Julegaver byttes med et smil t.o.m. 31/1-2024. Skriv venligst ’julegave’ i kommentarfeltet på ordren.

Lintex bordskærme og gulvskærme giver god akustik på kontoret

Lyddæmpning, rumdeler og enkelt gennemført lækkert design kendetegner Lintex´ bord- og gulvskærme. Arbejdsro i en stresset hverdag med mange lyde og forstyrrelser kan være svært at finde. Akustikskærme til bord og til gulvet kan afskærme både for lyd og forstyrrelser i form af kollegaer i synsfeltet.

Lintex Edge skærmvæg

giver dig mulighed for selv at designe din lydabsorberende trendy skærmvæg, så det passer ind i din indretning. Du kan få den stabile Edge lydabsorberende gulvskærm med justerbare fødder. Du skaber dit helt eget miljø og kan ændre formen efter behov. Kantlistene i syv farver, sættes nemt sammen via magneterne med andre Edge bord- og gulvskærme.
Ønsker du mobil opslagstavle og afskærmning i én løsning fås ONE skærmvæg. Denne er en tredelt skærmvæg og fås også som enkelt skærm i forskellige farver.

Mood bordskærmen fås i flere størrelser

og lydskærmen Mood Fabric kan bruges som opslagstavle og magnettavle. Den lydabsorberende glastavle fås i 10 farvekombinationer. Ønsker du bordskærmen stående frit og ikke monteret på bordet, kan du også det. Akustikskærm til skrivebordet er fantastisk, når man sidder i kontorfællesskaber, storrumskontorer, eller der er brug for ro og koncentration til arbejdet. Pennehylde til bord, beslag, glastavle, krog, penneholder, brochureholder og fødder købes separat.

Mood Fabric

Mood Fabric bordskærm

 


Mood Fabric bordskærm

Lækker lydabsorberende bordskærm du enten kan have stående frit eller fastmontere. Tavlen har en skriveoverflade i glas, der samtidig er magnetisk. Bagsiden er i 37 mm lydabsorberende i stof og fås i 10 farvekombinationer. Med lange nåle kan bordskærmen bruges som opslagstavle, da materialet er blødt.

Edge bordskærm

 

Edge bordskærm

Bordskærm med lydabsorberende egenskaber til skrivebord. Bordskærmvæggen findes i modeller der monteres på skrivebord eller en der sidder på bagsiden af bordet samt skærmer ovenfor. Bordskærmen findes med kantliste i gummi i syv farver, skærmen findes i flotte farver alt efter ønsket stoftype. Akustikskærmen er 30 mm tyk. 

Edge gulvskærm

 

Edge gulvskærm

Designperle til kontoret, der findes med kantliste i syv farver og en del forskellige stoffarver, så du kan få lydabsorberende skærme, der passer ind i indretningen. Gulvskærmene har justerbare fødder og magnetlisterne i siderne kan nemt kobles sammen og tages fra hinanden igen. De lydabsorberende gulvskærme indeholder 40 mm genbrugt polyester, der sikrer en god akustik på arbejdspladsen.

ONE gulvskærm

 

ONE gulvskærm

Den mobile gulvskærm kan også bruges som opslagstavle, hæng dokumenter, billeder, noter m.m. op med tegnestifter. Den kan klappes sammen og fylder ganske lidt, når der ikke er behov for at dele lokalet op. Gulvskærmen på hjul fås både som enkel og som tredelt. Skærmen har en sort ramme og fås i lysegrå, mørkegrå og sort.