Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Papir (1375 varer)

Vi ruller os gerne helt ud!

Vi gjort meget ud af at få så stort og bredt et udvalg af blokke, etiketter og andre uundværlige papirvarer. Det hele er delt ind i flere logiske underkategorier, så det er nemt for dig at finde præcis det, du søger. Vi kan tilbyde flere kvaliteter af hvert produkt, samt alle de kendte mærker som Esselte, Bantex, Avery, Oxford, 3M og ikke mindst vores egne billige mærker Niceday og Office Depot - kvalitetsprodukter til meget billige priser. Vi VIL bare være totalt velsassorterede – også selv om det kan risikere at gøre os lidt blærede at høre på…

Standard eller ekstraordinært?

Vores mest populære produkter indenfor papirvarer er naturligvis kopipapir, standardblokke og Post-it's og memoblokke. Vores udvalg af kopipapir er uhyggeligt stort, og dækker alt fra almindeligt standardkopipapir til meget konkurrencedygtige priser, til mere elegant kopipapir af meget høj kvalitet som 4CC, HP kopipapir og Multicopy. Mange skelner f.eks. mellem papir til internt brug og papirer, der skal ud af huset og præsentere sig i bedre kvalitet. Ring bare, hvis du er i tvivl om, hvad der egner sig bedst til dine forskellige behov. Standardblokke finder du i størrelserne A5, A4 og A3. Linjeret, kvadreret eller blank. De findes både som sidelimet og toplimet, alt efter til hvilket formål, de skal bruges. Post-its og memoblokke har vi i alle de kendte varianter og størrelser og ikke mindst i alle regnbuens farver.

Er du mon ude på numre?

Vi leverer da fluks garderobenumre, lotterinumre, regneruller osv. Skal der sættes pris på dine produkter, så se lige vores prisskilte og skiltepapir i opmærksomhedskrævende neonfarver. Og skal dine skilte og kort op at hænge, så har vi praktiske multiclips til formålet. Nogle gange skal alt og alle helst være præcis på rette plads, så byder vi på bordkort, Manillamærker, hængeetiketter – forude den klæbrige slags. Skal det hele også helst foregå til tiden, så kan vi udstyre dig med skønne kalendere – måske du ligefrem kunne drage stor nytte af at placere en flot Mayland bordkalender på dit skrivebord? Eller hvad med en til din chef?

Ret specielle sager

Bliver du nysgerrig efter, hvad der gemmer sig bag navnet falseæske eller karduspapir og silkekardus? Og hvorfor vi går helt amok inden for plotterpapir, hvor vi fører over 60 produkter? Du klikker og kikker bare… Og ring, hvis vi skal guide lidt.

Hurtig levering af papirvarer - lige til døren

Hvis du bestiller inden kl. 13.00, kan vi levere alle lagervarer til dig allerede dagen efter. Varer som er på vej til vores lager, bliver eftersendt uden ekstra fragtudgift for dig, så snart vi modtager dem på vores lager.

Brug for vores hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter eller levering, så kan du altid kontakte os på telefon 7020 5537, hvor vores veloplagte kundeservice sidder på spring til at besvare dit opkald og udstyre dig til fingerspidserne.

Tilbage til toppen