Papir

Kopipapir, blokke og etiketter til hverdag - vi ruller os gerne helt ud!

Vi gjort meget ud af at få så stort og bredt et udvalg af blokke, etiketter og andre uundværlige papirvarer. Det hele er delt ind i flere logiske underkategorier, så det er nemt for dig at finde præcis det, du søger. Vi kan tilbyde flere kvaliteter af hvert produkt, samt alle de kendte mærker som Esselte, Bantex, Avery, Oxford, 3M og ikke mindst vores egne billige mærker Niceday og Office Depot - kvalitetsprodukter til meget billige priser. Vi VIL bare være totalt velsassorterede – også selv om det kan risikere at gøre os lidt blærede at høre på …

Genbrugspapir eller premium - kopipapir fås i mange udgaver

Vores udvalg af kopipapir er uhyggeligt stort, og dækker alt fra almindeligt standard kopipapir til meget konkurrencedygtige priser, til mere elegant kopipapir af meget høj kvalitet som 4CC, HP kopipapir og Multicopy. Mange skelner f.eks. mellem papir til internt brug og papirer, der skal ud af huset og præsentere sig i bedre kvalitet.
Vælg mellem et bredt udvalg af kopipapir i forskellige gramvægt fra 75g til 350g. Du finder her både farvet kopipapir i både A3 og A4 i papirkvaliteterne fra 80g - 160g, Premium NeverTear der ikke kan rives i stykker og desuden tåler olie vand og snavsede fingre. Vi har specialpapir, det kan være kopipapir med vandmærke og striber i en lækker eksklusiv creme farve eller Supergloss papir. Desuden finder du genbrugspapir, du kan få kopipapir af 100% genbrugsfibre og FCS certificeret papir.
Hos JustMore finder du et stort udvalg af printerpapir og kopipapir til kopimaskiner, digital farveprint, laser og inkjet printere.

Kopipapir med og uden huller

Står du med hulapparatet og ringbindet klar når du kopierer og altid huller papiret er det måske værd at overveje at købe papir, der allerede er hullet i forvejen. Du sparer tid og hullerne er altid sat korrekt. Du kan også købe kopipapir med ekstra store huller. Her finder du kopipapir med huller i tre kvaliteter, god, bedre og bedst.

 

Miljøvenligt kopipapir - print med omtanke for miljøet

Når du køber kopipapir med miljømærkningerne Blomsten eller Svanen er du garanteret, at papiret er blandt de mindst belastende for miljøet. Du kan overveje når du køber papir hvilken papirtykkelse du køber, jo mindre gramvægt, jo bedre er det for miljøet. Du finder vores udvalg af miljøvenlige papir her.

 

Skån miljøet på kontoret med genbrug

Hav kasser stående ved hvert skrivebord og indsaml brugt kopipapir, det kan genanvendes ved at aflevere det til kommunens genbrugsordning. I kan også internt i virksomheden bruge det, hvis der ikke er printet ud på begge sider - brug papiret som notespapir, giv det som tegnepapir og indstil printeren til at udskive på begge sider, det også kaldes duplex. Det vil spare virksomheden for mange penge.

 

Standard eller ekstraordinært? Blokke og hæfter til alle behov

Standardblokke finder du i størrelserne A6, A5, A4 og A3. Linjeret, kvadreret eller blank. De findes både som sidelimet og toplimet, alt efter til hvilket formål, de skal bruges. Du kan både få standard blokke med og uden huller, alt efter om de skal bruges i et ringbind. Ønsker du konferenceblokke med færre sider og evt. tyndere papirkvalitet, er vi også behjælpelige med det. Ønsker du at gå den miljøvenlige vej, har vi både blokke, der er Svanemærket og med EU-ecolabel. 
Telefonblokke der er rare at have liggende ved siden af telefonen, så beskeder bliver husket og numre skrevet ned og givet til den rigtige. Du finder notesblokke der er gode både på skrivebordet til små noter og i tasken til når du skal huske beskeder.

