Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Klima og ventilation (5 varer)

Det er vigtigt med et godt indeklima

Og dette kan man ofte klare med nogle simple gode råd som, luft ud flere gange om dagen, hold en jævn temperatur i alle rum, og en god gang rengøring.

Men nogle gange er disse råd bare ikke nok, så derfor kan du hos JustMore finde et udvalg af produkter, som kan hjælpe dig til et endnu bedre indeklima på kontoret, i hjemmet, sommerhuset og andre steder hvor du har brug for enten affugtning, luftfrisker, ventilator eller en varmeblæser.

Til de varme dage og nætter

Vi nyder alle de dejlige sommerdage i skønne Danmark, når vi kan sidde på terrassen, altanen eller i haven. Her kan vi blive kølet ned, af en svag brise, eller ved at sidde i skyggen mens vi læser en god bog. Men det kan være knap så skønt, når man skal sidde en hel dag på kontoret, eller hvis soveværelset bliver så varmt, at det er svært at få en god nats søvn. Der kan en ventilator til enten bord eller gulv være guld værd. Den kan køle rummet ned, både mens du arbejder og efterfølgende i dit soveværelse. Hos JustMore finder du altid et stort udvalg af ventilatorer, som kan hjælpe dig igennem de varme dage som Danmark heldigvis også kan tilbyde i ny og næ.

Eller til de kolde dage og nætter

Lige så svært det kan være at arbejde eller sove når temperaturen er på de høje plus grader, lige så svært er det når rummet bliver alt for koldt. Her kan en varmeblæser være den helt rigtige løsning for dig, så du ikke skal sidde og varme dine hænder mens du arbejder ved computeren. Og de kan også hjælpe dig med at varme dit soveværelse lidt op, inden du skal lægge dig til at sove. Samtidig kan disse også være til stor hjælp i dit sommerhus, campingvogn eller andre, hvor der er brug for at få varmet hurtigt op i en kortere tid.

Luftrenser og luftfrisker

Et godt indeklima har også brug for at få renset luften for forurenede stoffer og partikler, dette kan en luftrenser og luftfrisker hjælpe med. De kan fjerne op til 99% af luftbåren partikler. Selv om du er meget omhyggelig med rengøringen, kan luften i hjemmet og på kontoret godt blive fyldt med både pollen og støv. Men med en luftrenser kan du få ren luft, så du kan trække vejret frit mens du opholder dig i rummet.

Vi hjælper naturligvis gerne

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller ved at sende en mail til info@justmore.dk. Her sidder vores medarbejder klar til at besvare dine spørgsmål.

 

 

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat