Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Borde

Optimale arbejdsbetingelser, kræver ordentlige borde

Så mangler du et nyt hæve- sænkebord eller skrivebord til din arbejdesplads, og skal det være både ergonomisk, stilfuldt og til en pris der er til at betale. Så finder du et stort udvalg hos JustMore som opfylder alle disse betingelser. Vi har et bredt sortiment, som dækker alle de behov for design, farver og indretning som du har brug for. 

Vi har kontormøbler både firmaet, skolen og hjemmekontoret

Så med vores store udvalg af borde til alle formål, kan du finde lige det du søger her hos JustMore. Det er lige så vigtigt at du indretter dit lille hjemmekontor ergonomisk korrekt, som det er det på din arbejdsplads i virksomheden. Vi bruger mere og mere tid foran computeren, både på arbejdespladsen som i privaten. Så derfor er det vigtigt, at du eller dine ansatte har en optimal siddekomfort.

Med et hæve- sænkebord, har du mulighed for at ændre din arbejdsstilling løbende igennem din arbejdsdag. Man undgår ryg og skuldersmerter ved at skifte mellem at sidde ned og stå op flere gange i løbet af dagen.

Når indretningen er vigtig, skal dit bord også have den rette stil

En flot indretning er en vigtig signalværdi i forhold til dine ansatte og gæster i virksomheden. Så derfor er det ikke ligegyldigt hvordan dit bord passer ind i rummets omgivelser. Derfor har du hos JustMore mulighed for at vælge mellem mange forskellige designs og farver. På den måde er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig præcis det bord du skal bruge til din indretning.

Erhverv
EAN kunde
Privat