Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Borde (408 varer)

 

Hos JustMore finder du et bredt sortiment af borde til indretningen af dit kontor, café, kantine og mødelokaler

Vi kan tilbyde et stort udvalg af borde til ethvert formål, og til meget skape priser. Et godt arbejdsmiljø er vigtigt for at yde det optimale. Det er vigtigt at man sidder godt, både når man arbejder eller slapper af i pauserne. Derfor finder du både et bredt udvalg af hæve- sænkeborde og skriveborde til arbejdspladsen. Samt kantineborde, barborde og småborde til jeres lounge område, hvor medarbejderen kan slappe af.

Vi har kontormøbler både firmaet, skolen og hjemmekontoret

Så med vores store udvalg af borde til alle formål, kan du finde lige det du søger her hos JustMore. Det er lige så vigtigt at du indretter dit lille hjemmekontor ergonomisk korrekt, som det er det på din arbejdsplads i virksomheden. Vi bruger mere og mere tid foran computeren, både på arbejdespladsen som i privaten. Så derfor er det vigtigt, at du eller dine ansatte har en optimal siddekomfort.

Med et hæve- sænkebord, har du mulighed for at ændre din arbejdsstilling løbende igennem din arbejdsdag. Man undgår ryg og skuldersmerter ved at skifte mellem at sidde ned og stå op flere gange i løbet af dagen.

Når indretningen er vigtig, skal dit bord også have den rette stil

En flot indretning er en vigtig signalværdi i forhold til dine ansatte og gæster i virksomheden. Så derfor er det ikke ligegyldigt hvordan dit bord passer ind i rummets omgivelser. Derfor har du hos JustMore mulighed for at vælge mellem mange forskellige designs og farver. På den måde er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig præcis det bord du skal bruge til din indretning.

Tilbage til toppen
Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat