Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Registersystemer (88 varer)

Stort udvalg af registersystemer til meget billige priser

Med registersystemer til enten bord eller væg, kan du på en nem og hurtig måde få overblik over dine vigtige telefonnumre, priser,manualer eller andre relevante oplysninger. Hos JustMore finder du et stort udvalg i størrelserne A5, A4 og A3 i mange designs og farver. Du finder alle de kendte mærker som Easymount, SuperioR, Sherpa og Tarifold.

Disse registersystemer benyttes ofte ved kassen, skranken eller på kontorbordet

Alle de steder hvor personalet nemt og hurtigt skal have adgang til disse oplysninger. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller til både bord og væg. Nogle kan man endda tilkøbe udvidelsesmoduler til, så de kan indeholde helt op til 60 register lommer.

Bemærk at nogle registersystemer bliver leveret uden lommer

Så har du selv mulighed for at bestemme hvilken farve registerlommer du ønsker den skal indeholde. Dette har vi tydeligt beskrevet i vareteksten, så du ikke er i tvivl om hvilke der skal tilkøbes lommer til. På hvert produkt har vi også lagt de lommer der er relateret til netop det system du ønsker at købe, på den måde er det nemt for dig at se hvilke lommer der passer til de forskellige systemer.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af registersystemer eller tilbehør til disse produkter, så kan du kontakte vores kunderservice i vores åbningstid på telefon 7020 5537, eller sende os en mail til info@justmore.dk

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat