Julegaver byttes med et smil t.o.m. 31/1-2024. Skriv venligst ’julegave’ i kommentarfeltet på ordren.

LINTEX tavler - den bedste kvalitet til kontoret

Velkommen til en verden af muligheder inden for solide whiteboards, glastavler, opslagstavler m.m. i højeste kvalitet i eksklusivt design i mange størrelser og farver til billige priser hos JustMore. Oplev den stilfulde kombination af hvordan akustik kan forbedres med et whiteboard eller glastavle. 

Derfor er Lintex noget for dig

Med Lintex er kvalitet og design i hovedsædet. Du får en alsidighed, så du nemt kan finde en tavle, der opfylder dit behov. Du kan tage flere af tavlerne med dig fra kontor og til mødelokalet. Med et Lintex whiteboard er der fokus på miljøet, hvorfor de fleste er e3 certificeret og 99% genanvendelige. Du får 30 års garanti på skriveoverfladen på whiteboards.

Lintex tavle med lydabsorberende egenskaber

Du kan vælge mellem 14 størrelser og 24 farver inden for glastavler, hvis du ikke er til det klassiske hvide whiteboard. Tavlen kan være med hjul eller ophæng, mulighederne er uendelige og designet fantastisk. Flere af de mobile skrivetavler i glas er med lydabsorberende stofbeklædning og gode til storrumskontorer. Lintex har et bredt sortiment af lydabsorberende bordskærme og gulvskærme. Har du behov for kridttavler, findes de i flere farver og i magnetiske versioner. Opslagstavler i et bredt udvalg af farver og materialer finder du her. Se hele Lintex sortimentet her, og køb billigt hos JustMore. Vi kan levere alt ...

Lintex tavler

Whiteboards til væg

 

Whiteboards til væg

Lintex har et bredt sortiment af whiteboard til væggen i mange størrelser og former. Dit behov afgør om det skal være en skrivetavle uden ramme for et mere svævende udtryk, en magnetisk skrivetavle med massiv træramme eller eks. akustikwhiteboards til større kontormiljøer. Magnettavlerne fås med runde hjørner, med linjer, med håndtag til at tage med eller modeller, der kan sammenkobles til en lang væg af whiteboards.

Whiteboards mobile

 

Whiteboards mobile

Ønsker du et mobilt whiteboard, har Lintex flotte skrivetavler på hjul. Vi har eksklusive whiteboardtavler med ramme i massiv eg for en stilren indretning. Vi har dobbeltsidede magnetiske skrive tavler med stålkeramisk overflade, hvor du har to sider at skrive på, både manuelt vendbart og hvor du flipper tavlen. Skrivetavlerne er i flere former, både i sort, hvid og med aluminiumsramme. Fælles for alle mobile whiteboards er, at to af hjulene er låsbare.

Glastavler til væg

 

Glastavler til væg

Med en magnetisk glastavle fra Lintex kan du sætte dit præg med farver og personlighed på indretningen! Tavlerne fås i op til 14 størrelser og 24 farver. Tavlerne fås i flere modeller. Dit behov afgør om hjørnerne skal være afrundede eller skarpe og overfladen mat. Du kan få magnetiske skrivetavler med lydabsorberende egenskaber. Nogle af magnettavlerne kan kobles sammen til en lang skrivetavle.

Glastavler mobile

 

Glastavler mobile

Lintex har et lækkert farverigt udvalg af mobile glastavler, der passer ind i den virksomhed eller hjem med sans for farver og indretning. Vi har mobile skrivetavler med glas på forsiden og stofbeklædt lydabsorberende bagside til kontorlandskaber i 10 farver. Ønsker du en mobil glastavle med enten runde hjørner eller skarpe hjørner fås de i 24 farver i et eksklusivt design. Har du behov for en enkel hvid glastavle til det smarte kontor i tidløst design, hjælper vi også gerne her.

Flipover

 

Flipover

Der findes flere typer mobile flipover tavler. Du kan få den helt klassiske flipover, men også en kombination med whiteboard. Herved er tavlen også magnetisk og du kan skrive på både papir og whiteboardet og med magneterne hænge papirer m.m. op på whiteboardtavlen. Flipover tavlen fås med låsbare hjul og teleskopben, begge modeller kan justeres i højden.

Kridttavler

 

Kridttavler

Der er tre typer kridttavler fra Lintex. Den klassiske med aluminiumsramme i flere flotte farver. Har du behov for en mobil kridttavle, kan du få en flytbar magnetisk stålkeramisk kridttavle, så noter m.m. kan hænges op med magneter. Ønsker du en magnetisk kridttavle med et svævende eksklusivt udtryk har vi en uden ramme.

Opslagstavler

 

Opslagstavler

En opslagstavle fås i mange udgaver! I kork med runde hjørner eller som en svævende model. Der er den rammeløse tavle i op til 15 farver med fasede kanter, der giver et svævende look. Vi har en lækker tavle med egetræsramme og de smarte bulletin board opslagstavler med aluminiumsramme ligeledes i 15 farver.

Gulv og bordskærm

 

Gulv- og bordskærme

Lintex bordskærme og gulvskærme er rumdeler og lyddæmpning i én kombineret med flotte farver og gennemførte detaljer. Skærmvæg fås med kantliste i en lækker farve og kan sættes sammen via magneter. Bordskærmen findes i flere varianter, den kan bruges som opslagstavle og magnetisk skrivetavle og er lydabsorberende. Den kan stå frit og monteres mellem borde.

Lintex tilbehør

 

Tilbehør

Vi har et stort udvalg af tilbehør til glastavler, whiteboards og skærmvægge. Alt fra penne, penneholdere og pennehylder til kraftige magneter i både kork, birk og krom og bokse til at have dit udstyr i. Boksene er magnetiske og fås i 24 farver, de kan indeholde tavlevisker, whiteboardmarker, microfiberklud etc. Vi har også hjul og beslag til dine skrivetavler.