• »Tavler»Whiteboard tavler

  Whiteboard tavler

  Hos JustMore finder du altid det største udvalg af whiteboardtavler i alle prisklasser!

  Her finder du billige whiteboards til væg, samt mobile tavler på stativ i de kendte mærker som Lintex, Borks, Nobo, Esselte, og vores eget billige mærke Office Depot. 

  Vi har delt vores whiteboard tavler op i flere kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde præcis det whiteboard du søger. Vælg nedenfor, om det skal være en whiteboard til væg, en mobil whiteboard på hjul med en side. Eller en vendbar whiteboardtavle på hjul, hvor du har hele to side whiteboard at skrive på. Og i de sidste tre kategorier, har vi samlet alle størrelser af whiteboardtavler fra Lintex, Borks og Esselte.


  Hos JustMore finder du whiteboardtavler i alle størrelser

  Vi har tavler i alle størrelser, så vi er sikker på at vi har netop den tavle du søger efter, og som passer præcis til behov du har i hjemmet eller på dit kontor.

  En whiteboardtavler er magnetiske tavler med en stålkeramisk overflade, der gør det nemt at skabe overblik, når man holder møder i virksomheden, eller blot til almindelig planlægning både i hjem og på kontoret.

  Whitebords har også den fordel, at man let kan viske det man har skrevet eller tegnet på tavlen ud igen hurtigt, samt bruge magneter til at hænge papir og tegninger på med. Desuden er de meget slidstærke, og kan holdes rene uden problemer. Læs mere om whiteboards her.

  Hvilken whitebordtavle skal man så vælge

  Vi har billige whiteboard tavler til at hænge på væg, samt både vendbare og mobile tavler.

  Har du brug for at din whiteboardtavle hurtigt kan flyttes rundt fra kontor til kontor, så er det enten en vendbar eller en mobil whiteboardtavle du skal bruge. Begge modeller er monteret på stativ med hjul på. Disse hjul kan fastlåses når du har besluttet hvor tavlen skal stå, så den ikke flytter sig når du begynder at skrive på den.

  På en vendbar whiteboardtavle kan du skrive på begge sider, og du har samtidig mulighed for at svinge tavlen rundt, så du uden at flytte stativet, kan benytte dig af begge tavlens sider.

  En mobil whiteboard er en whiteboardtavle som er monteret på stativ lige som den vendbare whiteboardtavle. Men denne model har kun whiteboard på den ene side. Denne model skal du vælge, hvis ikke du har behov for at benytte muligheden for at have to whiteboardtavler på samme stativ.

  Ønsker du blot at din tavle skal hænge fast på væggen, så har du mulighed for at vælge mellem vores mange forskellige størrelser helt fra 25x35 cm helt op til 500x120 cm.

  Kvalitet og pris på whiteboardtavler

  Naturligvis hænger kvalitet og pris sammen, netop derfor har vi valgt at tage så mange forskellige kvaliteter ind i vores sortiment, så der altid er en tavle i alle prisklasser.

  Office whiteboard er vores eget mærke, og klart vores billigeste whiteboardtavler, kvaliteten er middel, men absolut en god tavle til en billig pris.

  Nobo er en god kvalitet til en fornuftig pris, dog findes dette mærke ikke i så mange størrelser.

  Esselte er en høj kvalitet, hvor der er på til 30 års garanti på tavlerne.

  Lintex er vores absolut mest solgte mærke. Ikke kun fordi kvaliteten er høj, men også fordi tavlerne findes i næsten alle størrelser. Disse tavler er alle glasemaljeret og magnetiske, har 30 års garanti, er ridse og slagfaste. Og så findes de både som vendbare tavler, whiteboard tavler med aluminiumsramme og pennehylde, eller vores Air model, som er en elegant og stilren tavle helt uden ramme, som giver et svævende indtryk når den hænger på væggen. Vi sælger hver dag mange Lintex whiteboardtavler, og får meget få reklamationer på dem, hverken grundet transport eller kvalitet. Og vi har mange kunder som kommer tilbage flere gange, for at købe lige præcis disse tavler igen og igen.

  Borks er ligesom Lintex en whiteboard tavle af allerhøjeste kvalitet, her er du sikker på at du køber en tavle, som du har glæde af i mange år frem. Disse tavler er alle produceret med enten glasemalje eller stålkeramisk overflade, hvilket gør det nemt at rengører dem efter brug.

  Kan du ikke finde en whiteboardtavle med det mål du ønsker

  Hvis du ikke finder det mål som du har brug for, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 5537 eller pr. mail på info@justmore.dk. Så undersøger vi hurtigt både mulighed, pris og leveringstid på den ønskede størrelse og kvalitet. Du kan forvente at få svar inden for et par timer i vores åbningstid.