Tavler

Flipover
Flipover
Flipover til møde eller undervisning
Flipover i alle kvaliteter og varianter. Vælg mellem bordflipover, flipoverstativ med 3 ben og mobile flipoverstativer.
Glastavler
Glastavler
Glastavler i alle størrelser og farver
Sæt kulør på kontoret eller hjemmet, med elegante og magnetiske skrivetavler i glas fra Lintex, Naga, Nobo eller Office.
Glastavler tilbehør
Glastavler tilbehør
Alt tilbehør til din glastavle
Stort udvalg af glasmarkere, glastavle magneter, penneholder, tavlevisker, tavlerens og opbevaringsboxe til glastavler.
Kridttavler
Kridttavler
Magnetiske kridttavler i alle størrelser
Den klassiske skoletavle både til væggen, på stativ med hjul, selvklæbende, menutavle eller som gadeskilt.
Opslagsskabe
Opslagsskabe
Opslagsskabe både til ude og inde
Opslagstavler med whiteboard, kork eller stof, hvor du kan låse dit budskab inde bag en glasrude.
Opslagstavler
Opslagstavler
Opslagstavler i alle størrelser
Hæng dine to-do liste eller fotos op på en opslagstavle i hessian, kork, stof eller bulletin. Mange størrelser og flotte farver.
Planlægningstavler
Planlægningstavler
Planlæg dine arbejdsopgaver
Planlægningstavler med månedsplan, ugeplan, mulitplan eller komme og gå tavle fra Legamaster, Naga eller Nobo.
Whiteboard
Whiteboard
Whiteboards både til væg og gulv
Magnetiske whiteboards til væggen eller på stativ på hjul, som du nemt kan flytte rundt. Stort udvalg i alle størrelser og kvaliteter
Whiteboard tilbehør
Whiteboard tilbehør
Alt tilbehør til whiteboardtavler
Stort udvalg af penne, magneter, opbevaringsløninger og renseprodukter til whiteboards fra Lintex, Legamaster, Nobo.
LEAN whiteboards
LEAN whiteboards
LEAN tavler i højest kvalitet
Skab overblik over virksomhedens mål og arbejdsprocesser med en Kaizen tavle enten til væggen eller på stativ med hjul.

Stort udvalg af tavler til væg og gulv på kontor og hjemme

De fleste virksomheder har brug for flere tavler, så du aldrig går ned på udstyr til møder, instruktioner, planlægning, idéudvikling osv. Er tavlen også et centralt arbejdsredskab i dit firma? Du finder Danmarks absolutte største udvalg af whiteboards her hos JustMore, så vi er sikre på at kunne dække dit behov. Og det endda til meget konkurrencedygtige priser! Tavler bruges ofte også i foreninger, klubber og hjemme privat, både i køkkenet når ugen planlægges, på børneværelset og på hjemmekontoret.
Tavler kan hænges op på væggen, de kan fås på ben eller hjul. Tavler med stativ og hjul kan du rulle tavlen hen, hvor den skal bruges. Der findes dejligt mange modeller af tavler og det er svært at nøjes med en enkelt. Kan du ikke vælge mellem kridttavler, flipover, glastavler, opslagstavler, opslagsskabe, whiteboards, planlægningstavler og så er der de specielle LEAN whiteboards, så vil vi gerne hjælpe dig. Ydermere tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør til glastavler og tilbehør til whiteboards. Her finder du alle de kendte mærker som Lintex, Naga, Esselte, Nobo - samt vores eget gode brand, Office.

 

Skrivetavlen er perfekt derhjemme, skal det være et whiteboard eller glastavle?

Også derhjemme er det dejligt at have tavler, f.eks. til familiemøder, huskelister eller så alle kan udfolde sig kreativt med farver. Hellere på tavlen end på tapetet! Alle børne- og teenageværelser fungerer bedre, når der er en tavle på væggen eller på hjul. En flot glas- eller whiteboardtavle med en masse magneter til – så kan idolplakaterne og idrætsmærkerne monteres flot og omorganiseres jævnligt helt uden tegnestifter.


Visualisér dine idéer på en tavle

Når du skal forklare dine visioner og tanker, går det meget nemmere, når alle andre kan se det for sig i praksis. Det kan de, når der er tavler i rummet. Sørg for, at du altid kan udtrykke dig klart og tydeligt – også når du skal sælge idéer, holdninger og produkter. En tavle er et simpelt hjælpemiddel med en stor effekt for såvel formidleren som for modtagerne. Vi har brugt tavler i århundreder med stor succes og vi spår, at tavler aldrig bliver umoderne – det er de simpelthen for effektive til!


Skriv, tegn, hæng materialer op på dit whiteboard og glastavle

Whiteboards og glastavler er det ideelle redskab. Med den magnetiske overflade, kan du ud over at skrive på tavlen også hænge notater, fotos og plancher op ved hjælp af magneter. Den glatte overflade på whiteboards og glastavler gør, at det både er nemt at skrive på dem og efterfølgende at rengøre dem igen.
Brug f.eks. en række glas- eller whitebordtavler til skiftende udstillinger med arrangementer, firmaets værdier eller igangværende projekter. Månedens medarbejder bør også frem i lyset – eller hvad med et galleri med samtlige medarbejdere montereret på flotte, farverige glastavler? – måske med en forskellig farve for hver afdeling …


Planlægningstavler giver bedre overblik i virksomheden

Med en planlægningstavle kan du få logistikken omkring en afdeling i en virksomhed til at fungere. Eller forestil dig en familie med alle de aktiviteter som job, skole, fritidsaktiviteter, venner, aftaler etc. der er til at gå op i en højere enhed - skriv det på tavlen og undgå stress. Planlægningstavlerne fås som ugeskema og årsskema og virker desuden godt i virksomheden til at vide hvem der har køkkentjansen. Få bedre overblik, for eksempel med en "komme og gå tavle", bestil i dag.
Opslagstavlene bruges meget både i hjemmet og i virksomheden. Det er nemt at hænge huskesedler, indkøbslister, billeder, memoer etc. op med tegnestifter og hele tiden ændre udseende alt efter hvad der er aktuelt. De fungerer også fint til ugens tegning i børnefamilien, der får mange hjemmeproducerede mesterværker. 

