• »IT-elektronik

  IT-elektronik

  Hos JustMore finder du et stort udvalg af IT og elektronik til gode priser!

  Skal du bruge en ny RollerMouse, Mousetrapper, Håndledsstøtte eller en Konceptholder, så er det her du finder det. Vi kan tilbyde alle de kendte mærker som Fellowes, Twinco, BakkeElkhuizen samt vores eget mærke Office Depot - god kvalitet til en meget billig pris!


  Når du skal bruge tilbehør til din printer, computer eller iPad, så kan du det du det hos JustMore

  Prøv evt at gå ind på bærbare computer og se hvor nemt det er at finde lige den maskine du skal bruge ved at sætte flueben i det/den specifikation du skal bruge, herefter ændre udvalget af varer sig automatisk efter netop dit søgekriterie. Nemt og let at finde det helt rigtige produkt.

  Vi har alle de kendte mærkevarer i IT, fjernsyn, Printere, Skærme, mv.

  Vi har lige nu sat det mest almindelig IT op, men vi kan selvfølgelig skaffe alt inden for IT, vi er ikke længere væk end en opringning på 7020 5537.

  Vi har alle de kendte mærker af toner og blæk til din printer. Om du har en HP, Brother, Canon eller et andet mærke, så har vi alle de originale toner eller blækpatroner til den. Samtidig har vi også et stort udvalg af kompatible toner og blæk - hvis ikke du ønsker at betale det de originale produkter koster.

  Ergonomi er også en vigtig faktor, hvis du sidder meget foran din skærm. Det tager vi højde for i vores udvalg af producenter, og har derfor altid et bredt udvalg af ergonomisk tilbehør som musemåtter, håndledsstøtter, skærmopsats mm. Alle redskaber der gør din arbejdsplads optimal til en hel arbejdsdag foran din computer.

  Har du brug for råd og vejledning, eller finder du ikke lige det du søger. Så har du mulighed for at kontakte vores kundeservice i vores åbningstid på telefon 7020 5537, eller sende en mail til info@justmore.dk - så kontakter vores kyndige medarbejder dig straks.