Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Garderobe (211 varer)

Møbler til garderoben på arbejdspladsen, skolen eller hjemmet!

Hos JustMore finder du et stort udvalg af møbler til indretningen af din garderobe. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af alt lige fra garderobeskabe, garderobestativer, garderobe bænke til stumtjener, hattehylder og knagerækker. Så her kan du finde alt hvad du skal bruge, når du skal indrette garderoben på kontoret, skolen, værkstedet eller i hjemmet.

Kvalitets møbler til garderoben til lave priser!

Indret jeres garderobe med garderobemøbler fra JustMore, og få en høj kvalitet til meget lave priser. Så uanset om du skal indrette det lille kontor, eller det store omklædningsrum på skolen, værkstedet, træningscentret eller institutionen, så kan du finde alt hvad du skal bruge hos JustMore.

Hvad søger du til din garderobe

Et garderobeskab til opbevaring af tøj og private genstande? eller en bænk til at sidde på? Hos JustMore finder du lige det du mangler til at indrette din garderobe, så den både er funktionel og smart.

Bestil online i dag, og du har din nye garderobe inden for 2 dage, hvis det du vælger er på vores lager. Du kan altid se på alle vores varer, om det er på lager. Hvis de ikke er på vores lager i dag, så har vi skrevet hvilken vi forventer at kunne sende den til dig. På den måde kan du med det samme se, hvornår du kan forvent at modtage de produkter du skal bruge til at indrette din garderobe.

Skal du have hjælp til at finde det du skal bruge

Har du brug for rådgivning til enten indretningen eller produkterne, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller ved at sende en mail til info@justmore.dk.

 

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat