Arkivering

Gør din arkivering nemmere og smartere, få styr på dit kontor og arbejdsplads og få et tjekket arkiv

Vi har alle brug for at arkivere - både privat, på arbejdspladsen, i sportsklubben m.m. Vi har samlet alt det du skal bruge ét sted, så det er nemt at gå til. Nogle papirer skal blot opbevares i et par år. Andre dokumenter skal du have i nærheden til lejlighedsvise opslag og atter andre dokumenter skal være lige ved hånden til daglig. Og så kan der være mapper, som mange forskellige personer har adgang til / brug for jævnligt og som derfor skal bygges ekstra overskueligt og logisk op. Her er registre en hjælp. Hos JustMore finder du alt, når du skal arkivere og holde orden på kontoret, fra arkivkasser, clipboards, skuffekabinetter, blanketholdere, indstiksringbind, kartoteksbokse, B-bindere, klemrygge til at sætte om dokumenter m.m. Stil en brevbakke på skrivebordet og sæt små labels på til indgående post og udgående post eller hvad der passer til dit job. Brug telefonregistre så alle telefonnumre er samlet i en bog og visitkort tilbehør, så de små kort er samlet. Vi har samlet de farverige Leitz WOW produkter ét sted, hvis du gerne vil have et lækkert kontor med knald på farverne. Hold styr på papirerne ved at putte dem i plastlommer og omslag, sæt registre og faneblade i brevordnere og hold styr på dine sager, det kan også her være rart med mapper og ringordnere. Sæt journaler og tykke sagsakter i hængemapper og hængemappeskabe og hængemappevogne. Hold styr på blade, magasiner og tidsskrifter med tidsskriftskasetter

 

Stort udvalg af kendte mærker

Du kan vælge mellem alle de velkendte mærker som Bantex, Esselte, Elba, Durable, Leitz m.m. Hvis du især sigter på at spare på udgifterne, kan du med fordel gå efter vores egne mærker. Studér fotos og beskrivelser og find frem til netop de produkter, der passer godt til dine behov for arkivering. 

Systematik i opbevaringen

Skal du arkivere dokumenter til opbevaring på dit lager, så finder du et stort udvalg af praktiske arkivæsker, kartonmapper, b-bindere, kasser og bokse, som du kan bruge til dette formål. Så er dine vigtige papirer ordnet og i sikkerhed for tidens tand. På den måde fylder de mindre end, hvis de f.eks. står linet op i ringbind – ringbind, som du evt. så kan genbruge til nyere papirer.


Brevordnere - hav dine vigtige papirer inden for rækkevidde

Skal du derimod arkivere papirer på kontoret eller i al fald tæt på, hvor papirerne skal bruges, så finder du i vores store udvalg f.eks. praktiske hængemapper, flotte skuffekabinetter, brevordnere og tidsskriftskassetter i mange farver m.v.. Alle giver de dig praktiske muligheder for at opbevare papirer på reolen, i skabene eller i dit hængemappeskab.    

Skuffekabinettet og brevbakker giver overblik og orden

Elsker du også et ryddet skrivebord? Helt uden bunker af papirer, plastomslag og mapper - og hvad der ellers ligger og flyder. Installer et flot skuffekabinet eller en brevbakke og hav orden i dine sager, så der er en bakke til eksempel hver kunde eller indgående og udgående post etc. 

 

Hav styr på opbevaringen

Til midlertidig opbevaring i og på dit skrivebord har du brug for skønne dokumentmapper. På væggen er det både praktisk og flot med blanketholdere. Og skal du præsentere dokumenter behørigt skulle du kigge nærmere på elastikmapper demomapper og tilbudsmapper. Så er du klar til møder og kundebesøg.

 

Hold styr på din samling af visitkort

Hvordan holder du styr på din visitkortsamling? Se vores fine visitkortmapper displays, holdere eller hvad med et kartotek i en flot metalkasse eller på en praktisk rulle?


Gemmer du på magasiner og tidsskrifter?

Nyder du at kunne finde et magasin, tidsskrift eller en samling mapper du selv har lavet kan tidsskriftskassetter med årstal udenpå eller arkivkasser gøre det nemmere for dig at finde lige det eksemplar du leder efter. 

 

WOW nogle flotte farver fra Leitz

Ønsker du stilfulde farver på kontoret og lidt kapow på skrivebordet kan WOW serien fra Leitz anbefales. Det er kvalitetsprodukter i seks lækre farver. Du finder alle de kontorartikler du bruger i løbet af dagen; arbejdsmapper, brevbakker, brevordnere, elastikmapper, hæftemaskiner, hulapparater, notesbøger m.m.

 

Har du glemt telefonnummeret? 

Det kan være svært at have en masse telefonnumre i hovedet eller på løse sedler rundt omkring. Med en telefon- og adressebog har du styr på dine kontakter og kan let slå op og finde det. 

 

Find let det du skal bruge

Vi har delt produkter og mærker op i forskellige kategorier. Skal du f.eks. bruge en brevordner, så finder du både Esselte, Elba, Leitz og vores eget mærke under kategorien ”Brevordnere”. Samtidig har vi lagt relaterede produkter på hvert produkt, så du hurtigt kan finde det der passer til det produkt du skal bruge - uden at skulle bruge tid på at søge rundt i vores webshop. Det kunne være ekstra rygetiketter, faneregistre, kopipapir m.m.

 

Vi er klar til at hjælpe

Får du alligevel brug for hjælp til at finde det produkt, du søger under arkivering, så ring endelig til vores kundeservice på telefon 7020 5537, hvor vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Du har også mulighed for at sende os en mail til info@justmore.dk, så svarer vi hurtigst muligt.
Køber du kontorartikler hos JustMore for over 750 kr incl moms får du gratis fragt. Det er også værd at tage med. Nu du er i gang kan du jo tage en rundtur på hjemmesiden og se om der er andet du har brug for. Det kunne være et skilt til døren, hvor du kan indikere om du er optaget/fri, kaffe til kaffemaskinen, rengøringsmidler, nye penne til whiteboardtavlen eller skraldeposer. Hos JustMore finder du det du bruger i hverdagen ... 

FAQ spørgsmål:

Hvilke produkter har I til arkivering?

Hos JustMore finder du et stort udvalg med alt fra plastlommer, kartoteksbokse og arkivkasser. m.m så det er let at holde orden. På skrivebordet kan du stille brevbakker / skuffekabinet. Er du til hængemapper har vi dertilhørende hængemappevogne og hængemappeskabe. 

Har I farverige mapper til papirer?

Ja, du finder brevordnere, indstiksringbind, ringordnere m.m. Du kan med fordel bruge registre og faneblade for at opdele din brevordner. Klemrygge er også gode at sætte om ryggen af en stak papirer. Sæt en stak mapper i en tidsskriftskasette og hold orden. Vi har et stort sortiment af farvede produkter fra WOW Leitz. 

Er JustMore en dansk webshop?

JustMore er en 100% danskejet virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1989.

Er det sikkert at handle på JustMore?

JustMore er en e-mærket certificeret webshop. Med e-mærkets køberbeskyttelse, er du sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Hvad koster fragten hos JustMore?

JustMore har fragtfri levering i hele Danmark ved køb for over 750,- kr. inkl. moms. Ved ordrer under 750,- kr. inkl. moms, er der et fast fragt- og ekspeditionstillæg på 50,- kr. inkl. moms.

Tilbage til toppen