Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Køkken (2504 varer)

Velassorterede skabe

Har I, hvad I har brug for af gryder, tallerkener og bestik? Kopper, krus, glas, kander og karafler? Kik nærmere på vores prisbillige udvalg og supplér op, så I har nok til ethvert formål. Det er robust hvidt porcelæn i høj kvalitet, der kan tåle at bliver brugt i mange år på restauranter, i klubber osv. Kik lige på jeres kaffemaskine. Har den set bedre dage? Og kunne det være rart med en ekstra? Måske en espressomaskine? Se også vores termokander fra Rotpunkt og den fine elkedel fra MONO.

Førerløse køkkener?

Kender du det, at der altid lige mangler noget ude i køkkenet på jobbet? Især på steder, hvor der ikke er personale i køkkenet, kan det halte lidt med at huske at få indkøbt stanniol, poser, salt og peber have et passende udvalg af te. Kunne det ikke være rart med en blender eller juicer og en citruspresser, så man lige kunne mixe en lækker smoothie til at holde den gående på indtil fyraften? Og en lækker King Pepper peberkværn på 72 cm i bøgetræ til frokostbordet? I har vel en god brødrister?

Engangsopdækning

Vær beredt, hvis trangen til en skovtur skulle opstå en dag, hvor solen skinner. Eller slip nemt over arrangementer i sportsklubben samt grillaftner, gadefester mv. ved have engangsservice klar. Paptallerkener, engangsglas, bestik, fade og alubakker er uundværlige til en hurtige og uformel komsammen. Vælg mellem pap og plast, eller vælg den eksklusive og moderne miljølinje med produkter fremstillet af palmeblade, sukkerør, træ mv. Og det kan nemt komme til at fremstå pænt og festligt med vore dækkeservietter og servietter, der kan fås i mange farver.

Hip Hurra!

Vi har et fint sortiment til fødselsdagsopdækning og fejring af andre mærkedage. Duge, flag, balloner og lagkagelys til alle aldre. Og skal det være ekstra festligt, så snup en pose vandballoner – bedst til udendørs brug! Vi har også festligt udstyr til jul og nytår; partypinde, bloklys og servietter. Til de fedtede fingre kan det være en ide med en servietdispenser – og den er faktisk heller ikke så tosset til hjemmebrug hos børnefamilierne til hverdag.

Du siger bare til…

Får du brug for hjælp til at finde relevante produkter, så ring endelig til vores kundeservice på telefon 7020 5537, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Eller du har også mulighed for at sende os en mail til info@justmore.dk, så sender vi dig et svar tilbage inden for en time i vores åbningstid.

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat