Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Elektronik (1439 varer)

Du skal holde længe endnu

Ergonomi er også en vigtig faktor, hvis du sidder meget foran din skærm. Det tager vi seriøst, og det afspejler sig i vores udvalg af producenter. Vi har derfor altid et bredt udvalg af ergonomisk tilbehør såsom musemåtter, håndledsstøtter, skærmopsatser mm. Alle sammen gode redskaber, der gør din arbejdsplads optimal til en hel arbejdsdag foran din computer.

Skønt isenkram og legetøj

Om det er til fritidsbrug eller til arbejdet, så er det guld værd at have muligheden for at udfolde sig. Har du set vores gaming udstyr, action cam tilbehør såsom et motoriseret drejehoved til panorering eller hvad med at montere dit cam på din mountainbike? Dockingstation, powerbank eller USB Hub – hvad ønsker du dig?

Privatliv på skærmen

Irriterer det dig, hvis folk omkring har ”lange øjne”, når du brugere din pc på jobbet, på cafeen eller i toget. Du kan hindre de nysgerrige i at følge med i din gøren og laden med smarte skærmfiltre med mikrolamel-teknologi. De blokerer for indsigt fra siderne – det er smart!

Et slaraffenland af sager

Tag en inspirerende tur gennem vores tilbehør til iPhones og iPads. Kik nærmere på vores fine højttalere, praktiske tasker og store lærreder. Og husk lige at købe it-renseprodukter, så du kan passe godt på dine sager.

Tonere og blæk til lave priser

Vi har alle de kendte mærker af tonere og blæk til din printer. Om du har en HP, Brother, Canon eller et andet mærke, så har vi alle de originale tonere eller blækpatroner til den. Samtidig har vi også et stort udvalg af kompatible tonere og blækpatroner - hvis ikke du ønsker at betale det, de originale produkter koster.

Dine printere er krævende

De arbejder hårdt og skal fodres jævnligt! Prøv at klikke ind på printere og se, hvor nemt det er at finde lige den maskine, du skal bruge. Sæt flueben i det/den specifikation, du skal bruge, herefter ændrer udvalget af varer sig automatisk efter netop dit søgekriterie. Det gør det nemt og hurtigt for dig at finde det helt rigtige produkt.

Vi har selv prøvet at sætte de fleste printere op, og vi er ikke længere væk end en opringning på 7020 5537.

Har du brug for råd og vejledning, eller finder du ikke lige det, du søger. Så har du mulighed for at kontakte vores kundeservice i vores åbningstid på telefon 7020 5537, eller sende en mail til info@justmore.dk - så kontakter vores kyndige medarbejder dig straks.

Tilbage til toppen