Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Kontormaskiner (954 varer)

Samling på materialerne

Med din egen bogindbindingsmaskine kan du selv lave professionelt udseende rapporter mv. Dokumenter kan hurtigt og nemt indbindes uden hulning eller limning. Du sætter blot papirerne ind i de omslag, du har udvalgt og presser håndtaget ned. 15 sekunder, så har du en flot og kraftig indbinding med metalklemme-pressesystem. Sider kan endda udskiftes, hvis det behøves. Omslagene findes i mange forskellige farver og rygstørrelser og kan rumme fra 15 ark og helt op til 140 ark. En perfekt varig løsning til årsregnskaber, hvidbøger, kataloger, rapporter, præsentationsmaterialer mv. Indbindingsmaskiner kan også fås til såvel spiralrygge som til wires

Effektive maskiner er genialt udstyr

Har I en makulator? Det er vigtigt at få destrueret papirer med følsomme oplysninger, inden de skal kasseres. Vær opmærksom på, at der ofte kommer nye regler om, hvilke data, man må opbevare om andre personer osv. Intet må risikere at falde i de forkerte hænder.

Opslag og manualer, der bruges igen og igen, kan med fordel lamineres, så de kan holde til hyppig håndtering. Også papirer, der skal anvendes udendørs, ligge i bilerne eller benyttes af børn eller folk med ”arbejderfingre”, bør en tur igennem lamineringsmaskinen.

Men en solid skæremaskine kan du fremstille flotte materialer, der står helt skarpt i kanterne. Og vidste du, at du kan få din egen fleksible falsemaskine til brug for at bukke foldere og pjecer i mange størrelser. Det er smart, hvis man selv printer diverse uddelingsmaterialer. Indstilles let til de mest anvendte foldetyper og tager alle formater fra A6 til A4. Og det går stærkt – den kan false 115 ark i minuttet! Helt oplagt at have stående hos foreninger og mindre virksomheder.

Ud over at vores udvalg er så bredt og dækker alle de kendte mærker, så er det også her, du finder dine nye kontormaskiner til de helt rigtige priser. Kasseapparater, labelmaskiner, regnemaskiner – ja, vi kan blive ved.

Kan du identificere dig?

Med en praktisk plastkortprinter fra Duracard kan du nemt og professionelt selv printe ID-kort til virksomhedens ansatte, gæster, deltagere i arrangementer mv. Til foreningens medlemmer eller skolens ansatte og kursister. På den måde kan der spares både tid og penge, og du kan producere præcis det design, du ønsker, i god fotokvalitet, der ikke falmer - og som kan tåle vand.

Skulle du mod forventning ikke finde netop det produkt, du søger, eller har du spørgsmål til vores udvalg? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, hvor vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig i vores åbningstid.

Tilbage til toppen