Elektronik

Find al firmaets elektronik hos JustMore

Vi omgiver os med elektronik hele dagen for at få hverdagen til at fungere. Lige nu sidder du og kigger på en computer, tablet eller telefon. Men elektronik er så meget mere end det! Ringer din telefon svarer du sikkert, ligesom jeg, ved at trykke på siden af øret på headsettet. Samtalen er i gang, du oplader telefonen med et kabel og bruger en powerbank på farten.
Du bruger mus, tastatur og musemåtte i dagligdagen. Måske vælger du ergonomiske produkter når du køber ind, da de er med til at hindre arbejdsskader og overbelastning. Hos JustMore finder du et stort udvalg af ergonomiske produkter, der giver dig og dine kollegaer en god dag på jobbet. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsmærker som Logitech, Samsung, Apple, Jabra, Lenovo, Sandberg, Sandisk, Creative, BakkerElkhuizen, Contour m.m. til gode priser.

 

Optimer dine online møder med webcam

Det er blevet helt normalt at tage en del møder over computeren, det er også tidsbesparende. For at få det fulde udbytte ud af mødet er gearet nødt til at være i orden, her kommer et ordentlig webcam / camcorder ind i billedet. Det er rart for den du taler med på videochat at kunne se dine ansigtsudtryk, det giver en mere nærværende og personlig følelse, når der er digicam på. Installer let kameraet, modellerne findes med og uden mikrofon, nogle i den supergode 4K opløsning. Ønsker du vidvinkel for at få firmalogo med i baggrunden, kan du også få det. Husk også højtalere, så du kan høre hvad der bliver sagt eller find et headset.

 

Tastaturet er den halve skriveoplevelse

Sidder du i mange timer og klimter i tastaturet foran skærmen er det rart med et keyboard, der "ligger godt i hånden". Du vælger om det skal være helt lille, det kan være i rygsækken og passe til din bærbare så du kan skrive på studie og job. Et trådløst Apple tastatur med danske taster, et numerisk tastatur, trådløst tastatur evt. med den numeriske del af tastaturet for sig selv. Det kunne også være et mekanisk gamingtastatur, et fleksibelt tastatur. Det kunne også være et ergonomisk tastatur, hvor fingrene danser på tastaturet uden din nakke og arme bliver trætte. Valget er dit, vi har det store udvalg. Og mangler du et, siger du bare til, så gør vi hvad vi kan for at skaffe det til dig.
Ønsker du håndledsstøtte under tastaturet findes der flere, hvor du hviler håndleddet da det følger armens og håndleddets position. Det er ergonomisk og får dig til at slappe af i nakke, skuldre og armene imens du skriver. De fås i gel, memory foam m.m. i flere farver, nogle kan endda højdejusteres.

 

Ergonomi foran computeren er vigtig

Ergonomi er også en vigtig faktor, hvis du sidder meget foran din skærm. Det tager vi seriøst, og det afspejler sig i vores udvalg af producenter. Vi har derfor altid et bredt udvalg af ergonomisk tilbehør såsom musemåtter, håndledsstøtter, skærmopsatser, headset m.m. Hvis du endnu ikke har prøvet en RollerMouse skal du prøve en, for nogen kræver den lidt tilvænning, personligt elsker jeg min fra Contour og har den både på min hjemmearbejdsplads og på kontoret. RollerMousen er en ergonomisk mus der forebygger museskader og dermed sygdom. Alle produkterne er gode redskaber, der gør din arbejdsplads optimal til de lange arbejdsdage foran din computer.
Nu vi er ved de ergonomiske produkter, er der et stort udvalg af diverse ting der kan forbedre din ergonomi. Klik på dit hæve-sænke skrivebord og rejs dig op, en ergonomisk måtte er god at stå på. Jeg tager balancebrættet, når jeg står. Når du sætter dig ned igen, er det sikkert på en ergonomisk kontorstol med fodstøtte under, det gør underværker. Næste gang du rejser dig op kan du gå på et gåbånd under skrivebordet og arbejde imens du går.

 
Find den rigtige mus til computeren

At finde den rigtige mus er individuelt hvad du kan lide. Skal musen være trådløs eller med ledning? Skal det være en traditionel mus, en RollerMouse eller en af alle de andre modeller på markedet?
Der er mus specieltdesignet til venstrehåndede, højrehåndede, vertikale mus for et mere afslappet greb, ergonomiske mus, mus der både kan bruges af højre og venstre hånd, så dine kollegaer der skal hjælpe/vise noget kan bruge samme mus som dig. Du finder også mus til den lille hånd og også hvis du har en stor hånd. Med den rigtige mus undgår du at overbelaste håndled og forebygger spændinger i nakken, skulderen og armen.
Ligesom mus er ergonomiske er musemåtter det også, eller kan være det. Der findes flere forskellige, også store i str XXL/XXXL der dækker under keyboard og mus, de bruges en del til gamere. De ergonomiske musemåtter har håndledsstøtte, nogle af dem med gel i, så du hviler håndled og arm mens du bruger musen.

