JustMore

 

 

 

Velkommen til JustMore

Hos JustMore finder du et af Danmarks største udvalg af kontorartikler, whiteboardtavler, glastavler, møbler, rengøringsprodukter, lagerudstyr, papirvarer m.m., til priser som er meget konkurrencedygtige. Vi har skarpe priser på hele vores sortiment, og yderligere rabatter hvis du køber flere af den samme vare, på mange af vores produkter.

JustMore har dag-til-dag levering på de produkter vi har på lager, dog kan der være en lidt længere leveringstid, på de produkter som er på vej til vores lager.

På vores Trustpilot kan du læse hvad andre af vores kunder mener om os og vores service. Vi ligger på en score på "Fremragende", og er glade for, at de fleste kunder skriver, at de er meget tilfredse med at handle hos os.

 

 

Michael Petersen JustMore Susann Christensen JustMore   Louise Nicolai Tarp Hansen

 

 

Historien bag JustMore
  

Kontorlinien.dk blev grundlagt af Michael Petersen helt tilbage i 1989, og der blev gjort meget ud at udvide sortimentet i trend med tiden. Kontorlinien.dk startede som leverandør af kontorartikler og specialvarer, allerede før der var noget, der hed webshops i Danmark. Det var først i 1999, at Kontorlinien fik egen onlineshop, som i 2006 blev udvidet med IT produkter til stor glæde for deres eksisterende kunder. Kunderne fik dermed mulighed for at købe både kontorartikler og IT i en og samme butik, hvilket både sparede dem tid og penge. På mange opfordringer fra kunderne tog de et stort sortiment af husholdningsprodukter ind i shoppen i 2010.

JustMore.dk startede i 2009 deres webshop kun med kontorartikler men udvidede allerede i 2010 med husholdningsprodukter. Det blev hurtigt en blomstrende forretning grundet deres store erfaring, gode service og skarpe priser. Hvilket også hurtigt gjorde, at de fik mange trofaste kunder, som den dag i dag stadig benytter JustMore som deres totalleverandør på disse områder. I 2011 valgte den ene partner at forlade JustMore.dk, og Susann Christensen overtog derefter hele ejerskabet af JustMore.dk.

I 2012 indgik Kontorlinien.dk og JustMore.dk et samarbejde og ændrede navn til JustMore / Group Kontorlinien. I 2017 outsourcede vi Group Kontorlinien, og i dag hedder vi JustMore.

Hvad fremtiden bringer kan vi ikke spå om, men som skrevet arbejder vi målrettet på en forsat udvikling af vores shop samt at brede den ud til andre produktområder. 

 


Vi glæder os til at servicere dig, velkommen til!


Hos JustMore er vores vigtigste opgave at servicere vores kunder - både i telefonen, på mail og på vores webshop. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores webshop endnu bedre, så du som kunde nemt og hurtigt kan gøre dit indkøb hos os til de helt rigtige priser. Der sidder altid kompetente medarbejdere klar ved telefon og mail, som kan hjælpe og rådgive dig:     

Ring på telefon: 7020 5537

Send mail til: info@justmore.dk, som vi besvarer inden for 2 timer i åbningstiden.

Vi sætter stor pris på at høre din mening om vores service og er naturligvis altid glade for ros, det er ris og gode idéer, der gør os bedre. Du er meget velkommen til at sende en mail til info@justmore.dk med dit input.