Information omkring Coronavirus/Covid-19. Læs mere her ➤
 Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Tavler (2722 varer)

Whiteboards
Whiteboards både til væg og gulv
Magnetiske whiteboards til væggen eller på stativ på hjul, som du nemt kan flytte rundt. Stort udvalg i alle størrelser og kvaliteter
Whiteboard tilbehør
Alt tilbehør til whiteboardtavler
Stort udvalg af penne, magneter, opbevaringsløninger og renseprodukter til whiteboards fra Lintex, Legamaster, Nobo.
LEAN whiteboards
LEAN tavler i højest kvalitet
Skab overblik over virksomhedens mål og arbejdsprocesser med en Kaizen tavle enten til væggen eller på stativ med hjul.
Glastavler
Glastavler i alle størrelser og farver
Sæt kulør på kontoret eller hjemmet, med elegante og magnetiske skrivetavler i glas fra Lintex, Naga, Nobo eller Office.
Glastavler tilbehør
Alt tilbehør til din glastavle
Stort udvalg af glasmarkere, glastavle magneter, penneholder, tavlevisker, tavlerens og opbevaringsboxe til glastavler.
Kridttavler
Magnetiske kridttavler i alle størrelser
Den klassiske skoletavle både til væggen, på stativ med hjul, selvklæbende, menutavle eller som gadeskilt.
Planlægningstavler
Planlæg dine arbejdsopgaver
Planlægningstavler med månedsplan, ugeplan, mulitplan eller komme og gå tavle fra Legamaster, Naga eller Nobo.
Opslagstavler
Opslagstavler i alle størrelser
Hæng dine to-do liste eller fotos op på en opslagstavle i hessian, kork, stof eller bulletin. Mange størrelser og flotte farver.
Opslagsskabe
Opslagsskabe både til ude og inde
Opslagstavler med whiteboard, kork eller stof, hvor du kan låse dit budskab inde bag en glasrude.
Flipover
Flipover til møde eller undervisning
Flipover i alle kvaliteter og varianter. Vælg mellem bordflipover, flipoverstativ med 3 ben og mobile flipoverstativer.

På job og i privaten

De fleste virksomheder har brug for flere tavler, så man aldrig går ned på udstyr til møder, instruktioner, planlægning, idéudvikling osv. Er tavlen også et centralt arbejdsredskab i dit firma? Du finder Danmarks absolutte største udvalg af whiteboards her hos JustMore, så vi er sikre på at kunne dække dit behov. Og det endda til meget konkurrencedygtige priser! Her finder du alle de kendte mærker som Lintex, Naga, Esselte, Nobo - samt vores eget gode brand, Office.

Også derhjemme er det dejligt at have tavler, f.eks. til familiemøder, huskelister eller så alle kan udfolde sig kreativt med farver. Hellere på tavlen end på tapetet! Alle børne- og teenageværelser fungerer bedre, når der er en tavle på væggen eller på hjul. En flot glas- eller whiteboardtavle med en masse magneter til – så kan idolplakaterne og idrætsmærkerne monteres flot og omorganiseres jævnligt helt uden tegnestifter.

Visualisér dine ideer

Når du skal forklare dine visioner og tanker, går det meget nemmere, når alle andre kan se det for sig i praksis. Det kan de, når der er tavler i rummet. Sørg for, at du altid kan udtrykke dig klart og tydeligt – også når du skal sælge ideer, holdninger og produkter. En tavle er et simpelt hjælpemiddel med en stor effekt for såvel formidleren som for modtagerne. Vi har brugt tavler i århundreder med stor succes og vi spår, at tavler aldrig bliver umoderne – det er de simpelthen for effektive til!

Skriv, tegn, hæng materialer op

Whiteboards og glastavler er det ideelle redskab til det hele. Med den magnetiske overflade, kan du ud over at skrive på tavlen også hænge notater, fotos og plancher op ved hjælp af magneter. Den glatte overflade på et whiteboards og glastavler gør, at det både er nemt at skrive på dem og efterfølgende at rengøre dem igen.

Brug f.eks. en række glas- eller whitebordtavler til skiftende udstillinger med arrangementer, firmaets værdier eller igangværende projekter. Månedens medarbejder bør også frem i lyset – eller hvad med et galleri med samtlige medarbejdere montereret på flotte, farverige glastavler? – måske med en forskellig farve for hver afdeling…

Specielle ønsker?

Vi har i alle vores tavlekategorier valgt at have et stort udvalg af størrelser og kvaliteter, så vi er sikre på, at vi kan levere løsningen på alle dine tavlebehov. Men skulle du have et ønske om en anden størrelse eller farve, så kan du altid kontakte os på telefon 7020 5537 eller sende en mail til info@justmore.dk. Så skal vi med det samme undersøge, om det er muligt at skaffe det hjem til dig eller få det produceret samt give både pris og leveringstid på de ønskede produkter. Vi er altid klar på en udfordring!

Tilbage til toppen