Affaldsposer og sække

 (383 varer)

Affaldsposer, skraldeposer og bioposer - vi har posen til alt dit affald

Hos JustMore finder du den affaldspose som gør det lettest for dig, at transportere jeres affald ud af lokalet, køkkenet eller lageret. For eksempel har vi et stort sortiment af poser med snøreluk, hvilket både gør dem lette at transportere, samtidig med at de sikrer at væsker og andet affald ikke løber ud på vej til affaldscontaineren.

Affaldssække i både plast og papir, til meget lave priser

Skal du bruge affaldssække til haveaffald, papir, eller til den store oprydning efter festen, så finder du et stort udvalg her. Hos JustMore er du sikker på, at du finder den eller de sække, du skal bruge til dit affald. Vores sortiment har alt fra helt almindelige klare og sorte plast affaldssække, til mere farverige plast affaldssække som rød, hvid, gul, blå eller grøn. 

Bioposer for et bedre miljø

Vi vil gerne tage et ansvar for vores miljø og finde poser der er miljøvenlige, så du får en miljørigtig affaldshåndtering. Du finder her et udvalg af 100% bionedbrydelige poser, der desuden er komposterbare.

Containersække til beskyttelse af containere

Reducer virksomhedens omkostninger til rengøring af containere betydeligt, og sikrer dem en længere levetid, ved at bruge containersække som beskyttelse. En containersæk beskytter ikke kun mod snavs og ridser, men mindsker samtidig også lugtgener og risikoen for skadedyr.

Vi sidder klar ...

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller ved at sende en mail til info@justmore.dk. Vi sidder klar til at hjælpe med alle spørgsmål du måtte have omkring vores affaldsposer og sække, samt alle vores andre produkter.
Ud over alt i affaldsposer og sække finder du også alle de kontorartikler du skal bruge hos JustMore. Vi har over 35.000 forskellige kontorartikler, klik her og se det udvalget.

Tilbage til toppen