Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Mapper (339 varer)

Stort udvalg af mapper

Hvis du har brug for en mappe til at holde styr på dine løse papir, eller har brug for en flot mappe til dine præsentationer. Så finder du her hos JustMore et stort udvalg af mapper til disse formål.

Vi kan tilbyde alt fra tilbudsmapper, universalmapper, kartonmapper, klemmapper til demomapper. Dermed er du sikker på, at du kan finde præcis den mappe, som vil passe perfekt til dit behov.

Mapper i karton eller plast

Vores sortiment dækker både plastmapper og kartonmapper. Du kan vælge mellem mange forskellige varianter i begge kvaliteter. Så uanset om søger en mappe til 1 stykke papir, eller om du søger en mappe til 200 stykker papir, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den mappe, der passer til bedst til formålet.

Mapper i alle regnbuens farver

Har du brug for mapper i forskellige farver, så kan vi også hjælpe dig med det. Mange af vores mapper finder du i alle regnbuens farver, så du på den måde har mulighed for at arkivere dine dokumenter efter en farveskala. 

Kært barn har mange navne - det gælder også for mapper

Derfor er det jo ikke altid lige nemt at vide hvad de forskellige mapper bliver kaldt i fagsprog. Mange kalder også en brevordner for en mappe eller et ringbind. Hvis det er det du søger, så finder du vores udvalg af Brevordnere og Ringbind ved at klikke HER.

Har du brug for hjælp til at finde en mappe

Finder du ikke den mappe du søger, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller ved at sende en mail til info@justmore.dk, så skal vores dygtige kundeservice gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette produkt.

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat