Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Opslagstavler (274 varer)

Kontoret, personalestuen, venteværelset, børneværelset eller hjemmet

Der er også altid behov for at hænge papirer op til alles orientering i foreninger, ungdomsklubber og institutioner. En opslagstavle er god til de ting, der ikke må glemmes eller skal tjekkes ofte. Holdlister, kampresultater, to-do-lister, girokort, fotos, postkort og juniors fine tegninger, der fortjener en hædersplads.

Stik eller klæb

På vores opslagstavler af hør eller bomuld kan du sætte papir eller fotos fast med små knappenåle. På opslagstavler af kork har du mulighed for at sætte post-its på, så du undgår brug af tegnestifter.

Frit valg på mærker og priser

Du kan få alle de kendte mærker som Lintex, Esselte, Nobo, Borks samt i vores eget mærke, Office - en god kvalitet til en rigtig god pris. Så uanset om du har brug for en af vores billige korktavler, en hessian-, filttavle eller en af de elegante bulletin boards til virksomheden, så finder du løsningen her.

Du spørger bare!

Får du brug for hjælp til at finde det mest relevant produkt til dit behov, så ring til vores kundeservice på tlf. 7020 5537, hvor vores friske medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Eller send os en mail på info@justmore.dk – vi er hurtige på tasterne.

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat