Dahle er kvalitetsprodukter, der gør din hverdag nemmere

Kvalitet og funktionalitet er kendetegnende for det driftsikre brand Dahle, der har de uundværlige ting til dit kontor, om end det er et hjemmekontor, et mindre kontor eller den store virksomhed. Vi har et stort udvalg af de bedste makulatorer og tilbehør i form af makuleringsposer og olie samt skæremaskiner. Ydermere har vi også flotte runde farverige magneter til whiteboards og nogle af dem kan også bruges til glastavler.

Dahle makulator - hvilken passer til dig?

Alt efter hvor små stykker papiret skal skæres i og hvilken sikkerhed du har brug for, findes der to typer makulatorer, en strimmelmakulator og en krydsmakulator. Makulatoren sikrer at du overholder reglerne i forbindelse med GDPR lovgivningen. JustMore har makuleringsmaskiner fra Dahle, med et sikkerhedsnivau op til P-7 niveau, der er det højeste.

Skæremaskinen, når det skal være skarpt hver gang

Det lækre ensartede resultat hver gang får du med en kvalitets skæremaskine fra Dahle. Vi har både skæremaskiner til dig der har brug for den professionelle skæremaskine og den enkle til hobbybrug, samt mange modeller imellem. Du får en flot skarp kant og et lækkert resultat med en Dahle skæremaskine. Dahles skæremaskiner kan klare op til 700 papirer ad gangen.
Dahles kvalitetsprodukter kan du se her. Vi kan skaffe dem alle til billige priser.

 

Makulatorer

En makulator er uundværlig i virksomheden. Du kan overholde reglerne i persondataforordningen og behandle personfølsomme data forsvarligt ved at makulere dokumenter, der svarer til sikkerheds- niveauet. JustMore har krydsmakulatorer og strimmelmakulatorer fra Dahle. Affaldet fra en kryds- makulator er umuligt at læse og det fylder mindre. Strimmelmakulatoren passer godt til mindre virksomheder og foreninger med et lavere sikkerhedsniveau.

 

Makuleringsposer og olie

Du har købt en pålidelig og driftsikker Dahle makuleringsmaskine, dejligt. Med al gear hører tilbehør for at få det optimale udbytte. Om du har valgt en strimmelmakulator eller krydsmakulator er lige meget, de producerer utroligt meget papir og Dahles makuleringsposer passer perfekt i beholderen. Bemærk om din makulator skal bruge olie eller den er vedligeholdelsesfri. JustMore har olie, der får din makulator til at køre perfekt.

 

 

 

Skæremaskiner

Der findes flere typer skæremaskiner, dit behov afgør hvilken skæremaskine det skal være. Med en ark skæremaskine, også kaldet guillotine skæremaskine, kan du skære op til 40 ark ad gangen. Med en stabelskæremaskine med gulvstativ (eller uden) kan du skære op til 700 ark, så hvad end du har brug for, har vi et topprofessionelt produkt til dig. Rulleskæremaskiner er særdeles velegnede til fotos og tegninger i stort format. Vi har også værkstedsskæremaskiner med bord til industrien.
Se alle Dahle skæremaskiner her og køb billigt hos JustMore, vi kan skaffe alle modeller.

 

 

 

Magneter

Her finder du de flotte runde magneter i alle regnbuens farver, så du og dine kollegaer hver kan få en farve og hænge jeres noter op på whiteboardet eller brug farverne til en mere farverig hverdag. Dahles magneter kan bære mellem 100 g og 2,5 kg. De stærkeste magneter kan derfor også bruges til glastavler og kridttavler foruden whiteboards.
De runde magneter findes i flere tykkelser og mellem 13mm og 38 mm i diameter.