Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Arkivering (1365 varer)

Identificér dine behov

Du kan vælge mellem alle de velkendte mærker som Bantex, Esselte, Elba, Durable, Leitz mm. - og hvis du især sigter på at spare på udgifterne, kan du med fordel gå efter vores egne mærker. Studér fotos og beskrivelser og find frem til netop de produkter, der passer godt til dine behov for arkivering. Nogle papirer skal blot opbevares i årevis. Andre dokumenter skal du have i nærheden til lejlighedsvise opslag og opfyldning men atter andre dokumenter absolut skal være lige ved hånden til dagligt. Og så kan der være mapper, som mange forskellige personer har adgang til / brug for jævnligt og som derfor skal bygges ekstra overskueligt og logisk op.

Systematik i opbevaringen

Skal du arkivere dokumenter til opbevaring på dit lager, så finder du et stort udvalg af praktiske arkivæsker, kartonmapper, b-bindere, kasser og bokse, som du kan bruge til dette formål. Så er dine vigtige papirer ordnet og i sikkerhed for tidens tand. På den måde fylder de mindre end, hvis de f.eks. står linet op i ringbind – ringbind, som du evt. så kan genbruge til nyere papirer.

Inden for rækkevidde

Skal du derimod arkivere dem på kontoret eller i al fald tæt på, hvor papirerne skal bruges, så finder du i vores store udvalg f.eks. praktiske hængemapper, flotte skuffekabinetter, brevordnere og tidsskriftkassetter i mange farver mv., som alle giver dig praktiske muligheder for at opbevare papirer på reolen, i skabene eller i dit hængemappeskab.    

Til midlertidig opbevaring i og på dit skrivebord har du brug for brevbakker og skønne dokumentmapper. På væggen er det både praktisk og flot med blanketholdere. Og skal du præsentere dokumenter behørigt skulle du kigge nærmere på elastikmapper demomapper og tilbudsmapper. Så er du klar til møder og kundebesøg.

Hvordan holder du styr på din visitkortsamling? Se vores fine visitkortmapper displays, holdere eller hvad med et kartotek i en flot metalkasse eller på en praktisk rulle?

Nemt for dig at finde

Vi har nemlig delt produkter og mærker op i forskellige kategorier. Så skal du f.eks. bruge en brevordner, så finder du både Esselte, Elba, Leitz og vores eget mærke under kategorien ”Brevordnere”. Samtidig har vi lagt relaterede produkter på hvert produkt, så du hurtigt kan finde det der passer til det produkt du skal bruge - uden at skulle bruge tid på at søge rundt i vores webshop.

Men får du alligevel brug for hjælp til at finde det produkt, du søger under arkivering, så ring endelig til vores kundeservice på telefon 7020 5537, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Eller du har også mulighed for at sende os en mail til info@justmore.dk, så sender vi dig et svar tilbage inden for en time i vores åbningstid.

Tilbage til toppen