Skoleindretning (156 varer)

Stort udvalg af gardeobe i børnehøjde

Hos JustMore finder du et bredt sortiment, af rubuste og rengøringsvenlige børnegarderober. Her kan hvert barn får sin egen plads, hvor legetøj, overtøj og gummistøvler kan opmagasineres. Når der er styr på tingene, bringer det glæde og ro, for både børn, medarbejdere og forældre. Garderoberne er nemme at montere, og findes i mange forskellige farver og varianter.

Ståbord med fokus på sunde arbejdsstillinger

Med de populære og innovative ståborde, er der mulighed for at variere arbejdsstillingen i løbet af dagen, og dermed effektivt forebygge følgevirkningerne af stillesiddende arbejde. Dermed bliver der sat fokus på mere sunde arbejdsstillinger og en god ergonomi, som aktivt forbedrer sundehed og trivsel hos børnene. Hos JustMore kan du vælge mellem flere varianter og farver.

Elevstole til den sunde siddestilling

Her finder du et udvalg af førsteklasses elevstole til skoler og børnehaver. Stolene er ergonomisk velkomponerede og fås til børn i alle aldre. Det slidstærke materialer og det moderne, justerbare design, giver høj siddekomfort til eleverne.

Brug for hjælp 

Hos JustMore har du mulighed for at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller sende en mail til info@justmore, hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til toppen