Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Kopipapir  (278 varer)

Hvilken kopipapir kvalitet passer til dit formål?

Det kan godt være lidt af en jungel, at finde det helt rigtige papir til netop dit behov. Hvad skal du bruge kopipapiret til, skal det bare bruges til internt brug, eller skal det sendes ud til dine kunder? Skal du bare printe ud i sort/hvid, eller skal du printe ud i farver? Ønsker du papir med eller uden huller?

Det mest solgte kopipapir er vores allround kvalitet, som passer til alle virksomhedens printere og kopimaskiner - og til meget billige priser. Og køber du flere pakker af gangen, så er der endnu flere penge af spare.

Vælge standard kopipapir A4 både med og uden huller

Hvis du altid står og huller dit kopipapir inden du skal sætte det ind i mapper eller ringbind, så var det måske en bedre løsning for dig, at købe vores kopipapir med huller. På den måde sparer du både at stå og hulle papiret, og samtidig er du sikker på, at det er hullet korrekt. Her hos JustMore finder du kopipapir med huller i tre forskellige kvalitetet - god, bedre og bedst. Motif Copy er et godt standard papir, Motif All-in-One er vores mellem kvalitet, og Motif Premium er vores absolut bedste kvalitet.

Så ønsker du ikke at bestille kopipapir med huller, så har vi flere kvaliteter du kan vælge imellem. Her har vi et større udvalg i forskellige gramvægt fra 80g op til 160g.

Tænk også på miljøet når du køber kopipapir - det gør vi hos JustMore

Ønsker du at handle kopipapir og samtidig tage hensyn til miljøet, så er det vigtigt at se efter miljømærkerne Svanen eller Blomsten, det giver dig garanti for, at papieret er blandt de mindst belastende for vores miljø. Samtidig kan du også overveje hvilken papirtykkelse (gramvægt) du køber, for jo lavere gramvægt kopipapir du vælger, jo bedre for miljøet.

Dette er også grunde til, at vi hos JustMore har valgt at have en kategori, hvor vi kun viser vores sortiment af Genbrugspapir, det er her du finder kopipapir miljømærket med Svanen og Blomsten.

Brugt papir kan også genbruges

Du kan også være med til at skåne miljøet ved at tænke over vores 2 gode råd:

    1. Brugt kopipapir kan indsamles og genanvendes. Du kan aflevere dit brugte kopipapir til kommunens genbrugsordning.
    2. Genbrug dit kopipapir hvis der ikke er printet ud på begge sider. Du kan bruge det som tegnepapir, eller til personalets notespapir - på den måde sparer du også på økonomien.

Du kan også tænke på miljøet ved at printe med omtanke! Undersøg om din printer kan indstilles til at printe ud i duplex (print på begge sider af dit kopipapir). Dette vil samtidig sparer dig eller dit firma, mange penge om året på dit kopipapir forbrug.

Er du i tvivl eller har du brug for vores hjælp, så kan du altid ringe til os i vores åbningstid på telefon 7020 5537, hvor vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig. Du har også mulighed for at sende en mail til os på info@justmore.dk.

Tilbage til toppen