Vi støtter

Hos JustMore synes det er naturligt at vise et socialt ansvar, og har derfor valgt de tre nedenstående gode formål. Det handler for os om relationen mellem samfundet og os. Vi vil gerne give en hjælpende hånd der, hvor vi vurderer vi kan gøre en forskel, både menneskeligt, samfundsmæssigt og økonomisk.
Vi har valgt tre velgørende formål, vi fokuserer primært på at hjælpe børn, der er et svært sted i deres liv.

 

Børns Vilkår

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet. De sikrer, at alle børn har i hvert fald én, som lytter – og hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for.

 Børns Vilkår

 

Danske hospitalsklovne

Hospitalsklovnene arbejder for at styrke de indlagte børns livsmod og livsglæde, så sygdomsforløbet bliver nemmere at stå igennem. Klovnene møder barnet der, hvor barnet er og agerer ud fra stemningen. De er en tryg hånd, der også kan trylle hele hospitalsstuen til et rum med magi og leg.

Danske hospitalsklovne

 

 

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden vil gøre Danmark til et sikkert land for børn, dette gøres via læring og oplysning om sikkerhed. Fonden ønsker at forebygge børneulykker i Danmark, samt at skabe sikre rammer for børn hjemme, ude i trafikken, til fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg og kreativitet.

Børneullykkesfonden