Rengøring

Rengøring giver et dejligt indeklima og glade folk

Der skal være pænt rent i firmaet, køkkenet, værkstedet, på institutionen og derhjemme. Så er det behageligt at være der, vi slapper af og nyder dagen. Hos JustMore kan du bestille alt hvad du skal bruge lige fra rengøringsmidler, toiletpapir, opvaskemiddel, køkkenruller, koste, støvsugere, aftørringspapir og en masse andre gode rengøringsartikler, som er nødvendige for at være kørende i god stil. Og det er endda til billige priser.

 

Rengøring handler også om tryghed

Vi kan tilbyde alt lige fra almindelige klude til store effektive rengøringsmaskiner i både de kendte mærker, samt vores egne mærker. Når kunder og gæster træder indenfor, skal der dufte godt og se hygiejnisk ud. Bakterier skal holdes nede, hvor mange folk færdes. Vi skal være opmærksomme på den sanitære standard i både køkken, kantine, baderum og på toiletterne. Jo renere der er på kontaktflader og vores egen hygiejne, jo bedre er vores helbred.

 

Når miljøet er vigtigt

Vi vil gerne tage et ansvar for miljøet og derfor er mange af vores rengøringsartikler miljøvenlige. En del af vores papir er 100% genbrugspapir eller 100% nyfiber og du finder produkter med Blomsten og Svanemærket miljømærkningerne. Inden for poser har vi bl.a. 100% biologisk nedbrydelige og komposterbare poser. Klude til rengøring kan du også få med FSC-certificering eller Svanemærket.
I det hele taget finder du på hele hjemmesiden et bredt udvalg af miljøvenlige kontorartikler og er der noget du ikke kan finde i sortimentet du ønsker, giv os et kald, så vil vi prøve at skaffe det til dig.

 

Hygiejne og velvære - gå ikke ned på den personlige pleje

Se også vores produkter til den personlige pleje. Vi har hvad du skal bruge fra livets start med børnebleer, vaskeklude og vådservietter. På lægeklinikken med lejepapir, og på hotellet med små sæber og shampoos, her er også miljøvenlige hotel supplies. Du finder også hvad der bruges i hverdagen og produkter der står i badeværelsesskabet som solcreme, hårtørrer, tampax, plaster, sikkerhedsnåle og tandpasta, førstehjælpskit m.m.
Hvad enten det skal være ansigtsservietter, håndcreme, sæber, praktiske dispensere til håndsprit eller gode produkter til miljøvenlig tøjvask? Så har vi alt, hvad du skal bruge i alle de velkendte mærker som Neutral, Decubal, Tork, Katrin, Bio-Tex m.m. Og når opvasken skal skinne, så har vi alle midlerne klar.

 

Affaldsspande - kom af med skidtet

Vælg blandt et meget stort udvalg af affaldssystemer. Du kan få affaldsspande til mange formål; brandsikre spande, spande med vippelåg, pedalspande m.m. Alle modeller kan vi tilbyde i flere forskellige størrelser og farver, så vi er sikre på at ramme præcis det, du søger til dit behov. Dertil har vi også madame stativer, blespande, containere, sække og poser …
Når du har været ude med skraldeposen fra affaldsspanden eller affaldsstativet i affaldscontaineren kan du nemt sætte en ny pose i spanden, hav fx et lager liggende nede i bunden i spanden. Ønsker du at gå den klimavenlige vej, kan kildesorteringsspande være vejen! De er gode, når du skal sortere affald som madaffald, plast, pap, papir, glas, metal etc. til genanvendelse.  

 

Komposterbare poser og affaldssække - vi har dem alle 

Der er ikke noget værre end at være løbet tør for affaldsposer - posen med husholdningsaffald er smidt ud og der er ikke flere tilbage. Undgå det og køb til lager, jo flere du køber jo mere sparer du, så det kan godt betale sig i længden. Om du kalder dem spandeposer, affaldsposer eller lågposer - så har vi dem og vi har mange størrelser, farver og tykkelser - også med snøreluk. Vi har et stort udvalg af 100% biologisk nedbrydelige og komposterbare poser, bioposerne fås i flere størrelser, og vi har også nedbrydelige hundeposer. 
Bruger du affaldssække i haven kan vi tilbyde affaldssække i plast og affaldssække i papir. Vi har containersække når der virkelig skal være plads til meget, fra 140 liter til 1.000 liter poser. 

 

Dispensere til papir og sæbe - økonomisk og hygiejnisk

En dispenser er dejlig, du kan nemt tage lige præcis kan tage de fx håndklædeark du skal bruge, derved sparer du penge ved ikke at tage flere end du bruger. Du rører heller ikke ved andet end det antal du bruger og det er hygiejnisk. Du finder mange typer dispensere til brug på toilettet, værkstedet og i køkkenet. Du finder her dispensere til creme, sæbedispenser, værkstedruller, hånddesinfektion dispenser, dispenser til toiletpapir m.m. Har du en håndspritdispenser på et gulvtæppe, er det en god idé med en drypbakke. 

 

Ingen dispenser uden aftørringspapir

Det er irriterende ikke at have papir ved hånden, når der er brug for det. Det er underordnet om det drejer sig om toiletpapir, ansigtsservietter når tårerne løber, håndklædeark til våde hænder eller andet. Håndklæderuller og køkkenruller skal ud i køkkenet eller kantinen og gøre glæde. 
Når du skal vælge dispenser til toilettet, er det godt at vide, at der både findes toiletpapir i ark, jumbo toiletruller og helt almindeligt toiletpapir i ruller. Inden du skal investere, se på hvad der passer bedst til jer, hvor meget bruger I, økonomi, miljø og træf det rigtige valg for jer.
Til værkstedet finder du her både værkstedsruller og industriaftørring, nogle passer til vægstativer og andre til gulvstativer. Du finder her det rigtige produkt med god absorptionsevne, så der er rent og pænt på værkstedet og hænderne er klar til arbejde. Du kan sagtens finde industriaftørringspapir, der er velegnet til at tørre olie og fedt. 
Ønsker du miljøvenligt papir i genbrugspapir eller med en miljømærkning som Blomsten, Svanemærket, FSC-certificeret finder du naturligvis et stort udvalg til den rette pris. 

 

Rengøring med moppesystem og rengøringsvogn

Der findes flere forskellige former for mopper og fremførere; tørmoppe, fladmoppe, fugtmoppe, interiørmoppe, saksefremfører m.v. Søg i variant og find lige den model du søger til at få en skinnende rengøring og der passer til det underlag du skal rengøre. 
Med en rengøringsvogn kan du let trille den ergonomiske rengøringsvogn rundt på arbejdspladsen og gøre rent med plads til moppespande, spandeholder, affaldsbeholder m.m. Der et et stort udvalg af rengøringsvogne, så alt efter hvilke rengøringsopgaver du har, kan du finde den rigtige, også med plads til vasketøjssæk til hotelrengøring m.m. Du finder et væld af rengøringsspande her på sitet, både firkantede, aflange og runde. Perfekte både til rengøringen med rengøringsvogn og også til rengøringen i hjemmet.

 

Klude mig her og klude mig der

Der findes klude til det ene og det andet. Næsten al rengøring bliver udført med en rengøringsklud af en eller anden art. Aftørringsklude bruges til overflader, de absorberende alt-mulig-kludene der også bruges som karklude fås i flere udgaver også uden mikroplast, du kan have en farve klud til hver opgave så du let kan skelne. Mikrofiberkludene griber let fat i støv og snavs og skurefiberkluden er til porcelæn eksempelvis.

