Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Hængemapper (92 varer)

Skal du bruge nye hængemapper, eller måske et helt nyt hængemappeskab til dine arkiver

Så finder du altid et stort udvalg af kvaliteter, størrelser og farver hos JustMore. Her kan du vælge mellem hængemapper i størrelserne A4 samt Folio, som er en A4+ størrelse. Det er også her du kan finde vores udvalg af hængemappe boxe, hængemappeskabe og vogne.

Arkivering ved hjælp af hængemapper er den intelligente løsning, når du skal arkivere dine dokumenter

Mapperne kan du hænge i dine hængemappeskabe eller vogne, som du enten kan have stående på kontoret eller i klæderen, alt efter hvor ofte du skal bruge det du har arkiveret i dem. Ved hjælp af små etiketter der kan monteres på hængemappen, kan du nemt markere hvad der ligger i dine hængemapper, så du hurtigt igen kan finde præcis det dokument som du skal bruge.

Vi har naturligvis alle de kendte mærker som Durable, Pendaflex, Leitz, Twinlock, Esselte samt vores eget mærke Niceday, som er et kvalitets produkt til en rigtig god pris. Og du kan vælge mellem en mappe flotte farver i både karton og plast.

Samtidig kan vi også tilbyde transportable hængemappe boxe, hvis du har brug for at flytte dit arkiv fra et sted til et andet på en nem og sikker måde.

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat