Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Vælg størrelse (168 varer)

Mange størrelser og varianter af whiteboard

Måske er du i tvivl om din whiteboardtavle skal være med eller uden ramme, eller om den skal hænge på vægge eller være på et stativ med hjul på. Men du ved hvilken størrelse du ønsker at tavlen skal have. Så skal du her kun vælge den størrelse du skal bruge, hvorefter du med det samme kan se, hvilke varianter af whiteboard der findes i den ønskede størrelse. 

Whiteboard til privat og professionelt brug

Hos JustMore finder du whiteboard i alle størrelser, prisklasser og kvaliteter. Og vi levere både til private, virksomheder og offentlige institutioner. 

Her finder du standard størrelser fra helt ned til 22x28 cm, op til de helt store tavler på 450x120 cm. Men skulle du ønske en eller flere tavler i et specialmål, har vi også mulighed for at lave et godt tilbud til dig på præcis det mål du ønsker. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller ved at sende en mail til info@justmore.dk.

Det samme gælder naturligvis også, hvis du skal købe et større parti af whiteboardtavler. Ring eller skriv til os, så modtager du hurtigt et godt tilbud fra os.

Tilbage til toppen