Velkommen til JustMore

Hos JustMore.dk finder du over 35.000 varer i shoppen og er totalleverandør til virksomheder. Du kan nøjes med at købe toner, tavler, toiletpapir, tape, te og transportvogn ét sted. 
Vi har et af Danmarks største udvalg af kontorartikler til konkurrencedygtige priser. Køber du flere af samme vare, får du yderligere rabat på mange af vores varer.
Bestil møbler næste gang du får en ny kollega. Her er hæve-sænkeborde, kontorstole, skærmvægge, reoler, lamper, ergonomiske produkter m.m.
Leder du efter tavler går du ikke forgæves, vi har whiteboards og glastavler til væg og på hjul, kridttavler, opslagstavler osv. til kontor og hjem. Du finder alt i kontorartikler fra hæftemaskiner, stempler og lim, til kalendere og magneter m.v.
Har du et lager eller værksted, der skal indrettes, har vi et stort sortiment inden for lagerinventar og emballage til afsendelse af pakker, affaldshåndtering etc.

Ingen kommer uden om rengøring. Du kan lige så godt købe dit aftørringspapir, dispensere, mopper, rengøringsvogne og -maskiner eller rengøringsmidler det samme sted som dine øvrige kontor artikler.
Om du skal printe eller makulere, så har vi maskinen og også papiret. Kopipapir, blokke, hæfter og notesbøger m.m.
Skal du indrette et køkken på arbejdspladsen, eller en café, tilbyder vi det du skal bruge. Alt til borddækningen, køkkenmaskiner og engangsemballage til takeaway. Gå på opdagelse i sortimentet.
Ønsker du også at købe med omtanke for miljøet? Vi prioriterer miljøet højt og sætter en ære i at finde mindre miljøbelastende alternativer til vores produkter. Du finder en kategori, hvor vi har samlet alle vores  produkter med omtanke øverst. Der er et lille æbleikon på dem.
Du finder alt her til hjemmekontoret eller hybridarbejdspladsen, virksomheden, kantinen, butikken, restauranten, værkstedet, salonen, vejfesten m.m. her hos os.

Mød holdet bag JustMore

Vi gør alle hvad vi kan for at du som kunde får en god service, både før, under og efter dit køb. Her kan du se, hvem der står bag JustMore.


Susann Christensen

Indehaver af JustMore
sc@justmore.dk


Michael Petersen

Indehaver af JustMore
mip@justmore.dk
Lone Nielsen

Salg og kundeservice
ln@justmore.dk

Henrik Johansen

Salgskonsulent
hej@justmore.dkLouise Fridolf

Bogholderi
lf@justmore.dk
Brian Verner

Lager og logistik
bv@justmore.dk


Sophie Askov

Marketing og tekst
sa@justmore.dk

Julie Füchsel Tørnes

Digital markedsføring
 jft@justmore.dk

Få hurtig levering

Vi sender så hurtigt det er muligt, så du kan få dine varer og tage dem i brug. Modtager vi din ordre inden kl. 13.00 på hverdage, bliver dine varer sendt samme dag, såfremt vi har varerne på lager. Der kan være lidt længere leveringstid på de produkter, som er på vej til vores lager. Du kan på hvert enkelt produkt se, hvor lang den forventede leveringstid er. Vi har enkelte produkter, der først bliver produceret når du bestiller, de står som produktionsvarer. Det sparer miljøet for overproduktion.


Historien om JustMore, lær os at kende

Kontorlinien.dk blev grundlagt af Michael Petersen helt tilbage i 1989, hvor sortimentet hele tiden fulgte med tiden og udviklingen med de nyeste trends. Kontorlinien.dk begyndte som leverandør af kontorartikler og specialvarer, allerede før der var noget, som hed webshops i Danmark. I 1999 fik Kontorlinien sin egen onlineshop, som i 2006 blev udvidet med IT produkter til stor glæde for kunderne. Kunder fik mulighed for at købe både kontorartikler og IT i én og samme butik, hvilket både sparede dem tid og penge. Der var efterspørgsel efter husholdningsprodukter, og i 2010 blev et stort sortiment tilføjet shoppen. 

JustMore.dk åbnede i 2009 deres webshop udelukkende med kontorartikler men udvidede allerede i 2010 med husholdningsprodukter, da markedet efterspurgte varerne. Det blev hurtigt en blomstrende forretning grundet deres store erfaring, gode service og skarpe priser. 

Hvilket også hurtigt gjorde, at virksomheden fik mange trofaste kunder, som den dag i dag stadig benytter JustMore som deres totalleverandør til indkøb til hele virksomheden. I 2011 valgte den ene partner at forlade JustMore.dk, og Susann Christensen overtog derefter hele ejerskabet af JustMore.
I 2012 indgik Kontorlinien.dk og JustMore.dk et samarbejde og ændrede navn til JustMore / Group Kontorlinien. I 2017 outsourcede vi Group Kontorlinien, og i dag hedder vi JustMore.
Hvad fremtiden bringer kan vi ikke spå om, vi arbejder målrettet på en forsat udvikling af vores shop, samt at brede den ud til andre produktområder. Vi stræber hele tiden efter at optimere vores shop, forbedre købsoplevelsen for vores kunder og at yde den bedste service og rådgivning.

Vores kunder siger: Fremragende på Trustpilot

På vores Trustpilot kan du læse, hvad mange af vores kunder mener om os, samt vores service. Vi ligger på en "Fremragende" score, og vi er meget glade for, at størstedelen af vores kunder skriver, at de er tilfredse med at handle hos os.
JustMore

Solvang 12, 3450 Allerød
Telefon: 7020 5537
Mail: info@justmore.dk

Åbningstider på telefon og mail

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00

Vi har ingen fysisk butik i Allerød. Til gengæld kan du handle online døgnet rundt.

Følg os på de sociale medier

Følg os på:
Facebook: JustMore
Instagram: @justmoredk
LinkedIn: JustMore
Velkommen til, vi glæder os til at servicere dig

Hos JustMore er vores vigtigste opgave at servicere vores kunder - både i telefonen, på mail og på vores webshop. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores webshop endnu bedre, så du som kunde nemt og hurtigt kan gøre dit indkøb hos os til de helt rigtige priser.
Der sidder altid kompetente medarbejdere klar ved telefon og mail, som kan hjælpe og rådgive dig. Ring på telefon: 7020 5537 eller send en mail til: info@justmore.dk Vi bestræber os på at besvare mails inden for to timer i åbningstiden.


Har du forslag?

Vi sætter stor pris på at høre din mening om vores service. Derfor er vi også interesserede i at høre, hvis du har ros, ris og eller gode idéer til os. Det er de gode input og den konstruktive kritik, der gør os bedre. Vi arbejder hele tiden på vores sortiment, hjemmeside og service, så du kan få den bedste oplevelse som kunde, både før, under og efter købet. Du er meget velkommen til at sende en mail til info@justmore.dk med dit input.


Vi glæder os til at hjælpe dig med dit købVil du returnere en vare eller har du en reklamation?

Hvis du har en reklamation, bedes du klikke på linket. Har du fortrudt dit køb eller er det den forkerte farve m.m., hjælper vi dig naturligvis gerne, så du kan få den rigtige vare - eller blot returnere. Klik på linket, så kommer du videre til den rigtige side om fortrydelsesformular.

Er du også vild med YouTube?

Har du lyst til at følge JustMores YouTube kanal og se vores videoer? Vi har samlet alle videoerne på vores kanal. Derudover kan du se videoerne inde på de relevante produkter også. Hvis du vil være sikker på at se alle de videoer JustMore lægger op, kan du trykke på 'Abonnér' og derved følge vores kanal.

Følg vores YouTube kanal 

Se produktvideoer, samlevideoer, nyheder m.m.

Kom direkte til youtube her

Har du ønsker til videoer, er du velkommen til at skrive til os på info@justmore.dk.

Hvad kan du se på JustMores YouTube kanal?

Du får produktvideoer inden for en del produktgenrer. Med samlevideoer kan du nemmere selv kan gå i gang med at samle møbler derhjemme. Leder du efter inspiration til at folde servietter, er der også hjælp at hente m.m. ...