 

Gør ordentligt rent med en rengøringsmaskine

Når du skal gøre rent kan det lige så godt være ordentligt. Har du en butik er en fejemaskine og en gulvvasker supergode. Gør gulvet rent med en støvsuger, vi tilbyder bl.a. Nilfisk, Kärcher, iRobot m.m. Damprenser til fx tyggegummi og en tæpperensermaskine giver flotte resultater.  

 

Rekvisitter, der gør din rengøring nemmere

Der er mange ting i hverdagen vi tager for givet, at feje gulvet, lige at give haven eller gårdspladsen en tur med kosten. Er der lidt krummer på gulvet bliver de elimineret med en børste og fejebakke. Giver vi den en skalle, får gulvet med en gulvskrubbe og skal det poleres bliver det med en gulvrondel og vinduerne bliver jævnligt pudset med en vinduesskraber. 
Er vi i naturen kan der gå sport i at samle skrald, en affaldsopsamler er guld værd sammen med et par gummihandsker og en skraldepose. Hvis kroppen værker og der ligger ting på gulvet, der er svære at samle op er den også super god.

 

Rengøringsmidler for et skinnende resultat

Du finder alt i rengøringsmidler hos JustMore, om det er til den daglige rengøring eller hovedrengøringen har vi de produkter du bruger. Fra pletfjerner når der er rødvin på skjorten efter grillfesten, hvor du har brugt grill- og ovnrens til lagereddike der både kan bruges til syltning og vinduespudsning. Afløbsrens er uundværligt, når afløbet stopper til og der er vand i håndvasken og ligeleder er afkalker din kaffemaskines bedste ven. Det er rart at have et fast sortiment af produkter stående i skabet, så der altid er de ting du bruger; grundrengøring, toiletrengøring, universalrengøring, glasrens m.m.

 

Opvaskemidler til maskinopvask

... og så finder du selvfølgelig også opvaskemiddel til, hvis du vasker op i hånden samt opvaskebørster. For at få det bedste resultat er det vigtigt at have det rigtige produkt til vandets hårdhed i det område du befinder dig, se på produktet om det er til hårdt eller blødt vand. For at holde opvaskemaskinen tip top kørerne skal du huske at give den afspændingsmiddel, salt og til selve opvasken de opvasketabs eller maskinopvask der passer din maskine. Du finder et bredt udvalg af miljøvenlige produkter. Iblødsætningsmiddel er ideel, når farvede belægninger og vanskelige belægninger skal fjernes.

 

Tøjvask - find det rigtige vaskemiddel

Alt efter hvor beskidt dit tøj er, kan det være en god idé at tilsætte vaskeforstærker til din tøjvask, blegemiddel kan også bruges. Nogle af os bruger skyllemiddel og andre springer over, men muligheden skal du have. Vaskemiddel fås både som vaskepulver og vasketabs og flydende vaskemiddel. Vasker du delikate sager er en vaskepose god.

 

Rent badeværelse hver dag

Det er rart med en høj hygiejne og til det hører rengøring. Om morgenen efter badet skraber vi fliserne med en skraber og gulvet får en tur med en gulvskraber. Til den daglige rengøring af de sanitære områder er der sanitetsrens, det fjerner effektivt kalk, snavs og fedt og du får en blank overflade. Med en wc frisker bliver toilettet frisket op ved hvert skyl. Skift med jævne mellemrum til nye toiletbørster over hele linjen. Se også vores mange gode bud på duftsystemer og lugtkontrol.

 

