Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Rengøring (4975 varer)

Dejligt indeklima – glade folk

Der skal være pænt rent i firmaet, på institutionen og derhjemme. Så er det behageligt at være der, man slapper af og nyder dagen. Her kan du bestille alt hvad du skal bruge lige fra rengøringsmidler, toiletpapir, køkkenruller, sæber, cremer, støvsugere, aftørringspapir og en masse andre gode rengøringsartikler, som er nødvendige for at være kørende i god stil.

Rengøring handler også om tryghed

Vi kan tilbyde alt lige fra almindelige klude til store, effektive rengøringsmaskiner i både de kendte mærker samt vores egne mærker. Når kunder og gæster træder indenfor, skal der dufte godt og se hygiejnisk ud. Bakterier skal holdes nede, hvor mange folk færdes. Vi skal være opmærksomme på den sanitære standard i både køkken, kantine, baderum og på toiletterne. Skift med jævne mellemrum til nye toiletbørster over hele linjen. Se også vores mange gode bud på duftsystemer.

Hygiejne og velvære

Se også vores produkter til den personlige pleje. Hvad enten det skal være ansigtsservietter, håndcreme, sæber, praktiske dispensere til det hele eller gode produkter til miljøvenlig tøjvask, så har vi alt, hvad du skal bruge i alle de velkendte mærker som Neutral, Decubal, Tork, Katrin, Bio-Tex mm. Og når opvasken skal skinne, så har vi alle midlerne klar.

Til skidtet

Vælg blandt et meget stort udvalg af affaldssystemer. Du kan få affaldsspande til mange formål; brandsikre spande, spande med vippelåg, pedalspande mm. Alle modeller kan vi tilbyde i flere forskellige størrelser og farver, så vi er sikre på at ramme præcis det, du søger til dit behov. Stativer, containere, sække, poser…

Nemt at finde rundt

Vi har gjort meget ud af at gøre det nemt for dig at finde præcis det husholdningsprodukt, du søger. Vi har delt alle produkterne ind i deres egne kategorier. Og på de fleste produkter har vi lagt de relaterede produkter til, så du nemt kan se f.eks. hvilken affaldspose, der passer til den affaldsspand eller det stativ, du har bestilt.

Får du brug for råd og vejledning, eller kan du ikke finde det produkt, som du søger, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller sende en mail til info@justmore.dk

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat