Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Stoleunderlag (74 varer)

Stoleunderlag med pigge
Stoleunderlag til gulvtæpper
Disse stoleunderlag er med små pigge på undersiden, så de ikke glider frem og tilbage på gulvtæppet.
Stoleunderlag uden pigge
Stoleunderlag til hårde gulve
Disse stoleunderlag er beregnet til hårde gulve såsom parket, linoleum og fliser.
Ergonomiske måtter
Ergonomiske arbejdspladsmåtter
Skån din krop, og forbrænd samtidig kalorier. StandUp aflaster din krop mens du står op ved skrivebordet.
Sid og stå stoleunderlag
Bløde stoleunderlag til sid og stå
Blødt og elastisk underlag, som aflaster kroppen når du står, mens du stadig kan bruge den til din stol når du sidder ned.

Hvilket stoleunderlag passer bedst til din arbejdsdag?

At finde det rigtige stoleunderlag behøver ikke at være svært, du skal blot finde ud af om du skal have et stoleunderlag med eller uden pigge, eller hvis du ofte står op ved dit hæve/sænkebord - et Sid og Stå eller en StandUp-måtte.

Med pigge til gulvtæppe

Til gulvtæpper skal du benytte et stoleunderlag med pigge. Vi har underlag med forskellige længder pigge, der skal passe til tykkelsen af tæppet.

Uden pigge til hårde gulve

Til trægulve, stengulv, laminatgulve mv. skal du vælge et stoleunderlag uden pigge. De er helt glatte på begge sider og beskytter dit gulv uden at bore sig ned ridse. Disse findes i mange forskellige størrelser samt både i klar og sort.

Pas godt på skroget!

CombiMat ergonomisk Sid og Stå-stoleunderlag er til både gulve og tæpper. Dette stoleunderlag er pålimet en kraftig ergonomisk aflastningsmåtte på undersiden, hvilket gør den velegnet som både ståmåtte og stoleunderlag. Den sikrer aflastning til ben og fødder i stående stilling - og at din kontorstol kan bevæge sig let rundt på underlaget, hvilket skåner din ryg, når du flytter rundt på stolen.

Forebyg trætte rygge, fødder og ben.

Yoga SOS Sid og Stå-stoleunderlag er fremstillet af genanvendeligt vinyl. Når du sidder ned, beskyttes gulv eller tæppe mod unødig slitage. Når du står op, kan du nyde følelsen af et blødt og elastisk underlag, der aflaster knæ, led og muskler.

Ønsker du mere information om hvilket stoleunderlag, der passer til dit behov, så kan du ringe til os på tlf. 7020 5537.

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat