at de lærer nyt, når det leges. Så kan det at lære klokken, eller tal med en kugleramme, talbånd eller aritmetisk snor være sjovt. Sæt vægte op på balancevægten og få den til at balancere.

 

Pengekasser med møntbakke og optællingsbræt

Hold styr på skejserne i virksomhedens gavekasse, sportsforeningen, klassekassen, på loppemarkedet, til lommepengene og alle de andre steder hvor en pengekasse er god. Alle pengekasser er med håndtag i låget og nøgle. De er med møntbakke, så du nemt kan sortere mønter, sedler ligges under. Du finder her også pengekasser til euro, møntbakker og optællingsbræt.
 


Find let varer med søgefiltre

Du kan skrive navn eller varenummer på det produkt, du ønsker at bestille i søgefeltet. Så kommer de produkter, der passer til den søgning, du har valgt. Du kan også hurtigt finde det produkt, du skal bruge, ved at benytte vores søgefilter. Her har vi delt produkterne op i kategorier, farver, mærker m.m. Det giver dig mulighed for let og enkelt at finde præcis det produkt, du søger, i den farve og det mærke, du ønsker.

 

Køb mere og spar mere

Jo flere du køber af samme vare, jo mere sparer du. Sådan er det på rigtig mange af vores varer. Det kan derfor godt svare sig, at se på hvad dit forbrug er på længere sigt og købe stort ind og spare. Måske vil du købe en lækrere kvalitet eller bruge pengene på andre kontorartikler.

 

Vi sender i dag

Har vi din ordre inden kl. 13 på hverdage sender vi samme dag, såfremt den er på lager. Lagerstatus kan du se på hver enkelt vare under "Levering". Er varen på lager har du den 1-2 dage efter. Køber du for over 750 kr. incl moms får du gratis fragt.

Vi har 35.000 varer i shoppen og hvis ikke alt du bruger i løbet af en arbejdsdag, så i hvert fald det meste. Se udvalget. Du finder alt fra kopipapir, penne, whiteboards, printere, toner og meget mere ...

Har du spørgsmål til vores varer er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7020 5537 eller sende en mail på info@justmore.dk.

FAQ spørgsmål:

Hvilke kontorartikler kan jeg købe hos JustMore?

Hos JustMore finder du alt til kontoret du bruger hver dag fra hulapparater, batterier til musen,  hæftemaskiner og hæfteklammer, saks, tape og tapedispenser, lim, alt i konvolutter,  magneter til dit whiteboard, Mayland kalendre, linealer, papirclips og papirklemmer, brev- og pakkevægte, kongresmærker til messer, klæbepuder, pengekasse, stempler, tasker m.m.

Hvilke slags konvolutter har I?

Til et velassorteret kontor finder du alt i kuverter, både standard konvolutter, boblekonvolutter, forsendelsesposer, prøveposer, Securitex konkolutter, Tyvek konvolutter, karton konvolutter m.m.

Har I forskellige hullemaskiner?

Ja, hos JustMore finder du et bredt udvalg af hulapparater fra Rapid, Esselte og Leitz m.m. Du finder både hulapparater til 2 huller, 4 huller og 6-huls. Vi har i forskellige kvaliteter, nogle kan hulle 15 ark ad gangen og andre 250 ark. Vi har også af recycled materiale.

Har JustMore flere typer hæftemaskiner?

Ja, du finder helt almindelige bordhæftere også kaldet en hæftemaskine, blokhæfter, elektriske hæftemaskiner, hæftepistoler, langhæfter, klammefjerner og hæfteklammer. 

Er JustMore en dansk webshop?

JustMore er en 100% danskejet virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1989.

Tilbage til toppen