Stort udvalg af godkendte værnemidler

Alt hvad du har brug for af værnemidler finder du her. Har du brug for afskærmningsruder har vi et stort udvalg, både modeller du hænger i loftet, stiller på bordet og også hygiejneskærme til gulvet til adskillelse. Du finder montre til fødevarer og bordafskærmning til skriveborde der støder op mod hinanden. Til rengøring af kontaktflader finder du desinfektionsrengøring, der ikke kræver anden rengøring før eller efter. Alt efter hvad du ønsker, kan du bruge desinfektionsspray, desinfektionsservietter eller flydende overfladedesinfektion.
Afmærk gulvet med skilte der beder dine kunder om eksempelvis at holde til højre, holde afstand, gulvmåtter med tekst, advarselstape, påbudsskilte m.v. Hæng dispensere til hånddesinfektion op, så det er nemt at tage håndsprit på hænderne for medarbejdere og kunder. Standere til håndsprit fås til som vægdispenser, bordmodel, håndspritdispenser på stander, du vælger om den skal være albuebetjent, berøringsfri, med plads til et infoskilt m.m. Hav håndsprit på skrivebordet, i indgangspartiet og i tasken - hånddesinfektion fås i mange modeller, med og uden pumpe. Du vælger om det skal være flydende håndsprit eller hånddesinfektion gel, find udvalget her
Mundbind, ansigtsvisir, mundvisir - der er mange muligheder hvis du ønsker en ansigtsmaske. Du finder et bredt udvalg af CE-godkendte kvalitetsmodeller både til børn og voksne. Nitrilhandsker og vinylhandsker er gode at have på lager, du finder begge modeller her.

 

Nemt at finde rundt

Vi har gjort meget ud af at gøre det nemt for dig at finde præcis det husholdningsprodukt, du søger. Vi har delt alle produkterne ind i deres egne kategorier. Og på de fleste produkter har vi lagt de relaterede produkter i højre side, så du nemt kan se f.eks. hvilken affaldspose, der passer til den affaldsspand eller det stativ, du har bestilt.

 

Hurtig levering på alt inden for rengøring og kontorartikler

Vi servicerer med billige priser og leverer til hoveddøren. Alle produkter, vi har på lager, leveres til dig inden for 1-2 hverdage. Bestiller du produkter, der ikke er på lager lige nu, eftersender vi dem så hurtigt som muligt.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller leder du efter en bestemt vare er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på telefon 7020 5537 til at besvare dit opkald. Du er også velkommen til at sende en mail på info@justmore.dk.

 

Få gratis levering ved køb over 750 kr

Køber du for over 750 kr inkl moms får du gratis levering hos JustMore. Det er altid skønt, så er det bare at shoppe løs! JustMore har over 35.000 varer. Se vores store udvalg af kontorartikler her.  Du finder alt fra stoleunderlag, kunstige planter, whiteboards, kuglepenne til vægure, skrivebordslamper, kaffemaskiner og kontorstole ud over makulatorer og elefantfødder m.m. Tag et kig på webshoppen og bliv inspireret til en smartere hverdag. 

FAQ spørgsmål:

Hvilke ting har I til den daglige rengøring?

Hos JustMore finder du affaldsposer, skraldespande, opvaskemiddel, wc papir og håndklæderuller m.m. Desuden finder du vaskemiddel til tøjvask, klude og dispensere til håndsprit, sæbe og papir.

Hvad kan jeg købe til rengøring af gulve?

Du finder moppesystemer med moppe, teleskopskaft og fremfører - dertil alle de rengøringsmidler du bruger, samt rengøringsvogne og spande. Ønsker du støvuger, fejemaskine, gulvvasker m.m. har vi også det.

Har I komposterbare poser til mit affald?

Ja, du finder komposterbare poser og biologisk nedbrydelige poser. Bioposerne fås i forskellige størrelser og tykkelser, så de passer til dit affaldsstativ eller affaldssystem.

Har I godkendte værnemidler og produkter til personlig pleje?

Du kan købe godkendte værnemidler, så som hånddesinfektion, mundbind, visirer, desinfektionsservietter, afmærkning til gulv og væg m.m. Ydermere finder du et velassorteret sortiment med produkter til badeværelset som deodorant, førstehjælpskit, tampax, sæbe, hårtørrer m.m.

Er JustMore en dansk webshop?

JustMore er en 100% danskejet virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1989.

Er det sikkert at handle på JustMore?

JustMore er en e-mærket certificeret webshop. Med e-mærkets køberbeskyttelse, er du sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Tilbage til toppen