Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Lagerreoler (291 varer)

Boltless stål lagerreoler
Solide galvaniserede lagerreoler
Monteres meget enkelt og helt uden brug af skruer. Giver stor fleksibilitet og smarte detaljer, med de mange bredder og højder.

Velfungerende lagerindretning

Vores sortiment kan dække alle behov af lagerreoler, lige fra den enkle reol til den lille nystartede virksomhed, til de helt store og robuste lagerreoler til det større lager. Hos JustMore finder du derfor lagerreoler og pallereoler i mange forskellige størrelser og udformninger. Så du har mulighed for at indrette dit lager, så det passer til virksomhedens behov. 

Hvilken lagerreol skal du vælge?

Da udvalget er stort, kan det måske virke overskueligt hvilken reol du skal vælge til dit lager. Derfor skal du først vurdere hvor meget lagerplads du har behov for, samt hvor stort dit lagerrum er. Derefter kan du tage stilling til, om du har plads nok til en lagerreol der kun er 2000mm i højden, eller om du skal have yderligere højde på din reol, for at få plads til hele dit lager. Du kan skræddersy din helt egen lagerreol, ved først at vælge et startfag i den højde, bredde og dybde som passer til rummet og dit behov. Derefter kan du bygge videre på din reol, ved at vælge det antal udvidelsesfag i samme højde, bredde og dybde som der er plads til på dit lager. Har du behov for ekstra hylder, kan du blot tilkøbe det antal du har brug for.

Køb lagerreoler online i dag

Du kan bestille alle vores produkter online, til meget konkurrencedygtige priser. Og de bliver naturligvis leveret direkte til den ønskede adresse. Vi hjælper dig også gerne med vejledning om hvilke produkter der passer til den indretning du ønsker. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537 eller på mail info@justmore.dk.

Tilbage til toppen