 

Mousetrapper og RollerMouse for din ergonomi

En Mousetrapper er en aflang mus, der ligger foran dit tastatur. Din arm kommer derfor ikke ud i den positur som med en almindelig mus, dine hænder og arme er kun inden for tastaturet og foran. Det er en ergonomisk mus, hvor du slapper af i håndleddet mens du bruger musen og skriver på tastaturet. En RollerMouse er en ergonomisk mus, der forebygger museskader.

 

Headset giver dig bevægelighed og god ergonomi

Tag et headset på og du har hænderne fri til andre ting, skriv på computeren imens du taler i telefon så får du alle pointer skrevet ned med det samme. Når du ikke har telefonen mellem øret og skulderen i en krampagtig manøvre, men bruger et headset er det godt for din nakke og du slipper for spændinger. Du kan få trådløse headset og headset med ledning.
Der er flere forskellige typer headset til telefonen, dem der ligner en hårbøjle med enten lyd på ét øre, mono, eller lyd på begge ører, stereo. Øreproptelefonerne med mikrofon monteres bag nakken. Du kan få 3-in-1 headset med støjdæmpende mikrofon, der fjerner baggrundsstøj og med PeakStop fjernes høje skadelige toner inden de når dine ører, så dine hørelse ikke tager skade. Krystalklare samtaler i headsettet giver en bedre oplevelse. De er rigtig gode hvis du sidder i et callcenter eller i et storrumskontor, hvor der er mange der taler i telefon samtidig.

Ønsker du ro når du arbejder, kan støjreducerende trådløse hovedtelefoner være sagen. Du lukker unødvendig støj ude og kan koncentrere dig bedre, få støjreduktion på flere niveauer eller tænde for en playliste imens du arbejder eller går en tur.
Har du ødelagt opladningsstanderen eller ørepuden kan du købe en ny. Husk at rengøre dit headset med jævne mellemrum, til det har vi headset renseservietter.

 

En docking station giver dig frihed

Har dine medarbejdere en bærbar computer med hjemme, når de har hjemmearbejde er en docking station på kontoret perfekt. I sætter den bærbare i dockingstationen og slipper for bøvlet med at flytte alle kablerne og kan gå i gang med at arbejde med det samme. Det sparer tid og I kan alle gå i gang med at arbejde effektivt med det samme. Docken er tilsluttet din skærm og du kan printe etc.

 

Skru op for lyden med højtalere

De fleste computere er ikke udstyret med højtalere, hvor lyden er særligt høj. Sæt et par højtalere til din computer og få mere ud af oplevelsen, når du holder møder, konferencer, har online undervisning, ser Youtube videoer m.m. Det bliver sjovere at se film, høre musik og game på computeren.

 

Alt til din arbejdsstation - hæv skærmen eller få den op på væggen

En arbejdsstation er en lækker sag på dit skrivebord, der kan hæves og sænkes alt efter behag og du kan stå ved skrivebordet eller have den ved et andet bord og få computeren op i højden så du kan stå og arbejde ved den. Ønsker du en arm til monitor hvor to computerskærme kan sættes på, har vi også det. Monitorarme, der også kaldes skærmholdere fås til en eller to skærme. De fås med bordbeslag eller til at sætte på væggen. Ønsker du en model hvor der er arme til computer og tablet, fås de i flere udgaver.

 

VoIP telefoner giver bedre telefonmøder

Med en VoIP desktop konferencetelefon kan du nemt have telefonsamtaler uden at sidde i samme rum. Vi kommer til at holde flere og flere møder, hvor vi mødes hver for sig og holder møder online eller over telefonen. Du finder vores udvalg af konferencetelefoner her. Du finder her trådløse telefoner, der bruger Bluetooth. Samtalerne er uden forsinkelse, de transmitteres på samme tid, samtalen flyder helt naturligt som var I i samme lokale. Vidste du, at VoIP står for Voice Over Internet Protocol? IP telefoni er let at installere og bruge.