 

Notesbøger til alle dine notater, også de klassiske Kinabøger

Skal din nye notesbog være linjeret, kvadreret eller ulinieret? Skal det være med hårdt eller blødt omslag, skal der power på farverne eller ønsker du en klassisk neutral sort notebook? Hos JustMore finder du et stort udvalg af notesbøger til gode priser fra Leitz, Oxford, vores eget Office og de klassiske kinabøger med og uden bogmærke (nogle modeller har to bogmærker) samt elastiklukning. Selvfølgelig har vi et bredt udvalg af miljøvenlige notesbøger, klik på Miljøvenlig og afmærk så får du kun udvalget af notesbøger der har FSC-certificering, Blomsten eller Svanemærket certificeringen.  

 

Selvklæbende memoblokke til de vigtige ting

Lav huskesedler til dig selv eller andre, sæt klæbesedlerne et synligt sted og husk! Jeg har et par stykker hængt op foran mig og er flittig bruger af de selvklæbende notesblokke, der findes i flere størrelser, mange farver og former. Ønsker du miljøvenlige genbrugsblokke, bl.a. i  100 % PEFC-certificerede papirfibre, kan blokkene stadig godt være neonfarvede og endda også linjerede. Med en kubusdispenser har du en kubusblok fyldt med lækkert papir på bordet klar til at skrive noter. 

 

Skolehæfter, kollegieblokke og indexfaner til studie og skole

Kollegieblokken med spiralryg og glosehæftet er god på studiet. Du finder også Bantex skolehæfter til at tage noter i undervisningen. Med et hæfte til hvert fag kan du let holde styr på hæfterne. De findes i forskellige farver både kvadreret, linjeret med forskellig linjeafstand afhængig af børnenes niveau samt hæfter til noder i musik.
Hav styr på dine noter i ringbind og bøger med indexfaner. Brug farvede indexfaner og skriv på dem. De er guld værd, når det skal gå hurtigt at finde noget. Om du ønsker smalle eller brede indexfaner, almindelig klæb eller kraftig - så finder du det hele her. 

 

Få leveret som du ønsker

Det er sådan at jo mere du køber, jo mere sparer du også. Sådan fungerer det også med kopipapir og andre varer. Bruger I meget papir i virksomheden, kan det bedre svare sig at købe en palle printerpapir frem for mange pakker papir ofte. Dine varer bliver leveret af et fragtfirma til fortov eller rampe. Du kan naturligvis godt tilkøbe levering til kælder eller i en etagebygning. Når du putter varer i indkøbskurven tilvælger du blot indbæring og opbæring. Er du i tvivl ringer du til os på 7020 5537, så hjælper vores kundeservice dig, så du får papirer leveret som du ønsker.

 

Hav styr på blanketter og udgiftsbilag

Hvis du har et behov, har vi helt sikkert blokken til dig. Der er mange grafiske blokke, der bliver brugt hver dag uden vi tænker over at det er det de er; Kasseblok, regningsblok, følgesedler, indtægtsbilag, udgiftsbilag, duplikatbog og mange flere. Hold styr på indtægter og udgifter med en kolonnebog.  

 

Er du mon ude på numre?

Vi leverer da fluks garderobenumre, lotterinumre osv. Skal der sættes pris på dine produkter, så se lige vores prisskilte og skiltepapir i opmærksomhedskrævende neonfarver. Og skal dine skilte og kort op at hænge, så har vi praktiske multiclips til formålet.
Nogle gange skal alt og alle helst være præcis på rette plads, så byder vi på bordkort, Manillamærker, hængeetiketter – forude den klæbrige slags. 

 

Regneruller og termoruller til dit kasseapparat

Tast beløbet ind på kasseapparatet i din butik, pizzaria eller kiosk og print bonen ud til kunden. Her finder du både regneruller og termoruller til dit kasseapparat, også i ink-jet samt kuponruller til dankortmaskinen. 

 

Til de store fester i livet du gerne vil mindes

Der er flere fester og begivenheder i livet, der er vigtige og vi gerne vil bevare mindet om. Her er en gæstebog til brylluppet, konfirmationen, barnedåben m.m. dejlig at tage frem bagefter og bladre i og mindes den store festdag.
Du finder her silkepapir til sange og dekorationer. Skal du pakke en gave flot ind, men mangler det sidste touch kan silkepapir give det sidste til den flotte indpakning. Hvis du er kreativ, er farvet karton lige sagen - så er sangskjuleren og øvrige dekorationer i hus.
Alle store dage skal og bør foreviges, du finder et stort udvalg af fotopapir bl.a. i 10x15 cm til din printer i op til papirkvalitet 300g i gloss photo paper og andre størrelser. Skal børnene underholdes kan vi tilbyde malebøger i forskellige niveauer samt farveblyanter og tusser.
Har I til festen en garderobe, hvor der er behov for garderobenumre kan vi også hjælpe med det, samt naturligvis rød løber og køleder. Er det en fest, hvor I gerne vil have lotteri finder du også lotterinumre, amerikansk lotteri med bogstaver og kinesisk lotteri med tal. Tombolatromlen og de kedelige nitter har vi også. 

