Spørgsmål? Ring tlf. 70 20 55 37

Borddækning (402 varer)

Borddækning og service 

Vi kan tilbyde alt hvad du skal bruge til en flot borddækning. Her finder du alt fra servietter, lys, duge, dækkeservietter, bestiklommer og kuvertløber i mange forskellige størrelser, samt i mange flotte farver eller med motiver på.

Og naturligvis har vi også et stort sortiment af service, som dækker alt fra tallerkner, bestik, vinglas og alt hvad du ellers skal bruge, til at dække et flot bord til din fest, kantinen eller blot hjemme i privaten.

Både til stort og småt

JustMore leverer kun borddækning af høj kvalitet, så vi kan dække behovet hos alle lige fra boligen til virksomheder, restauranter, cateringfirmaer og take-away. Og sortimentet dækker alle de kendte mærker som Duni, Gastro-Line, Katrin, Tork og mange flere. Så her er vi sikker på, at du kan finde det eller de produkter du har bruge for, til at dække et flot og indbydende bord til dig og dine gæster.

Miljøvenlig borddækning

Hos JustMore føler vi stærkt for bæredygtighed, og har derfor altid et bredt sortiment af miljøvenlige produkter i vores sortiment. Ønsker du at se hele sortimentet af vores miljøvenlige produkter til borddækning, skal du blot trykke på dette LINK.

Skal du dække op til jul eller fødselsdag?

Så har vi hos JustMore en hel kategori kun med sortimentet til jul, nytår og fødselsdage - det gør det nemt for dig, at finde præcis det du skal bruge til at dække dit bord, til den næste fest som skal holdes.

Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd eller vejledning til din bestilling. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller ved at sende en mail til info@justmore.dk.

 

Tilbage til toppen