FORTRYDELSESRET TIL OG MED D. 31 JANUAR 2021
 Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Papir (1376 varer)

Papir og blokke til hverdag - vi ruller os gerne helt ud!

Vi gjort meget ud af at få så stort og bredt et udvalg af blokke, etiketter og andre uundværlige papirvarer. Det hele er delt ind i flere logiske underkategorier, så det er nemt for dig at finde præcis det, du søger. Vi kan tilbyde flere kvaliteter af hvert produkt, samt alle de kendte mærker som Esselte, Bantex, Avery, Oxford, 3M og ikke mindst vores egne billige mærker Niceday og Office Depot - kvalitetsprodukter til meget billige priser. Vi VIL bare være totalt velsassorterede – også selv om det kan risikere at gøre os lidt blærede at høre på …

Vores mest populære produkter indenfor papirvarer er naturligvis kopipapir, standardblokke og Post-it's og memoblokke. Post-its og memoblokke har vi i alle de kendte varianter og størrelser og ikke mindst i alle regnbuens farver.

 

Genbrugspapir eller premium - kopipapir fås i mange udgaver

Vores udvalg af kopipapir er uhyggeligt stort, og dækker alt fra almindeligt standard kopipapir til meget konkurrencedygtige priser, til mere elegant kopipapir af meget høj kvalitet som 4CC, HP kopipapir og Multicopy. Mange skelner f.eks. mellem papir til internt brug og papirer, der skal ud af huset og præsentere sig i bedre kvalitet. Vælg mellem et bredt udvalg af kopipapir i forskellige gramvægt fra 75g til 350g. Du finder her både farvet kopipapir i både A3 og A4 i papirkvaliteterne fra 80g - 160g, Premium NeverTear der ikke kan rives i stykker og desuden tåler olie vand og snavsede fingre. Vi har specialpapir, det kan være kopipapir med vandmærke og striber i en lækker eksklusiv creme farve eller Supergloss papir. Desuden finder du genbrugspapir, du kan få kopipapir af 100% genbrugsfibre og FCS certificeret papir.
Hos JustMore finder du et stort udvalg af printerpapir og kopipapir til kopimaskiner, digital farveprint, laser og inkjet printere.

Køb mere og spar mere

Det er sådan at jo mere du køber, jo mere sparer du også. Sådan fungerer det også med kopipapir og andre varer. Dine varer bliver leveret af et fragtfirma til fortov eller rampe. Du kan naturligvis godt tilkøbe levering til kælder eller i en etagebygning. Når du putter varer i indkøbskurven tilvælger du blot indbæring og opbæring. Er du i tvivl ringer du til os på 7020 5537, så hjælper kundeservice dig.

 

Huller eller ej - vælg det rigtige kopipapir

Står du med hulapparatet og ringbindet klar når du kopierer og altid huller papiret er det måske værd at overveje at købe papir, der allerede er hullet i forvejen ... Du sparer tid og hullerne er altid sat korrekt. Her finder du kopipapir med huller i tre kvaliteter, god, bedre og bedst.

 

Print med omtanke for miljøet

Når du køber kopipapir med miljømærkningerne Blomsten eller Svanen er du garanteret, at papiret er blandt de mindst belastende for miljøet. Du kan overveje når du køber papir hvilken papirtykkelse du køber, jo mindre gramvægt, jo bedre er det for miljøet.

 

Skån miljøet på kontoret med genbrug

Hav kasser stående ved hvert skrivebord og indsaml brugt kopipapir, det kan genanvendes ved at aflevere det til kommunens genbrugsordning. I kan også internt i virksomheden bruge det, hvis der ikke er printet ud på begge sider - brug papiret som notespapir, giv det som tegnepapir og indstil printeren til at udskive på begge sider der også kaldes dublex. Det vil spare virksomheden for mange penge.

 

Standard eller ekstraordinært? Blokke og hæfter til alle behov

Standardblokke finder du i størrelserne A6, A5, A4 og A3. Linjeret, kvadreret eller blank. De findes både som sidelimet og toplimet, alt efter til hvilket formål, de skal bruges. Du kan både få standard blokke med og uden huller, alt efter om de skal bruges i et ringbind. Ønsker du konferenceblokke med færre sider og tyndere papirkvalitet er vi også behjælpelige med det. Ønsker du at gå den miljøvenlige vej, har vi både blokke, der er Svanemærket og med EU-ecolabel. 
Telefonblokke der er rare at have liggende ved siden af telefonen, så beskeder bliver husket og numre skrevet ned og givet til den rigtige. Du finder notesblokke der er gode både på skrivebordet til små noter og i tasken til når vi kommer i tanke om noget. Kollegieblokken med spiralryg og glosehæftet er god på studiet og vi har også Bantex skolehæfter til at tage noter i undervisningen, så du har et hæfte til hvert fag, de findes både kvadreret, linjeret med forskellig linjeafstand afhængig af børnenes niveau og jøfter til noder i musik.

 

 

 

Er du mon ude på numre?

Vi leverer da fluks garderobenumre, lotterinumre, regneruller osv. Skal der sættes pris på dine produkter, så se lige vores prisskilte og skiltepapir i opmærksomhedskrævende neonfarver. Og skal dine skilte og kort op at hænge, så har vi praktiske multiclips til formålet. Nogle gange skal alt og alle helst være præcis på rette plads, så byder vi på bordkort, Manillamærker, hængeetiketter – forude den klæbrige slags. Skal det hele også helst foregå til tiden, så kan vi udstyre dig med skønne kalendere – måske du ligefrem kunne drage stor nytte af at placere en flot Mayland bordkalender på dit skrivebord? Eller hvad med en til din chef?

 

Ret specielle sager

Bliver du nysgerrig efter, hvad der gemmer sig bag navnet falseæske eller karduspapir og silkekardus? Og hvorfor vi går helt amok inden for plotterpapir, hvor vi fører over 60 produkter? Du klikker og kigger bare… Og ring, hvis vi skal guide lidt.

 

Hurtig levering af papirvarer - lige til døren

Hvis du bestiller inden kl. 13.00, kan vi levere alle lagervarer til dig allerede dagen efter. Varer som er på vej til vores lager, bliver eftersendt uden ekstra fragtudgift for dig, så snart vi modtager dem på vores lager.

 

Brug for vores hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter eller levering, så kan du altid kontakte os på telefon 7020 5537, hvor vores veloplagte kundeservice sidder på spring til at besvare dit opkald og udstyre dig til fingerspidserne.

Tilbage til toppen