Stole

 (633 varer)
Kontorstole
Kontorstole
Kontorstole i alle kvaliteter
Her finder du vores store udvalg af flotte kontorstole. Vælg mellem de mange farver, kvaliteter og modeller.
Barstole
Barstole
Smart indretning med barstole
Pift indretningen op med smarte barstole. Velegnet til caféer, kantiner, mødelokaler, receptionen, hjemmet mm.
Caféstole
Caféstole
Café stole i mange varianter
Stort udvalg af stilfulde café stole i mange forskellige varianter og farver, både med og uden stof.
Gamer stole
Gamer stole
Gaming stole i højeste kvalitet
Gamerstole med ergonomisk korrekt siddekomfort - så er du klar til at spille i timevis!
Industristole
Industristole
Ergonomiske industristole
Stort udvalg af industristole i høj kvalitet, med ergonomi og effektivitet i fokus. Komfort til de lange arbejdsdage.
Klapstole
Klapstole
Klapstole i mange flotte farver
Smarte klapstole som nemt kan tages frem og stille væk, som ekstra stole til fest, møder, konferencer mm.
Konferencestole
Konferencestole
Komfortable konferencestole
Stort udvalg af funktionelle konferencestole til mødelokalet. Vælg mellem mange varianter og flotte farver.
Loungestole
Loungestole
Loungestole og sofaer
Sæt kulør på indretningen med de flotte og moderne loungemøbler. Vælg mellem de mange lækre varianter og designs.
Plastikstole
Plastikstole
Plastikstole som kan stables
Plastikstole med høj siddekomfort. Vælg mellem mange flotte farver, samt både med og uden armlæn.
Tilbehør til stole
Tilbehør til stole
Ekstra tilbehør til stole
Her finder du ekstra tilbehør som lændestøtte, hjulsæt, stolevogne, samt andet tilbehør til vores sortiment af stole.

Find den rigtige stol til en skarp pris

Hver dag sidder vi rigtigt mange timer foran computeren ved skrivebordet, til møder på en konferencestol eller i en loungestol. Derfor er det utroligt vigtigt, at vi sidder både korrekt og behageligt. Hos JustMore finder du et stort udvalg af stole til alle anledninger til den rigtige pris. 

 

Du sidder 1/3 af døgnet i en stol - vælg den rigtige

Hvis du har et almindeligt kontorjob sidder du med få undtagelser 8 timer i døgnet ned på en stol, enten en kontorstol, en konferencestol, en loungestol når der holdes pause eller en kantinestol i frokostpausen. Det er rigtig mange stole i løbet af en dag! Vi vil gerne gøre vores til at det bliver rart at sidde ned i så mange timer.   

 

Kontorstolen du sidder godt i 

Det er vigtigt at sidde godt i en kontorstol, om den er til kontoret eller hjemmebrug. Øverst på sitet kan du bruge filtre og finde den rigtige ud fra hvor mange timer du skal sidde i stolen ad gangen. Der er forskel på stolen om du skal sidde i den 2-3 timer eller 6-8 timer om dagen. Du kan nemt indsnævre ved også at vælge om den kontorstol du gerne vil have skal være en kontorstol med armlæn og en kontorstol med nakkestøtte. I tekstil kan du vælge om din nye kontorstol skal være lavet i skind, tekstil eller med netryg.  

 

Vælg den rigtige stol ud fra parametre

Naturligvis er design og udseende på stolene en overvejelse værd, men det er bestemt også vigtigt, at du sidder ergonomisk korrekt på stolen. Kender du til spændinger i ryggen og nakken efter en lang arbejdsdag? Undgå det ved at vælge en stol, hvor der er taget højde for ergonomien. 

 

Ergonomiske stole designet til kvinder

Kontorstole designet specielt til kvinder? Jep, den er god nok! Lei kontorstolen er lavet på baggrund af ergonomisk forskningsarbejde, hvor kvinders og mænds siddestilling er blevet forsket. Fysiologiske og anatomiske forskelle gør, at kønnene sidder forskelligt på stole. Du finder den særlige ergonomiske stol til kvinder med armlæn og Lumbarflex korsrygstøtte her

 

Konferencestol med fokus på komfort 

Når du sidder godt til et møde eller en konference lytter du bedre efter i stedet for hele tiden at sidde og tænke på din siddestilling og at det er et hårdt underlag, ukomfortabelt m.v. Find de rigtige stole til konferencelokalet hos JustMore til gode priser. Der er mulighed for at give power med pangfarver der måske endda matcher virksomhedens logo? Find lige den kantinestol eller konferencestol der passer ind i indretningen og til budgettet. Hvordan konferencelokalet eller foredragssalen ser ud er vigtigt for virksomheden, da det er ansigtet udadtil for interessenter. Find lækre stole med og uden armlæn. Du kan vælge om stolebenene skal være sorte, crom, i bøgetræ eller alugrå. Du kan også segmentere stolene efter god, bedre og bedst.
Konferenceborde, whiteboards, alt til borddækning m.m. du har brug for i konferencelokalet finder du naturligvis også hos JustMore - også skrivetavler specielt udviklet til indbygget TV eller kombineret whiteboard/glastavle.  

 

Gamer stole til ethvert budget

Hos JustMore finder du et kæmpe udvalg af gamingstole til den helt rigtige pris. Her er spilstole til begynderen og den kræsne E-sport gamer, der vil have en luksus gamer stol. Du finder gamerstole i mange farvekombinationer, så den kommer til at stå godt til tastatur, mus og kabinet når lyset changerer. Stolene er delt op i forskellige vægtklasser, vi har stole med en max vægt på 90 kg og stole på en max vægt op til 200 kg, samt alt derimellem. Du finder her gamingstole fra Sandberg, Nordic Gaming, DCS og L33T-Gaming. Har du behov for floorpad, det rigtige bord m.v. til at maksimere din gaming oplevelse, finder du alle vores gamer produkter her

 

Høje barstole til børnene eller kantinen

Skal foyeren eller kantinen prydes med lidt uformelt miljø kan høje borde og barstole skabe en hyggelig stemning. Det er også lækkert hjemme med et bord til to, hvor pladsen ikke er til mere eller ved en bardisk i køkkenet hvor man kan sidde og snakke mens der laves mad eller børnene kan lave lektier imens der kokkereres. De høje stole har mange funktioner og de fylder ganske lidt. 

 

Caféstol eller kantinestol - mulighederne er mange

Man mangler tit en ekstra stol (eller flere) ... Når der skal være seminar eller konference, i kantinen når der kommer ekstra gæster udefra. Det kan også være på kontoret når der kommer flere kollegaer, så er den ene obligatoriske gæstestol ikke nok. Når man derhjemme skal holde de obligatoriske fødselsdage og altid beder gæsterne om selv at tage stole med, på et tidspunkt må det være slut og der skal investeres i en holdbar løsning. Stabelbare pæne stole er nemme at opbevare og ser flotte ens ud hele vejen rundt om bordet! De er flotte på kontoret, kantinen m.m. 

 

Loungemøbler - bløde, bekvemme og i flotte farver

En lækker loungesofa i et i øjenfaldende design til receptionsområdet ser hamrende godt ud! Et loungebord og et par loungestole kan gøre utroligt meget for hyggen i foyeren, på biblioteket, på kontoret, i stuen og på fællesområder i de store virksomheder. Her er der mulighed til at holde små uformelle møder over en kop kaffe. Her er et stort udvalg af loungestole i lækkert design, flotte skulpturelle lounge stole der indbyder til at sidde ned. Flere af stolene har miljømærkningen Ecolabel Flower. 

 

Job i industrien? Sid ergonomisk

Sid godt når du arbejder i industrien, det betyder meget for din arbejdsglæde. Stolene bliver tilpasset af kropsholdning og bevægelse. Du finder her industristole med fodring, All-round stole,  sadelstole, ståstøttestole m.m. Med en ståstøttestol minimerer du slitage i ryg, hofter og ben. Komfort på arbejdspladsen er vigtig for koncentration på lange arbejdsdage, derfor er fokus på at vælge den helt rigtige industristol til dig og dine kollegaer vigtigt. 