 

Kabler og adaptere forbinder elektronikken

Gå ikke ned på udstyr og kabler, det er det der holder hverdagen sammen. Du finder her et bredt udvalg af forskellige kabler til al den elektronik du bruger i hverdagen. Der er ikke noget mere irriterende, end at stå og mangle et netværkskabel eller monitorkabel for at få et møde afholdt på video i mødelokalet og først finde ud af det, når mødet skal gå i gang. Om det er en audio to HDMI converter, USB 3.0 converter, USB-C to network converter, USB-C to HDMI link, et angled adapter plug, eller USB-C to VGA port til en ekstra skærm du har brug for, så har vi det. Har du fået nyt udstyr og skal bruge et micro-B kabel eller et MiniJack kabel med splitter er vi også behjælpelige.
Tilslut et
HDMI 2.0 kabel 19M-19M og se TV, og hvis der er langt fra stik til TV, fås de i op til 10 meter. Skal du have flere USB i samme lader er en USB HUB 4-port en god ting, så kan du lade på livet løs.

 

Gem kabler elegant med en kabelboks

Ledninger der hænger fra computeren i et syndigt rod, ligger på bordet eller flyder på gulvet er bare ikke særligt pænt, det er også svært at komme til at gøre rent. Saml dine kabler og ledninger med clips, grips og kabelholdere og lad det hele ende i en kabelboks, hvor din stikdåse ligger. Du kan få selvklæbende kabelholdere i flere farver, så det matcher dit sorte skrivebord og også kabelholdere til dine USB stik. Med Cavoline serien fra Durable er der styr på al din elektronik. Der mangler tit en forlængerledning, vi hjælper med 3 eller 5 meter ledning, med stikdåser med og uden ledning, stikdåse med USB m.m. 

 

Opbevar vigtige dokumenter og billeder på USB, SD og micro SD

Gem de vigtige dokumenter, billeder, lydfiler og andet på et usb-stik - også som back up. Du kan også have flere, så de ikke er det samme sted og tag det med dig til mødet så du nemt har dine papirer med dig i elektronisk form. Hos JustMore finder du USB keys på 8, 16, 32, 64 eller 128 GB.
Med et nano USB stik stikker det kun ganske lidt ud af USB-porten og giver ekstra plads til din enhed.
Mangler du hukommelseskort til fotoudstyr har vi SD kort / SDHC til digitalkameraet, din smartphone m.m. så du kan få mere plads til billeder, musik m.v. Bruger din mobil et micro SD kort har vi også det, kortet kan også bruges til GPS'er, digitalkamera, PDA'er m.m.

 

Gaming er sjovt - vi har gearet

At game kan tage lang tid og det er sjovt. Vi tilbyder et udvalg af fedt gear i flere prisklasser. Fra gaming stoleunderlaget til gamingstolen og også en fodskammel du kan have dine ben på. Stil din gamer PC /monitor skærm på et fedt gamerbord du kan hæve-sænke, hvis du vil stå op. Er du til de helt store musemåtter hvor dit gamingkeyboard også kan stå, skal du gå efter en XXL eller XXXL mousepad. Der er brug for en gamingmus der kan rykke, så du kan komme videre i spillet og hvis ikke du bruger højtalere er et headset godt. Der er nogen spil, hvor det er en fordel med et joystick. Hvis du bruger videomikrofon kan vi også hjælpe dig med det.

 

Få juice til din smartphone med en powerbank

At stå uden strøm på telefonen er ikke sjovt. Heldigvis kan der gøres noget ved det og det er simpelt, du skal bare huske at tage en powerbank med dig på farten. Oplad den hjemmefra så der er strøm på, tag den med i lommen og oplad din telefon i lommen ved at ligge din telefon på powerbanken hvor den suges fast med sugekopper så den trådløst oplades, den fås med USB-A og USB-C stik. Du finder også her en model, der kan oplades ude i solen ved hjælp af solceller, der kan oplade to mobiler samtidig. Du har derfor ikke brug for en stikkontakt for at kunne oplade denne powerbank, den kan dog godt oplades via strøm.Høj hygiejne til din elektronik

Rengør dine elektroniske produkter med jævne mellemrum. Antibakterielle servietter bruges bl.a. til telefon, tablet, skærme m.m. Der er så mange bakterier på vores hænder og vi piller konstant ved vores telefon, derfor er det en god idé at rengøre telefon, tablet, skærm, tastatur m.m. ofte. Det er heller ikke sjældent, at ens kollega kommer og viser noget på ens computer og lige bruger musen og tastatur. Hermed er en ny omgang bakterier afsat. Desinfektionsservietterne bruges også til kontaktpunkter, såsom lyskontakter, borde m.m.
Brug en luftspray til rengøring af tastatur, kopimaskine, printer og computer m.m. Den giver luft hvor du ikke kan nå og renser ud for fnug, støv og snavs. Antistatisk skærmrens er et effektivt rengøringsmiddel. Du finder renseprodukterne til IT her. Hold en høj hygiejne i hele firmaet med håndsprit og overfladedesinfektion, det holder sygefraværet nede.

