Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Tavler (2318 varer)

På job og i privaten

De fleste virksomheder har brug for flere tavler, så man aldrig går ned på udstyr til møder, instruktioner, planlægning, idéudvikling osv. Er tavlen også et centralt arbejdsredskab i dit firma? Du finder Danmarks absolutte største udvalg af whiteboards her hos JustMore, så vi er sikre på at kunne dække dit behov. Og det endda til meget konkurrencedygtige priser! Her finder du alle de kendte mærker som Lintex, Naga, Esselte, Nobo - samt vores eget gode brand, Office Depot.

Også derhjemme er det dejligt at have tavler, f.eks. til familiemøder, huskelister eller så alle kan udfolde sig kreativt med farver. Hellere på tavlen end på tapetet! Alle børne- og teenageværelser fungerer bedre, når der er en tavle på væggen eller på hjul. En flot glas- eller whiteboardtavle med en masse magneter til – så kan idolplakaterne og idrætsmærkerne monteres flot og omorganiseres jævnligt helt uden tegnestifter.

Visualisér dine ideer

Når du skal forklare dine visioner og tanker, går det meget nemmere, når alle andre kan se det for sig i praksis. Det kan de, når der er tavler i rummet. Sørg for, at du altid kan udtrykke dig klart og tydeligt – også når du skal sælge ideer, holdninger og produkter. En tavle er et simpelt hjælpemiddel med en stor effekt for såvel formidleren som for modtagerne. Vi har brugt tavler i århundreder med stor succes og vi spår, at tavler aldrig bliver umoderne – det er de simpelthen for effektive til!

Skriv, tegn, hæng materialer op

Whiteboards og glastavler er det ideelle redskab til det hele. Med den magnetiske overflade, kan du ud over at skrive på tavlen også hænge notater, fotos og plancher op ved hjælp af magneter. Den glatte overflade på et whiteboards og glastavler gør, at det både er nemt at skrive på dem og efterfølgende at rengøre dem igen.

Brug f.eks. en række glas- eller whitebordtavler til skiftende udstillinger med arrangementer, firmaets værdier eller igangværende projekter. Månedens medarbejder bør også frem i lyset – eller hvad med et galleri med samtlige medarbejdere montereret på flotte, farverige glastavler? – måske med en forskellig farve for hver afdeling…

Specielle ønsker?

Vi har i alle vores tavlekategorier valgt at have et stort udvalg af størrelser og kvaliteter, så vi er sikre på, at vi kan levere løsningen på alle dine tavlebehov. Men skulle du have et ønske om en anden størrelse eller farve, så kan du altid kontakte os på telefon 7020 5537 eller sende en mail til info@justmore.dk. Så skal vi med det samme undersøge, om det er muligt at skaffe det hjem til dig eller få det produceret samt give både pris og leveringstid på de ønskede produkter. Vi er altid klar på en udfordring!

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat