»Rengøring»Aftørringspapir

Aftørringspapir (460 Produkter)

Køb aftørringspapir hos JustMore til meget skarpe priser

Hos JustMore finder du et bredt udvalg af aftørringspapir til virksomheden, værkstedet, industien, institutionen og hjemmet. Vi kan tilbyde alle de kendte mærker som Tork, Katrin, enMotion, Kimberly mm.


Aftørringspapir dækker alt fra toiletpapir, køkkenruller til værkstedsruller mm

Uanset om du skal bruge almindelige toiletruller eller de helt store industriruller, så kan du finde et stort udvalg af forskellige kvaliteter. Det er her du finder alt fra køkkenruller, håndklædeark, værkstedsruller, toiletpapir til ansigtsservietter.

Samtidig kan du også vælge mellem vores store udvalg af dispenser til vores aftørringspapir. Når du finder den dispenser du vil bestille, så kan du på hvert produkt under relaterede produkter, finde netop det produkt af aftørringspapir der passer præcis til den valgte dispenser. På den måde sikre du dig, at dispenser og papir passer sammen.

Har du brug for hjælp til at finde det produkt der passer bedst til dit eller kontorets behov, så er kan du kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller ved at sende os en mail på info@justmore.dk