 

Hold dine bøger og papirer i en god vinkel med en konceptholder

Når du skriver på computeren og samtidig sidder og kigger på papirer, en bog, tegninger etc. er det vigtigt at de er placeret, så du ikke sidder med hovede og nakke i en stilling, så du får infiltrationer og smerter på sigt. Placer konceptholderen så du let kan se materialet og skriv samtidig. Her finder du dokumentholdere du kan variere i højden og sætte et tastatur under, så du sidder godt, ergonomisk og modeller med plads til A-3 papirer. Nyder du at have en lineal over teksten, så du ved hvor du er kommet til? Så har vi også den type dokument holdere.

 

Bare blæs det stort op ... På et lærred!

Når der er mange samlet og et budskab skal leveres visuelt, er det rart med et lærred, det kan være til et foredrag, et møde etc. Du kan enten vælge projektionslærreder til gulv der er fritstående på en trefod, projektionslærred med gulvstand og det elektriske lærred der kan sættes på væg eller loft. Klik og automatisk køres lærredet ned og igen når præsentationen eller foredraget er færdigt køres det op igen. Alle lærreder er i formatet 4:3. 
Holder du præsentationen ved du godt hvor irriterende det er ikke at have en pegepind/pointer, hvis du gerne vil vise noget på en graf eller en særlig pointe. Vi tilbyder teleskop pegepinde og trådløse presentere / fjernbetjening til præsentation, disse fås i flere farver og er nemme at betjene.

 

Få skærmen op i din arbejdshøjde med en skærmopsats

Det er dårligt for din nakke at sidde og kigge ned i en skærm. Sæt en skærmopsats under din computerskærm, tablet eller bærbare og få den op i en ordentlig højde så du kan sidde og arbejde ordentlig. Tag de bøger eller hvad du nu har under skærmen væk og få en ordentlig monitor riser, monitor/notebook stand, laptop/tablet stander. Kært barn har mange navne, men det er den samme ting.Tilføj evt et tastatur og brug det sammen med, hvis du har en bærbar.

 

Find den rigtige printer til dit behov

Hos JustMore finder du både laserprinter, inkjet printere, mobile printere, multifunktionsprintere samt matrixprintere. Hvis printeren skal kunne alt, både printe, scanne, kopiere m.v. er en multifunktionsprinter lige sagen. En laserprinter er god, hvis du printer rigtig meget, da der kan printes mange sider pr. laserpatron, samtidig bliver en laserpatron ikke tør og for gammel. En blækprinter udskriver virkelig flotte billeder, så printer du også billeder er den værd at overveje. Husk det rigtige papir til din printer, du finder udvalget her.
De arbejder hårdt og skal fodres jævnligt! Prøv at klikke ind på printere og se, hvor nemt det er at finde lige den maskine, du skal bruge. Sæt flueben i det/den specifikation, du skal bruge, herefter ændrer udvalget af varer sig automatisk efter netop dit søgekriterie. Det gør det nemt og hurtigt for dig at finde det helt rigtige produkt.
Vi har selv prøvet at sætte de fleste printere op, og vi er ikke længere væk end en opringning på 7020 5537.

 

Tonere og blæk til lave priser

Vi har alle de kendte mærker af tonere og blæk til din printer. Om du har en HP, Brother, Canon eller et andet mærke, så har vi alle de originale tonere eller blækpatroner til den. Samtidig har vi også et stort udvalg af kompatible tonere og blækpatroner - hvis ikke du ønsker at betale det, de originale produkter koster, find udvalget her. På vores tonerguide kan du finde den rigtige patron til din printer.
 


Privatliv på skærmen med skærmfilter

Irriterer det dig, hvis folk omkring har ”lange øjne”, når du bruger din pc på jobbet i det åbne kontorlandskab, caféen, flyrejsen eller i toget. Du kan hindre de nysgerrige i at følge med i din gøren og laden med et smarte privacy filter med mikrolamel-teknologi. Skærmfiltrene blokerer for indsigt fra siderne både på din laptop og desktop computer  – det er smart! De fås i mange størrelser, også til widescreen skærme.


Tilbehør til iPhones og iPads - et slaraffenland af sager

Tag en inspirerende tur gennem vores tilbehør til iPhones og iPads. Få den gode lyd med et par Apple EarPods, pen til din touchskærm, USB kabler eller bordstander til din iPad. Har du præsentationer på iPaden kan en gulvstander eller vægholder være lige det du mangler. Pas på din iPhone med et panzerglass, så den ikke går i stykker eller giv den et cover på, så du beskytter din telefon.

