Lintex glastavlen på hjul, brug og flyt den fra kontor til mødelokale

En mobil glastavle er det perfekte valg, hvis du har behov for en tavle, der kan flyttes fra kontor til kontor og videre til mødelokale. To af tavlens fire hjul er låsbare, så den står fast, når du bruger skrivetavlen. Vores udvalg af mobile glastavler er lækre kvalitets magnettavler, hvor du kan hænge noter, agenda, præsentation m.m. op på og skrive med pen i forskellige farver for at pointere det skrevne på skrivetavlen. 

Lintex Mood og Flow glastavler fås i 24 farver

og er i optisk glas og er begge i super lækkert poleret alu stel. Du skal bare finde ud af om du ønsker med skarpe hjørner for et stringent look eller afrundede hjørner for et mere blødt udtryk. Tavlerne er magnetiske og kan bruges som flipover, da der følger blokholderkroge med.

Den perfekte glastavle på stativ og hjul

med en stor skriveflade er Mono glastavlen, der ud over at være magnetisk også har blokholderkroge til flipover papir, så den har flere funktioner. Glastavlens forside er en magnetisk skrivetavle og den lakerede bagside og stel er i samme farve.
Har du behov for en flytbar glastavle til kontoret, der er lydabsorberende? En kombination af en lækker glasskrivetavle på hjul, rumdeler, lydabsorbent og magnetisk væg i én. Modellen Mood Fabric fås både med delt forside af glas- og stofvæg og en mindre størrelse i ren glas på forsiden, begge med lydabsorberende fyld og stofbeklædt bagside.

Mono glastavle

Flow Mobile glastavle

 

Flow Mobile glastavle

Lækker skrivetavle på stel af poleret aluminium. Tavlen fås i 24 farver. Tavlen er i hærdet optisk glas og har afrundede hjørner, der giver et eksklusivt look. Glastavlen er magnetisk, du kan hænge noter m.m. på den med kraftige magneter. Der medfølger to blokholderkroge i poleret aluminium, så den kan bruges som en flipover tavle. Papir købes separat. Vi har også Flow glastavler til væg.

Mood Mobile glastavle

 

Mood Mobile glastavle

Design med skarpe kanter, der skiller sig ud og er i lækker kvalitet. Skrivetavlen er i optisk hærdet glas og fås i 24 farver. Stellet er i poleret aluminium og to af hjulene er låsbare. Tavlen kan let flyttes, hvis du ønsker at bruge den flere steder. Den lækre glastavle er magnetisk, så du kan hænge noter m.m. op. To blokholder kroge i poleret alu følger med, så den kan bruges som flipover.
 

Mood Fabric Mobile glastavle

 

Mood Fabric Mobile glastavle

Glastavle kombineret med magnettavle og akustikvæg i én! Skrivetavlen er i farvet optisk glas i samme farve som lyddæmpning på bagsiden. Tavlen skærmer for kollegaer, så du ikke bliver distraheret. Tavlen fås i 10 farvekombinationer. Har du behov for en akustikvæg du samtidig kan skrive og hænge ting op på, er denne en god løsning. Tavlen fås i to størrelser, begge med lydabsorberende bagside og forside enten i ren glastavle eller en kombination af glas/stof. 

Mono Mobile glastavle

 

Mono Mobil glastavle

Flot flytbar glastavle, hvor to af hjulene er låsbare, så du let kan flytte tavlen fra kontor til mødelokale og den står stille når du skriver. Det er så gennemført at bagsiden og stellet er samme farve som glastavlen. Skrivetavlen fås i hvid, gul og to grå farver. Tavlen er magnetisk, du skal bruge ekstra stærke magneter på glastavler. Der medfølger justerbare blokholderkroge, så du kan bruge den magnetiske glastavle som flipover.