Vi støtter

Hos JustMore synes det er naturligt at vise et socialt ansvar, og har derfor valgt de tre nedenstående gode formål. Det handler for os om relationen mellem samfundet og os. Vi vil gerne give en hjælpende hånd der, hvor vi vurderer vi kan gøre en forskel, både menneskeligt, samfundsmæssigt og økonomisk.
Vi har valgt tre velgørende formål, vi fokuserer primært på at hjælpe børn, der er et svært sted i deres liv.

 

WWF Verdensnaturfonden

Verdensnaturfonden arbejder for en bæredygtig fremtid, hvor vi kan leve i harmoni med naturen. De arbejder for, at der er ressourcer nok til generationerne i fremtiden til alle lande. WWF har tre indsatsområder: Klima og energi, hav og fiskeri samt skov.

 

 

Danske hospitalsklovne

Hospitalsklovnene arbejder for at styrke de indlagte børns livsmod og livsglæde, så sygdomsforløbet bliver nemmere at stå igennem. Klovnene møder barnet der, hvor barnet er og agerer ud fra stemningen. De er en tryg hånd, der også kan trylle hele hospitalsstuen til et rum med magi og leg.

Hospitalsklovn

 

 

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden vil gøre Danmark til et sikkert land for børn, dette gøres via læring og oplysning om sikkerhed. Fonden ønsker at forebygge børneulykker i Danmark, samt at skabe sikre rammer for børn hjemme, ude i trafikken, til fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg og kreativitet.

Børneullykkesfonden