Information omkring Coronavirus/Covid-19. Læs mere her ➤
 Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Kontorartikler (1813 varer)

Uundværligheder

Du kan føle dig skarp med nye hobbyknive, sakse og en praktisk kartonåbner, som du ikke vil kunne forstå, hvordan du har kunnet undvære. Det hele bliver lige til kanten med gode linealer, målestokke og skæreplader.

Når der skal være sammenhæng mellem tingene, skal du bruge lim i tuber, stifter eller på spray. Med dobbeltklæbende tape, power strips og klæbepuder er du sikret mod nedfald.

Tiltræk opmærksomhed med gode magneter. Hold smilet på plads på et par papirklemmer i nakken J. Put lykkemønterne i en god pengekasse…

Hurtig levering – selvfølgelig!

Vi har en til to dages leveringtid på alle vores lagervarer. Så bestil hos os i dag inden 13.00 - så leverer vi dem til din adresse i morgen. Skulle der være produkter i din bestilling, som vi ikke har på lager, så bliver de eftersendt til dig - naturligvis uden yderligere omkostninger til dig.

Brug for hjælp?

Du kan skrive navn eller varenummer på det produkt, du ønsker at bestille i søgefeltet. Så kommer de produkter, der passer til den søgning, du har valgt.

Du kan også hurtigt finde det produkt, du skal bruge, ved at benytte vores søgefilter i venstre side. Her har vi delt produkterne op i kategorier, farver, mærker mm. Det giver dig mulighed for let og enkelt at finde præcis det produkt, du søger, i den farve og det mærke, du ønsker.

Men kan du ikke finde produktet - eller har du lige brug for inspiration, råd eller vejledning til at afdække dit behov - så har du mulighed for at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537 eller sende en mail til info@justmore.dk.  Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Tilbage til toppen