 

 
Med en flipover kan du lave levende foredrag

Holder du foredrag og præsentationer i virksomheden eller eksternt er flipoveren et levende redskab. Tegn illustrative figurer og skriv imens du er i gang eller hav forberedt på forhånd på nogle af flipoverpapirerne. Du kan få flytbare selvklæbende ark til at hænge op, hæng statiskelektrisk film op på de fleste overflader, bl.a. tapet, glas, træ og cement og skriv. Flipoverpapiret findes i blank hvid, hvid kvadreret, sort, transparent og i miljøvenlige Svanemærkede udgaver. Har du brug for en bordflipover til eksterne møder hjælper vi også med det. Mangler du en ny lækker flipovertavle?

 

Alt i etiketter

Der findes et hav af etiketter, du skal bare finde den rigtige til dit formål. Ekstra stærke etiketter til udendørs brug, der tåler olie, vand, UV-stråler og temperatur fra -20 til +80°C er gode til maskiner, værktøj og andet teknisk udstyr. Sender du forsendelser er adresse etiketter lige sagen, alt efter indholdet kan det være du skal sætte en fareetiket på pakken. Har du behov for farvede etiketter eller etiketter med tal eller bogstaver, finder du også det her. 

 

Ret specielle sager

Bliver du nysgerrig efter, hvad der gemmer sig bag navnet falseæske eller karduspapir og silkekardus? Og hvorfor vi går helt amok inden for plotterpapir, hvor vi fører over 60 produkter? Du klikker og kigger bare… Og ring, hvis vi skal guide lidt.

 

Scrapbøger og bøger til udklip

Bogen, der er dedikeret til at følge et specifikt emne. Klip alt ud om emnet, klistre det ind i bogen og nyd at se i bogen igen og igen. Det kan være om virksomhedens historie, din yndlingsfodboldspiller eller dine børn. 

 

Hurtig levering af papirvarer - lige til døren

Hvis du bestiller inden kl. 13.00 en hverdag, kan vi levere alle lagervarer til dig 1-2 hverdage efter. Varer som er på vej til vores lager, bliver eftersendt uden ekstra fragtudgift for dig, så snart vi modtager dem på vores lager.

 

Brug for vores hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter eller levering, så kan du altid kontakte os på telefon 7020 5537, hvor vores veloplagte kundeservice sidder på spring til at besvare dit opkald og udstyre dig til fingerspidserne.

 

Gratis levering

Når du køber kontorartikler og andre varer hos JustMore.dk for over 750 kr inkl moms sender vi fragtfrit. Er der andet vi kan være behjælpelige med, ud over papir? Har du lasertoner til din printer? Poser og olie til din makuleringsmaskine? Og har du styr på ringbind og kontorskabe til dine papirer? Har du nok rollerpenne, gelpenne, kuglepenne og hvad du og dine kollegaer ellers bruger af skriveredskaber? Tag et kig rundt på hjemmesiden og se om vi kan friste med andet ...

FAQ spørgsmål:

Hvilket papir har I?

Du finder kopipapir, genbrugspapir, hæfter, blanketter, specialpapir, flipoverpapir, skolehæfter m.v.

Kan jeg købe blokke og bøger?

Ja, hos JustMore.dk kan du købe notesbøger, notesblokke, post-it blokke, kollegieblokke, kolonnebøger, notesblokke, scrapbøger, gæstebøger, malebøger, kuponbøger m.v.

Har I papirartikler til kontoret?

Ja, du finder indexfaner, etiketter, fotopapir, grafiske blokke, skriveblokke og miljøvenligt kopipapir m.m. 

Er det sikkert at handle på JustMore?

JustMore er en e-mærket certificeret webshop. Med e-mærkets køberbeskyttelse, er du sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Er JustMore en dansk webshop?

JustMore er en 100% danskejet virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1989.

Tilbage til toppen