En tavle du kan tage med dig

Kridttavler fås både på hjul og til væg, de er altid gode og nemme at have med at gøre. De bruges ikke kun som skoletavle, men også udenfor som sandwichskilte, menutavler til restauranten og på caféerne og små kridttavler på børneværelset. Du kan finde høje smalle kridttavler og selvklæbende tavlefolie til at klæbe op, tavlemaling og endda en svævende kridttavle.
Flipoveren er en klassiker, den virker og er nem at have med på farten hvis man holder foredrag eller skal have den fra kontoret til mødelokalet. Man kan forberede sig på forhånd og skrive/tegne og undervise ud fra den.

 

Opslagsskab til beskeder er god service

Et opslagsskab er ideelt til at videregive beskeder og du kan nemt skifte ud, du kan både få indendørs og udendørs modeller. Brug det i idrætsforeningen og se åbningstider i klubhuset, resultater m.v. Køb et opslagsskab med LED lys til din restaurant, så gæster kan se dit menukort udenfor. Vi har tophængslede vind- og vandtætte opslagsskabe, der er perfekte til opslag fx ved en ejendomsmægler, supermarked, eller andre steder hvor du gerne vil kaste lys over dit produkt. Du finder udendørs/indendørs magnetiske låsbare skabe, så du med magneter nemt kan hænge dine sedler op, f.eks i opgange i boligforeninger. Det er dejligt de er låsbare, så pilles de ikke ned af andre ... Ønsker du et skab med kork til nåle eller et whiteboard har JustMore også det.

Derfor skal du bruge ekstra kraftige magneter til glastavler

Når tavlen er i hus er det vigtigt at have det rigtige tilbehør. Gå aldrig ned på udstyr og heller ikke på tilbehør ... Husk at købe ekstra kraftige magneter til glastavler, de hedder neodymium magneter. Det er ikke alle almindelige magneter, der kan bruges på glastavler. De kræver ekstra kraftige glasmagneter, da det ikke er forsiden der er magnetisk som på et whiteboard, men bagsiden, hvor der sidder en stålplade. Magneter til glastavler skal derfor være kraftige, da de skal virke igennem det tykke glas. Du finder et stort udvalg af tilbehør til alle dine tavler hos JustMore til gode priser.

 

Specielle ønsker? Få lavet tavlen efter dine ønsker

Vi har i alle vores tavlekategorier valgt at have et stort udvalg af størrelser og kvaliteter, så vi er sikre på, at vi kan levere løsningen på alle dine tavlebehov. Men skulle du have et ønske om en anden størrelse eller farve, så kan du altid kontakte os på telefon 7020 5537 eller sende en mail til info@justmore.dk. Så skal vi med det samme undersøge, om det er muligt at skaffe det hjem til dig eller få det produceret samt give både pris og leveringstid på de ønskede produkter. Vi er altid klar på en udfordring!

 

Har du alt du skal bruge til din nye tavle?

Hos JustMore.dk får du gratis levering, når du køber for 750 kr incl moms. Det er også værd at tage med ... Har du tænkt  på tusser, magneter, opbevaringsbokse, rensespray, pennehylder, magnetiske penneholdere, inddelingstape - alt sammen til at optimere oplevelsen af din nye whiteboardtavle. Kridttavlen har siden vi brugte den i skolen fået farvde kridt marker penne, så det er en helt anden oplevelse. Har du set at vi har alt det du skal bruge til virksomheden? Klik og bliv overrasket over det store udvalg.

FAQ spørgsmål:

Er alle whiteboards magnetiske?

Ja, alle vores whiteboardtavler er magnetiske. Du kan hænge notater, fotos, tegninger m.m. op på whiteboardet med magneter.

Hvilken slags tavler har I?

Hos JustMore finder du whiteboards, glastavler og kridttavler til både vægmontering og på stativ. Vi har desuden opslagstavler, flipover, planlægningstavler samt opslagsskabe til vægophæng. Tilbehør til tavlerne finder du også her.

Har I store glastavler?

Ja, du kan få alle størrelser og alle regnbuens farver. Du kan både få glastavler til væg og glastavler på hjul.

Kan man få farvede kridttavler?

Du kan få sorte, blå, grønne og grå kridttavler. Du finder kridttavler til væg, hjul, som sandwichskilt m.m.

Har JustMore hurtig levering?

Ordrer vi modtager inden kl 13.00 på hverdage, bliver sendt fra vores lager samme dag, hvis vi har dem på lager. 

Kan jeg fortryde mit køb hos JustMore?

Hos JustMore har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du har modtaget dine varer. Læs mere om vores Handelsbetingelser.

Tilbage til toppen