 

Gem de fede oplevelser med et action cam

Elsker du at komme i naturen og skal det hele helst dokumenteres, så du senere kan se de stunts på mountainbiken eller ski, bjerge og naturen på langrendskiene? Det er muligt med et action camcorder. Action cam tilbehør såsom et motoriseret drejehoved til panorering giver muligheder for flotte optagelser eller du kan montere dit cam på din mountainbike.

 

DVD' er og CD'er til optagelser

Har du brug for CD'er til sikkerhedskopier, eller vil du lave dine egne CD'ere med dine yndlingssange? Vælg mellem CD-R og CD-RW der er high speed, nogle af dem har printable spindel. Vi har også Avery CD labels, hvis du vil printe og sætte labels på andre CD'ere. DVD'erne fås i tre formater; DVD-R, DVD+R og DVD-RW, RW formatet er beregnet til at kunne genskrive igen og igen, hvis du vil overspille. De er gode når du vil gemme dine hjemmevideoer i høj kvalitet.

 

Opbevaring til spil, DVD'er og CD'er og spar plads

Kassetter til spil/games, CD'er og DVD-film har det med at ligge og rode. Så er yndlingsspillet ikke til at finde når det skal bruges, eller også er det rart at have alle kunstnere i alfabetisk rækkefølge. Hvad end har vi et udvalg af CD/DVD opbevaring, eksempelvis lommer med huller, så du kan stikke dem i et ringbind. Det er også nemt at have med, hvis du skal transportere dem. CD slimline case fylder heller ikke så meget og du kan have mange i din DVD reol eller en mappe med plads til 96 DVD'er. Din CD eller DVD samling bliver lige pludselig meget mere overskuelig. Du kan scanne alle covers ind og have dem på din computer, hvis du vil have et kartotek over dem.

 

Vi hjælper dig med råd og vejledning til køb af elektronik

Har du brug for råd og vejledning, så du kan finde lige de headset alle i firmaet skal bruge eller den rigtige printer eller andre produkter? Kan du ikke finde det du søger? Så kontakt vores kundeservice i vores åbningstid på telefon 7020 5537, eller sende en mail til info@justmore.dk Så kontakter vores kundeservice dig så hurtigt som muligt.

 

Hurtig levering på al elektronik

Vi servicerer med billige priser inden for elektronik og leverer til hoveddøren. Bestiller du en hverdag inden kl. 13, sender vi samme dag. Alle produkter, vi har på lager, leveres til dig inden for 1-2 hverdage. Varer der ikke er på lager lige nu, eftersender vi så hurtigt som muligt. Du kan se lagerstatus på hvert produkt. Ønsker du opbæring kan det sagtens tilkøbes.

 

Få gratis levering ved køb over 750 kr

Køber du for over 750 kr inkl moms, får du gratis levering hos JustMore. JustMore har over 35.000 varer, du er velkommen til at tage en rundtur på hjemmesiden og se hvad vi ellers har at byde på. Se vores store udvalg af kontorartikler her. 
Du finder alt fra skrivebordsunderlag, kunstige planter, whiteboards, skraldespande til vægure, clips, kaffemaskiner og kontorstole ud over makulatorer og elefantfødder m.m. Tag et kig på webshoppen og bliv inspireret. 

FAQ spørgsmål:

Hvilken elektronik kan jeg købe til kontoret hos JustMore?

Til kontoret kan du købe headset, mus - både de traditionelle og ergonomiske som RollerMouse, tastatur og håndledsstøtte, webcam, højtalere til din computer, printere og toner, scannere, skærmopsats til at stille din skærm på, VoIP telefon m.m.

Hvilken elektronik kan jeg bestille til fritiden?

Særligt til fritiden har vi alt til gaming (gaming stole, gaming borde, headset, mikrofon, tastatur, computermus m.v.), powerbank, opladere, actioncam, tilbehør til iPhones og iPads, CD/DVD opbevaring, skærmfiltre til din computer så fremmede ikke kan læse med, antibakterielle servietter til at rengøre din smartphone, kabler og kabelbokse, USB-stik, SD og micro SD kort m.m.

Er det sikkert at handle på JustMore?

JustMore er en e-mærket certificeret webshop. Med e-mærkets køberbeskyttelse, er du sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Kan jeg fortryde mit køb hos JustMore?

Hos JustMore har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du har modtaget dine varer. Læs mere om vores Handelsbetingelser.

Er JustMore en dansk webshop?

JustMore er en 100% danskejet virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1989.

Tilbage til toppen