• »Kontorartikler

  Kontorartikler

  Hos JustMore finder du altid det største udvalg af billige kontorartikler.

  Her kan i denne kategori finde du alt hvad du skal bruge til dit kontor. Vælg mellem produkter lige fra hulapparater, hæftemaskiner, linialer, clips, tape, sakse til hobbyknive og alle andre uundværlige artikler til hjemmet eller hjemmet. Hos JustMore kan du bl.a. vælge mellem alle de kendte mærker Bantex, Esselte, Leitz, Fiskars, Tesa, 3M, Avery, samt vores egne billige mærker Office Depot og Niceday.


  Uanset hvilke kontorartikler til kontoret du har brug for, så kan du finde dem her hos JustMore

  Det er vigtigt at der er have styr på dit kontor, så du ikke skal bruge tid på at lede efter det du lige skal bruge. Derfor finder du her i denne kategori de kontorartikler som man skal bruge hver dag på kontoret. Her finder du alt lige fra Mayland kalendere til bladvender. Skal du bruge et nyt hulapparat eller en ny hæftemaskine, så finder du hos JustMore et bredt udvalg af både farver, størrelser og både mærkevarer som Leitz og Rapid, samt vores egne billige mærker.

  Hurtig levering af dine kontorartikler

  Vi har en til to dages leveringtid på alle vores lagervarer. Så bestil hos os i dag inden 13.00 - så levere vi dem til din adresse i morgen. Skulle der være produkter i din bestilling som vi ikke har på lager, så bliver de eftersendt til dig - naturligvis uden yderligere omkostninger til dig.

  Har du brug for hjælp til at finde de kontorartikler du søger:

  Du kan skrive navnet eller varenummeret på det produkt du ønsker at bestille i vores søgefelt, når du trykker på SØG, vil vi straks vise dig de produkter der passer til den søgning du har valgt.

  Du kan også hurtigt finde det produkt du skal bruge, ved at benytte vores søgefilter i venstre side. Her har vi delt produkterne op i kategorier, farver, mærker mm. Hvilket giver dig mulighed for let og enkelt at finde præcis det produkt du søger i den farve og det mærke du ønsker.

  Men kan du stadig ikke finde produktet, eller har du brug for råd eller vejledning til at afdække dit behov. Så har du mulighed for at kontakte vores kundeservice på telefon 7020 5537, eller sende en mail til info@justmore.dk - hvor vores dygtige medarbejder sidder klar til at besvare dine spørgsmål.