Tilføjer til indkøbskurvenVaren blev lagt i indkøbskurven.

Burgerbakke med hængslet låg 19x19x8,20cm kraft brun

Varenr.: 1000003239
Produkter med omtanke
Køb mere og spar
Burgerbakke med hængslet låg 19x19x8,20cm kraft brun

Produktet du søger, er desværre udgået fra vores lager.

Hvis du ønsker mere information herom, bedes du kontakte os via e-mail eller telefon 7020 5537

På lager  
Levering: 1-2 hverdage Leveringsomkostninger 

Burgerboks der anvendes som emballage til fastfood.

Farve: brun
Features: med hængslet låg, kraft
Længde/dybde: 19 cm
Bredde: 19 cm
Højde: 8,2 cm
Tykkelse: 235 g/m2
Indvendig længde: 17 cm
Indvendig bredde/dybde: 17 cm
Certifikater: Til fødevarer
Direktiver, regulativer, forordninger etc.: Fødevaregodkendt iht. 1935/2004/EU

Miljøaftryk:

CO2 udledning i kg pr. 1.000 stk. ved optimal bortskaffelse
Udledningen i kg pr. 1.000 stk. ved optimal bortskaffelsesform – dvs. ved produktion, bearbejdning af råvarer, produktion, indsamling og genanvendelse/kompostering.

CO2 udledning i kg pr. 1.000 stk. ved forbrænding
Udledningen i kg pr. 1.000 stk. ved forbrænding, dvs. ved produktion, bearbejdning af råvarer, produktion, indsamling og forbrænding, som er det mest anvendte i Danmark.

Cirkularitetsgrad ved optimal bortskaffelse
Her ses cirkularitetsgraden som kan opnås i produktets livscyklus ved optimal bortskaffelse, som f.eks. indsamling og genanvendelse/kompostering.

Cirkularitetsgrad ved forbrænding
Her ses cirkularitetsgraden som kan opnås i produktets livscyklus ved forbrænding.
Cirkularitetsgraden påvirkes i høj grad af, hvordan produktet bortskaffes – dvs. jo mere optimal bortskaffelse (genanvendelse/kompostering) jo mere cirkulært bliver produktet. Det betyder at jo tættere cirkularitetsgraden er på 1,000 – jo mere cirkulært er produktet. Cirkularitetsgraden er udviklet af Ellen MacArthur Foundation, og er den mest brugte beregningsmetode til at indikere et produkts cirkulære egenskaber.
 
 
Disclaimer etc.
Kalkulationsmetoder og udregningsmodeller er primært baseret på ISO standard 14040/44.
De forskellige miljøpåvirknings-kategorier er baseret på  EF 2.0 metodikken fra ”The Product Environmental Footprint Guide of the European Commission (Product Environmental Footprint Category Rules Guidance, Version 6.3 fra Maj 2018).
Selve klimaforandrings-kategorien er baseret på standard emissions faktorer, der er beskrevet i IPCC AR5 rapporten, da denne metodik afspejler den mest almindelige internationale consensus herom.

Palle: 6000 stk
Fødevaresikkerhedsdatablad Fødevaresikkerhedsdatablad
Produktdatablad Produktdatablad
Alternativer til varen