Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Rengøringsmidler (568 varer)

Rengøringsmidler til alle formål

Hos JustMore finder du rengøringsmidler til alle formål og til meget skarpe priser. Så søger du efter professionelle rengøringsmidler i høj kvalitet, og i de kendte mærker som Ajax, Novadan, Taski, Diversey mm, er du helt sikker på at finde det du skal bruge her hos JustMore.

Her finder du rengøringsmidler til alle formål. Så uanset om det er produkter til rengøring af køkken, toilet, ovn eller gulv, så har vi hos JustMore altid et stort udvalg af vælge mellem, både i de forskellige mærker, antal liter og varianter. Så for at gøre der nemmer for dig at finde det eller de rigtige produkter som du søger, har vi valgt at dele vores rengøringsmidler op i forskellige kategorier. Så uanset om du kigge efter rengøringsprodukter til grundrengøring, toiletrengøring, universalrengøring, tæpperens mm. Så vælger du blot den kategori som passer til din søgning, og her finder du så alle de produkter du skal bruge til din rengøring.

Miljøvenlig rengøring

Vi sætter pris på miljøet, så derfor har vi i vores sortiment også fokus på de rengøringsmidler som er mindst belastende for både brugeren og miljøet. Vi har samlet alle rengøringsmidler som er miljømærket, enten med Blomsten eller Svanen, se dem HER

Det er ikke kun de større virksomheder der vælger at sætte fokus på deres rengøringsmidler. Også i de private hjem bliver der i stigende grad valgt miljø- og allergivenlige produkter når det kommer til vaske- og rengøringsprodukter. 

Svanemærket og EU-blomsten sikrer, at der er stillet krav til, hvor miljøbelastende dit rengøringsmiddel må være. Og samtidig stiller disse også visse krav til sundhed. Så med et eller begge disse miljømærker, undgår du bl.a. stoffer som klor, optisk hvid og visse tensider. Læs mere om Grønne Tips om rengøringsmidler, på Miljø- og Fødevareministeriet hjemmeside.

Brug for hjælp at finde det du søger

På alle vores kategorier under rengøringsmidler, finder du nogle søgefiltre som gør det nemmere for dig, at finde præcis det du søger. Her kan du f.eks. vælge kun at se hvilke produkter vi har fra producenten Ajax, eller måske vil du kun købe 1 liter, så vælger du den volumen, hvorefter vi kun viser de produkter der passer sammen med din søgning.

Men har du brug for råd eller vejledning til at bestille rengøringsmidler eller andre af vores mange produkter, kan du naturligvis kontakte os på telefon 7020 5537 i vores åbningstid, eller ved at sende en mail i alle døgnest 24 timer til info@justmore.dk

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat