Personlig pleje

 (1274 varer)

Omhu og hygiejne

En god personlig hygiejne er vigtig, når du skal værne dig mod de forskellige bakterier i dagligdagen. Vi kan tilbyde alt fra de almindelige håndsæber, flydende sæber til dispenser, desinfektionsservietter samt standere til at stille i receptionen, på badeværelset eller i kantinen med sprit, gel eller foam, så både besøgende og medarbejdere nemt og hurtigt kan fjerne håndbakterier uden vand og sæbe.

Smil til verden

..og føl dig pæn og lækker med vores barbergrejer, fod- og negleplejemidler, deodoranter og hudplejeolier. Tandbørster med eller uden batterier, tandstikkere, tandpasta, protesegel, mundskyl – vi har det hele, så du kan smile hele dagen. Medarbejderne ville også glæde sig over engangstandbørster, hygiejnebind og håndcreme på personaletoilettet.

Tør og sikker

Du kan også få et stort udvalg af bleer til både børn og voksne hos Justmore samt et godt udvalg af inkontinensbukser til både damer og herrer. Vi forsyner både skoler, institutioner og private med vores varierede udvalg.

Nyttigt udstyr

Både på jobbet og derhjemme bør man have en god skuffe med fornødenheder såsom plastre, førstehjælpskasse og evt. en lille brandslukkerspray, hvis der går ild i en dekoration. Det ville være en betryggende ting, hvis der på alle skoler og arbejdspladser var remedier til hurtig brandsårsbehandling, øjenskyllevæske og genoplivningsudstyr.

Glade kunder kommer igen

Hoteller skal leve op til mange regler om udstyr. Derudover vælger mange at servicere deres kunder med udstyr såsom rare futter, sæber, engangstandbørster, skopudsemiddel, sysæt, fnugruller, vatrondeller osv. Også restauranter, cafeer, biblioteker, kulturhuse, campingpladser og butikker vil gerne skille sig ud ved at forkæle folk med lidt ekstra omtanke. Gå på opdagelse i denne meget velassorterede kategori.

Skåneærmer!

Ja, vi har faktisk nogle fine skåneærmer, så du ikke får snavs på manchetterne, hvis du skal have hænderne op af lommerne. Vi har masser af engangstøj; bukser, bluser, kitler, dragter, hovedbeklædning, forklæder osv. så tøjet kan skånes – f.eks. ved rundvisninger i produktionen og lignende.

Du siger bare til!

Har du brug for inspiration, råd eller vejledning for at afdække mulighederne - så har du kontakt vores kundeservice på telefon 7020 5537 eller send en mail til info@justmore.dk.  Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Tilbage til toppen