 

Når en plaststol er sagen 

God siddekomfort er vigtigt når du skal vælge nye stole. Her finder du et udvalg af plastikstole eksempelvis til kantinen, der er lette at tørre over, de stables let og er holdbare. De fås både med og uden armlæn og i flere friske farver. 

 

Klapstole redder festen 

Klapstole er lette at sætte væk, når de ikke er i brug, de er pæne og hurtige at sætte op samt tørre af. De fylder nærmest ingenting og du får plads til en masse gæster på ingen tid. De er fantastiske til konferencer, i kantinen, i privaten til fødselsdage, konfirmationen i haven, vejfesten m.m. 

 

Brug hovedet, når du bruger kroppen

Hos JustMore finder du præcis den stol, der er god for dig mellem vores store udvalg af solide, ergonomiske kontorstole, konferencestole, barstole, loungestole osv. Alt lige fra den helt enkle kontorstol velegnet til få timers dagligt brug, til den avancerede ergonomiske stol, der giver dig den perfekte støtte hele dagen på kontoret. Tjek også lige vores tilbehør, f.eks. lændestøtter, stolevogne, hjulsæt m.v.

 

Billige stole eller høj kvalitet til en god pris!

Vi lægger høj vægt på både design, kvalitet og komfort. Vi har stole i alle prisklasser, farver og designs. På den måde sikrer vi dig, at du altid kan finde en stol, der passer til det miljø og de opgaver, du sidder i.

 

Tilbehør, accessories, udstyr - kært barn ... 

Juhuu vi elsker det, eller jeg gør i hvert fald. Tilbehør, at kunne tilføje en ting til et produkt og gøre det endnu mere fantastisk! Køb en kontorstol eller måske har du overtaget en fra en kollega og kun ved at tilføje et armlæn så er det en kontorstol med armlæn. Lændestøtte, der nemt kan sættes fast på kontorstolen og give dig en optimal støtte af ryggen og lænden. Det er også her du finder beslag til væggen, så du kan hænge klapstole op så de ikke fylder og det er muligt at gøre rent under. Stolevogn til at køre med stole frem og tilbage til auditorium, kantine, konferencelokale m.m. fra lageret. Alle lækkerierne er her.  

 

Hurtig forsendelse

Vi sender så hurtigt som muligt, har vi din ordre en hverdag inden kl. 13 sender vi lagervarer samme sag. Stolen skulle gerne være hos dig 1-2 dage senere. Har du spørgsmål til en stol, det rette valg for dig eller til vores udvalg generelt, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 7020 5537 eller på mail på info@justmore.dk. Hos JustMore får du gratis levering ved køb over 750 kr. 

 

Stol på det

Nu har du fundet stolen - men hvad med bordet der passer til stolen? Har du bord, eller skal du have et nyt med? Om det er hæve sænke skrivebordet, loungebordet, konferencebordet eller receptionsdisken m.m. - så finder du et stort udvalg af borde hos JustMore lige her. JustMore har stort set alt du bruger i løbet af hverdagen på jobbet, der er 35.000 varer i shoppen. Du er velkommen til at kigge rundt og se om der er andet du mangler. Begynd turen her

FAQ spørgsmål:

Hvilke stole har I?

Du finder kontorstole, konferencestole og industristole samt barstole, caféstole, loungestole, klapstole og stabelbare plasticstole. Til den ultimative gaming oplevelse har vi gamer stole. 

Har I forskellige typer kontorstole?

Ja, hos JustMore finder du kontorstole med og uden nakkestøtte for optimal støtte. Du vælger om du ønsker en stol i læder, tekstil eller med netryg. Find den rigtige stol ved søgefiltre ud fra hvor meget du skal bruge stolen.

Er JustMore en dansk webshop?

JustMore er en 100% danskejet virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1989.

Er det sikkert at handle på JustMore?

JustMore er en e-mærket certificeret webshop. Med e-mærkets køberbeskyttelse, er du sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Tilbage til toppen