Handelsbetingelser

 

Priser

Hos JustMore viser vi alle vores priser både ex. og inkl. moms.

 

Returnering af varer

Ved returnering af en eller flere varer bedes du udfylde formularen til returvarer. Herefter modtager du et sags- eller returnummer fra vores RMA afdeling, som samtidig giver dig besked om hvilken adresse du skal sende pakken retur til.

Varen eller varerne skal returneres ubeskadiget og i original ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

Bestillingsvarer tages ikke retur (hvert produkt i shoppen er beskrevet om det er en lagervarer eller en bestillingsvarer).

Returfragt afholdes af kunden hvis der er tale om et fortrudt køb. Er der derimod tale om en fejllevering eller et defekte produkt, er det naturligvis JustMore der afholder fragtudgiften i forbindelse med returforsendelsen.

 

For private kunder gælder endvidere følgende returregler:

Fortryder du dit køb har du som privatkunde 14 dages fuld returret efter modtagelsen af varen.

Som privatkunde kan man sende varer retur selvom emballagen er brudt eller varen er brugt. I de tilfælde kan JustMore fratrække værdiforringelsen, som fra produkt til produkt kan variere en del.

 

Erhvervsdrivende gælder følgende returregler:

Eventuel returnering af varer skal aftales med JustMore, og være foretaget inden 14 dage fra fakturadato. Uden forudgående aftale vil varer ikke kunne modtages - kontakt derfor ALTID din konsulent eller vores kundeservice først.

Specielt hjemkøbte varer og logovarer tages ikke retur ligesom allerede igangsatte ordrer på skaffevarer, logovarer og specialvarer ikke kan annulleres.

Håndkøbsmedicin tages ikke retur, herunder alt smertestillende og lignende medicin. Dette tages ikke retur ifølge den offentlige lovgivning.


Ved returnering modregner vi en returneringsomkostning på 25%, samt omkostningen til afhentning af varerne.

Varen skal returneres i ubrudt og ubeskadiget originalemballage.

 

Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

 

Betaling:

Hos JustMore kan du benytte følgende betalingsmåder:

Kreditkort:

Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, MobilPay og ViaBill.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når hele din ordre er leveret og vi tager ikke kortgebyrer.

MobilPay:

Har du nogensinde afbrudt et køb i en netbutik, fordi du skulle finde dit kort frem for at betale? Med MobilePay behøver du hverken pung eller kort - og du slipper for at taste dit lange kortnummer samt kortets udløbsdato og sikkerhedskode.
 
Du skal bare taste dit mobilnummer og godkende betalingen i MobilePay. 

ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned. Læs mere: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Konto:

Det er som erhvervskunde muligt at ansøge om konto med kredit hos JustMore.

PriceRunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

PriceRunner Købsgaranti dækker dig, der er privatperson og bosat i Danmark. Garantien omfatter situationer, hvor butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven og afhjælper et opstået problem inden for 60 dage.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik. Bliv gratis medlem på PriceRunner

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

 pricerunner

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat