Med en Dahle makulator bortskaffer du dokumenter forsvarligt

Med en Dahle makuleringsmaskine kan du makulere personfølsomme og fortrolige dokumenter sikkert. Vi har makulatorer til virksomheder, offentlige myndigheder, organisationer og foreninger, alle er indbefattet af GDPR. Der er forskellige krav til sikkerhedsniveau, alt efter hvilken virksomhed du har. Du finder altid et stort udvalg af billige makulatorer hos JustMore.

Krydsmakulator eller strimmelmakulator?

Der er flere ting at tænke på, når du skal købe ny makulator. Kapaciteten, dvs hastigheden, hvor hurtigt og hvor mange ark på én gang. Makulerer du meget og ofte er auto feed en god idé. Du kan køre op til 120 ark igennem med auto feed makulering, hvor der makuleres på en gang i stedet for manuelt. Makulerer du ikke så meget kan en maskine, med separat indføring der tager få papirer ad gangen være fin. Affaldskapaciteten er vigtigt: hvor tit den bruges, hvor tit den tømmes afgør hvor stor beholderen skal være. Affaldet fra en strimmelmakulator fylder mere end en krydsmakulator.

Datasikkerheden afgør hvilken makulator du har brug for

En strimmelmakulator laver strimler i forskellig bredde. En krydsmakulator skærer på kryds og tværs og laver konfetti i forskellig tykkelse og længde. Da stykkerne er mindre har krydsmakulatoren et højere sikkerhedsniveau. Makulator til hjemmebrug eller til kontoret? Skal den stå under skrivebordet eller stå ude i kopirummet? Vi har modeller der omfavner alle behov, også lydsvage.

 

Strimmelmakulator

Har du styr på om du efter GDPR lovgivningen bortskaffer personfølsomme eller fortrolige oplysninger korrekt om medarbejdere, kunder, patienter m.m.? Det er ikke nødvendigvis et højt sikkerhedsniveau der skal til, men det er vigtigt at have styr på og finde den rigtige makulator der passer til dit kontor. Makulator til hjemmebrug bruges til at bortskaffe skattedokumenter, bankudtog etc. Vælg den rigtige Dahle makulator og køb hos JustMore.

 

Krydsmakulator

Sikkerhedsklasserne er delt op fra P-1, hvor der er 36 strimler pr. A-4 ark og til P-7, der er det højeste sikkerhedsniveau. Her er det småt konfetti med ca. 15.000 stykker pr. A-4 ark.
Affaldet fylder mindre fra en krydsmakulator, da det bliver lavet til konfetti og er helt umuligt at læse. Derfor er sikkerhedsniveauet også højere. Sikkerhedsniveauet DIN3 svarer til P-3 og P-4.
Vi har krydsmakulatorer, der kan makulere kreditkort og CD/DVD'er.