Konkurrencen er slut og vinderne er fundet


Tusind tak til alle deltagere og jeres mange smukke tegninger. Det har ikke været en nem beslutning af finde vinderne!

Vinderne er informeret Hold øje med vores Facebook-side, for vi sætter naturligvis løbende nye konkurrencer i gang med vilde præmier!

Aldersgruppe 5-15 år:

1. plads

Louise Jensen - 14 år.


 

2. plads

Ella - 15 år.

hhh

 

 

Aldersgruppe 16+ år:

1. plads

Isabella Hansen - 17 år.

jhhhh

 

2. plads

Daphne Ejsing - 34 år.

ny5

 

 

Slå en streg!

- hyggestreger, tankestreger, narrestreger...

Må vi se dit lille ”hverdagskunstværk”? Tryller du af og til en hurtig tegning frem, som folk lægger mærke til? Så lad os se! Vi elsker kreative mennesker, der sætter kulør og spræl på dagen.

Talentkonkurrence med hyggefaktor

  1. Tegn med tusser på en hvid/lys overflade – allerhelst på et whiteboard (ellers brug papir). Signér med din autograf og din alder

  2. Vores firmanavn – JustMore skal indgå et sted på eller ved kunstværket, og gerne tegnet så tæt som muligt på vores originale logo, som du kan se her:

    logo

     

  3. Indsend senest mandag d. 5. august, 2019, kl. 20.00 mindst 1 godt billede af dit kunstværk” til info@justmore.dk – Emne: Whiteboardkonkurrence.

  4. Kryds fingre for, at du vinder en dejlig præmie!

 

 

1. præmie

Apple iPad WiFi 32GB Space Grey 2018 (værdi - 2.499,- kr.)

Ipad

 

2. præmie

Biografbilletter 4 stk. (værdi - 320,- kr.)

bio

 

Det er faktisk en dobbeltkonkurrence, for vi giver præmier til 2 kategorier; Aldersgruppe 5-15 år og aldersgruppe 15-100 år.

Dommerpanelet består af de 2 indehavere af JustMore: Michael Petersen og Susann Christensen samt Peter Jylov, som er mesteren bag kunstværket på videoen.

 

Hurra!

Alle 4 vindere bliver valgt fredag d. 16. august, 2019. Man får direkte besked på mail. Tegninger og vindernavne bliver offentliggjort på www.justmore/konkurrence.dk + på Facebook www.facebook.com/justmore.dk/

 

Regler

Kunstneren giver fuld ret til at værket må benyttes af JustMore uden begrænsninger. JustMore har ret til, for egen regning, at lade kunstværket transportere et sted hen og retur hvis nødvendigt.

Vælg din kundetype inden du handler
Erhverv
EAN kunde
Privat